THE POWER OF FLOWER


RO: Pantalonii cu diferite imprimeuri au fost in tendinte o perioada …. dar in anul 2013 avem parte de o actualizare pe această tendință care este prezenta mai mult  in ceea ce priveste printuri florale îndrăznețe și interesante. Abia astept sa imi gasesc si eu o pereche pe placul meu si sa ii port cu alte culori uimitoare care sunt in tendinte anul acesta. Adevarul e ca mi-au captat atentia… Aveți posibilitatea de a opta pentru blugi sau colanti, in functie de stilul dumneavoastră și puteți să le purtati casual, cu o pereche de bocanci sau cizmulite sau poate cu o pereche de converse sau puteti adopta un stil elegant, cu tocuri înalte și un blazer minunat.
Daca esti mai curajoasa atunci poti opta cu succes pentru un blazer cu print floral care se potriveste sau un top cu print care sa se potriveasca sau daca nu puteti opta pentru un simplu color block sau un maieu simplu si sa folositi accesori care sa va faca sa iesiti in evidenta.
Am pregatit mai jos pentru voi cateva metode de a purta pantaloni cu imprimeu floral si sper sa va placa.
Dar sunt curioasa sa stiu, voi cum i-ati purta?

Untitled

EN: Printed pants have been around for a while… but an update on this trend in 2013 is floral in bold and exciting prints. I can`t wait to find my perfect floral pants and style it with some other amazing colors. They just captured me… You have the possibility of opting for jeans or leggings depending on your style and you can wear them casual with a pair of boots or with a pair of converse too, or maybe elegant with high heels and a lovely blazer.
If you’re brave, go the ensemble with a matching floral blazer or a clashing print top, otherwise a simple block colour or neutral tee and minimal accessories will do the trick.
I prepared for you down some ways to style them and how you can wear floral prints and hope you like it.
Now tell me, how would you wear them?
kiss the boys and make them die...
Sunny day!!
day to night wardrobe staples: statement pants
Vintage Floral pants
I didn’t fall. The floor just needed a hug.
color yourself
flower power
what to wear to brunch ❤
just an amazing mix of colors and prints

sdd

7 gânduri despre „THE POWER OF FLOWER

  1. multumesc :* cred ca acesta e si motivul pentru care imi place imprimeul floral pentru ca se poate combina si cu alte printuri si ii asa de primavara vara 🙂 oricum il ador 😀

    Apreciază

  2. Ce faine si inspirate sunt toate tinutele!! Imi place mult cea cu camasa alba si geaca de blugi si verde! Ah da, si cea cu topul cu dungi, cred ca imprimeul floral merge bine cu alte printuri, daca e potrivit inteligent 🙂

    Apreciază

Astept parerea ta: