Servicii dezvoltare Personala si spirituala

Exista multe metode prin care poti realiza tot ce iti doresti si obtine rezultatele dorite. Nu esti sigur de ceea ce ai nevoie sau cum functioneaza si cat costa? Mai jos poti alege calauzirea potrivita pentru tine si iti voi explica ce presupune fiecare.

Citeste mai jos cum putem intra in contact si alte aspecte importante

Consiliere dezvoltare personala

Te voi ajuta sa te cunosti mai bine, sa-ti gestionezi emotiile si sentimentele astfel incat relatia cu tine si cu cei din jur sa fie armonioasa, vei intelege mai bine ce se intampla cu tine si cu cei din jurul tau.

Vei invata sa fii o persoana asertiva atat in viata personala cat si in cea profesionala, vei avea o stima de sine mai buna, vei invata sa te apreciezi mai mult si sa gestionezi mai bine anumite situatii.

Dezvoltarea personala reprezinta, in opinia mea,  cheia succesului tau atat pe plan profesional cat si personal. Este esential sa reusesti sa iti constientizezi si sa utilizezi ceea ce ai, dar si sa folosesti la potential maxim calitatile si talentele tale.

orientare profesionala

Orientare Vocationala si Profesionala

Ai nevoie de un loc de munca si nu stii ce ai putea sa alegi? Sau poate iti doresti sa te specializezi intr-un domeniu si nu stii exact ce sa alegi? Daca te numeri printre cei care cauta un loc de munca sau, pur si simplu, doresti sa te specilizezi intr-un domeniu, care sa te faca sa te simti mai implinit, atunci consilierea vocationala si profesionala este raspunsul! Aceasta forma de consiliere vine in sprijinul tau si te ajuta sa iti descoperi abilitatile profesionale si domeniul de activitate care si se potriveste. Aceasta optiune te ajuta sa verifici daca ai aptitudinile necesare pentru practicarea cu succes a unei profesii, te ajuta sa iti descoperi interesele sau preferintele pentru o anumita profesie sau pentru o familie de profesii.

Calauziri divine si Mesaje de la ingeri

Fiecare suflet de pe aceasta planeta are cel putin doi ingeri pazitori. Pe langa ingeri, dispunem de ajutor divin din partea unor fiinte de lumina precum Zeitati si Maestrii Ascensionati. Maestrii Ascensionati sunt fiinte spirituale iluminate care au avut cel putin o existenta terestra. Ei au ajuns la acest nivel deoarece au trecut prin niste teste, iar acum ei se ofera pe ei insisi ca vibratii inalte sa calauzeasca oamenii ce sunt pregatiti pentru aceasta experienta. Dupa si in accord cu Legile Divine, in functie de necesitatea fiecaruia putem cere ajutorul Ingerilor si Maestrilor atunci cand este nevoie. Eu te pot ajuta sa intelegi mesajele ingerilor pentru tine in legatura cu diferite situatii, sfaturi privind anumite planuri ale vietii tale si cum sa intampini eventuale obstacole.

Consiliere Relationala si Emotionala

Ai probleme in stabilirea unor relati sau pur si simplu simti ca iti este greu sa gasesti pe cineva? Consilierea relationala nu este doar o terapie de cuplu si ea ajuta oamenii sa isi imbunatateasca relatiile cu celelalte persoane, atat in relatia de cuplu, relatii familiale, sau relatii la locul de munca. Aceasta consiliere iti ofera o perspectiva asupra felului tau de a relationa si comunica si te ajuta constientizezi si sa utilizezi ceea ce ai, dar si sa folosesti la potential maxim calitatile si emotiile tale. Simtul identitatii si al valorii sinelui depind de soliditatea relatiilor cu ceilalti, iar cand aceste relatii se destrama la fel se intampla si cu increderea in sine. Orice relatie poate fi fructificata atunci cand iti intelegi cu adevarat nevoile si partenerul si stii cum si ce iti poate oferi implinire si multumire.

Check in Vibrational

Alta frecventa si alte ganduri sunt solutia cea mai simpla pentru a depasi o situatie de blocaj sau o stare care s-ar putea identifica cu neputinta, frica si senzatii de depresie si anxietate. Fiecare persoana are un ritm specific al vibratiei si toate problemele pamantesti ale omului sunt create de proiectiile gandirii sale. Vibratia ta se poate ridica sau cobori in functie de tine si de starea ta de moment. ”Boala” este defapt un dezechilibru energetic al corpului nostru. Atunci cand corpul nostru este sanatos, el are o energie cu frecventa inalta. Atunci cand apare ”boala”, energia corpului are o frecventa mai scazuta. Ridicarea frecvenței energiei corpului reprezinta defapt vindecarea, insanatosirea. Astfel, orice denumire ar avea ”boala” de care suferim, ea poate fi vindecata, daca stim ce frecvente energetice folosim.

Meditatie Ghidata

Meditatia ghidata reprezintă o forma de meditatie ce are ca particularitate faptul ca este condusa de altcineva. Cand suntem la început avem adesea nevoie de cineva care sa ne îndrume, care sa ne conduca pasii pentru a ne atinge obiectivele si pentru a ne simti in siguranta. Indiferent de abilitatile pe care le ai si de capacitatea ta de a fi autodidact intotdeauna este bine sa ai un profesor cu experienta in care sa poti avea incredere si la care sa te poti raporta. Mai mult, atunci cand vine vorba despre explorarea complicatiilor si a subtilitatilor mintii, elementul extern devine mai mult decat important. Meditatia ghidata mai poate fi numita si hipnoza, tinand cont de faptul ca scopul principal al meditatiei ghidate este terapeutic. Influenta externa are insa strict rolul de a te ajuta si nu de a-ti influenta in vreun fel gandurile. Pana la urma tu esti cel care completeaza peisajul mental.


Contact: sparkleandlove@hotmail.com

Instagram: @rominat

Sau programeaza-te completand formularul de mai jos si am sa te contactez eu in cel mai scurt timp posibil.

Aceste servicii sunt destinate doar pentru scopuri de vindecare si relaxare psihica. Ele nu sunt tratamente medicale si nu sunt destinate pentru a diagnostica boli. Niciuna dintre metodele prezentate pe site-ul http://www.sparkleandlove.ro nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical.