A sparkling week in photos


 

Buna Tuturor,

Am revenit cu o particica din viata mea, un articol care este foarte asteptat si apreciat de voi din cate am observat. Daca ar fi sa  descriu in cateva cuvinte aceasta postare, cel mai bine s-ar potrivi: frumusete si stil de viata. In aceasta postare gasiti, atat poze cu minunatiile pe care le achizitionez cat si mancare sau alte obiecte de decor. Imi place la nebunie sa pozez tot ce prind, asa ca de fiecare data cand cumpar, vad ceva frumos scot telefonul si imortalizez momentul,  si desigur ca postez pe instagram pentru ca altfel ar fi degeaba. Se poate numi si asta o adictie!

jjas

In saptamana ce a trecut am avut parte de cate putin din toate. Incerc sa imi fac viata frumoasa, dar sa si muncesc in acelasi timp. Dupa cum stiti a inceput sesiunea de examene si pentru asta este nevoie de multa munca si mai putina distractie. Dar facem noi sa fie bine! Partea buna e ca daca tot invat la biblioteca, ajung sa mananc mai mult in oras si cand iau cate o pauza ma rasfat cum stiu eu mai bine. Sper sa faceti si voi la fel ca si mine! Nu uitati sa aveti grija de voi si sa va rasfatati chiar daca sunteti stresate si epuizate de la munca sau de la invatat.

Desktop14

  • Saptamana trecuta am avut ocazia sa incerc noile oje Gel finish de la Avon, care pot sa spun ca m-au impresionat placut.
  • Sunt fan inrait al limonadei, astfel ca pe timp de vara savurez limonada pe unde apuc. Cea din poza este de la Fabrica de Bere Ursus din Cluj.
  • Mi-am facut timp sa fac si unghiutele unei cliente in aceasta saptamana. Mie imi place tare mult ce a iesit! Voua?
  • Am primit cadou doua pensule minunate pe care inca nu le-am prea pus la lucru. Dar urmeaza!
  • Fructele si salatele nu lipsesc din dieta mea! Si pentru ca e vara, incerc sa ma bucur cat pot de ele.
  • Pe langa invatat si alte chestii trebuie sa am grija si de iubitul meu care e un copil rasfatat. Nu stiu care e mai rasfatat dintre noi dar cu siguranta ca ne place sa ne rasfatam unul pe altul.
  • Am dat o fuga si pana la Starbucks saptamana asta, unde am golit un frapuccino in cateva minutele. Caldura de afara m-a secat!
  • Si pentru ca aveam nevoie de o agenda noua, am gasit una draguta intr-o librarie din Cluj, si desigur ca am fost si pe la DM de unde am cumparat o lotiune de corp cu glitter minunata. Mai multe detalii in curand pe blog!
  • Cei de la rouge-boutique.ro au deschis oficial site-ul si cu ocazia aceasta am primit un cadou original de la ei cu doua minunatii despre care ve-ti afla mai multe in curand! Cu siguranta ca stiu sa isi faca intrarea pe piata. Va invit sa ii vizitati!
  • Si pentru ca dupa un examen merit sa ma rasfat, nu am pierdut ocazia de a iesi cu fetele. Serile petrecute cu fetele prin oras sunt nepretuite nu? Mi-am pus pantofii stiletto si am optat pentru un machiaj colorat, mojito style.

Cam asta a fost saptamana mea!

Va doresc un inceput de saptamana minunat si o saptamana la fel de frumoasa!

Daca v-a placut acest articol, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

fdfs

 

4 gânduri despre „A sparkling week in photos

Astept parerea ta: