Review | Unturile de shea de la Mannasapun.ro


Si tie iti place untul de shea aromat? Acum, pe langa cele organice, unturile de shea aromate cu uleiuri esentiale Manna se pregatesc si din unt de shea filtrat prin roca vulcanica. In cursul procesului, dispare aroma tipica de fum a untului shea, si astfel aroma uleiurilor esentiale poate prevala perfect si fara compromisuri.

Untul de shea se extrage din miezul nucilor shea, care este fructul arborii karite. Contine latex natural si este cu totul universal. Pe acesta il poti folosi pe ten gras, cu acnee, pe tenul uscat, dar si pe ten matur.

Untul de shea filtrat prin roca vulcanica difera de untul de shea organic in sensul ca nu are aroma si este mai cremos, cu o textura mai uniforma. Untul de shea este filtrat prin roca vulcanica (perlita), fara a folosi procedee chimice de-a lungul filtrarii.

Eu am doua din aceste unturi si m-am gandit azi sa va spun mai multe despre ele.

Unt de shea filtrat prin vulcanit cu lavanda si arbore de ceai

Uleiul de lavanda este folosit inca din timpuri antice, pentru ca aroma sa pura florala vrajeste simturile si creeaza o atmosferă magica.

Aroma uleiului de arbore de ceai emite o puritate intensa, fiind una dintre rarele uleiuri esentiale, pe care il poți aplica direct pe piele, fara a dilua, de exemplu pe cosuri.

Acest unt de shea il poți folosi pe toate tipurile de ten, chiar si pentru tenul acneic, se absoarbe usor in piele si nu lasa o senzație untoasa pe tenul tau.

Uleiui de arbore de ceai are si proprietati de dezinfectant si purificatoare si il poti folosi chiar si pe cosuri si pe cicatrici usoare pentru a le curata si grabi vindecarea. Tocmai cu acest motiv l-am folosit si eu atunci cand m-a zgariat pisica. Si vreau sa va spun ca rana usoara s-a cicatrizat mai repede si fara sa imi ramana urme.

Imi place la el mirosul si consistenta. Este o textura cremoasa dar usoara si foarte delicata cu pielea.

INGREDIENTE: Unt de shea Ulei esențial de lavandă Ulei din arbore de ceai Limonen Linalool

Unt de shea filtrat prin vulcanit cu portocala si ylang-ylang

Aroma acestui unt te duce cu gandul la o livada de portocale. Si credeti-ma ca am avut norocul sa ma plimb printr-o astfel de livada si e un adevarat rasfat pentru simturi acest miros.

Uleiul esential de portocale are proprietati antiseptice, este sedativ usor si poate fi folosit în aromaterapie ca produs excelent.

Uleiul de ylang ylang ofera numeroase beneficii pentru sanatate, ceea ce explica de ce este atat de popular in aromaterapie. Acest ulei functioneaza ca un sedativ natural pentru sistemul nervos. Acesta este folosit in general pentru afectiuni nervoase, cum ar fi depresia si stresul. Imbunatateste circulatia sangelui in diferite parti ale corpului si, prin urmare, permite oxigenului si substantelor nutritive sa ajunga mai bine la organe, mentinandu-le sanatoase. Acest proces ajuta, de asemenea, la detoxifierea sistemului limfatic prin eliminarea toxinelor.

Ei bine acest unt de shea este un destresor asa cum il numesc eu. Are o gramada de proprietati avand atatea ingrediente bune si este foarte bun pentru orice tip de ten.

INGREDIENTE: Unt de shea Ulei esențial de Ylang-Ylang Ulei esențial de portocale Limonen Benzil benzoat Eugenol FarnesolGeraniol Linalool

Voi ce produse de la Manna ati incercat sau ce ati dori sa incercati si de ce?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

Astept parerea ta: