Lifestyle

Review | Unturile de shea de la Mannasapun.ro


Si tie iti place untul de shea aromat? Acum, pe langa cele organice, unturile de shea aromate cu uleiuri esentiale Manna se pregatesc si din unt de shea filtrat prin roca vulcanica. In cursul procesului, dispare aroma tipica de fum a untului shea, si astfel aroma uleiurilor esentiale poate prevala perfect si fara compromisuri.

Untul de shea se extrage din miezul nucilor shea, care este fructul arborii karite. Contine latex natural si este cu totul universal. Pe acesta il poti folosi pe ten gras, cu acnee, pe tenul uscat, dar si pe ten matur.

Untul de shea filtrat prin roca vulcanica difera de untul de shea organic in sensul ca nu are aroma si este mai cremos, cu o textura mai uniforma. Untul de shea este filtrat prin roca vulcanica (perlita), fara a folosi procedee chimice de-a lungul filtrarii.

Eu am doua din aceste unturi si m-am gandit azi sa va spun mai multe despre ele.

Unt de shea filtrat prin vulcanit cu lavanda si arbore de ceai

Uleiul de lavanda este folosit inca din timpuri antice, pentru ca aroma sa pura florala vrajeste simturile si creeaza o atmosferă magica.

Aroma uleiului de arbore de ceai emite o puritate intensa, fiind una dintre rarele uleiuri esentiale, pe care il poți aplica direct pe piele, fara a dilua, de exemplu pe cosuri.

Acest unt de shea il poți folosi pe toate tipurile de ten, chiar si pentru tenul acneic, se absoarbe usor in piele si nu lasa o senzație untoasa pe tenul tau.

Uleiui de arbore de ceai are si proprietati de dezinfectant si purificatoare si il poti folosi chiar si pe cosuri si pe cicatrici usoare pentru a le curata si grabi vindecarea. Tocmai cu acest motiv l-am folosit si eu atunci cand m-a zgariat pisica. Si vreau sa va spun ca rana usoara s-a cicatrizat mai repede si fara sa imi ramana urme.

Imi place la el mirosul si consistenta. Este o textura cremoasa dar usoara si foarte delicata cu pielea.

INGREDIENTE: Unt de shea Ulei esențial de lavandă Ulei din arbore de ceai Limonen Linalool

Unt de shea filtrat prin vulcanit cu portocala si ylang-ylang

Aroma acestui unt te duce cu gandul la o livada de portocale. Si credeti-ma ca am avut norocul sa ma plimb printr-o astfel de livada si e un adevarat rasfat pentru simturi acest miros.

Uleiul esential de portocale are proprietati antiseptice, este sedativ usor si poate fi folosit în aromaterapie ca produs excelent.

Uleiul de ylang ylang ofera numeroase beneficii pentru sanatate, ceea ce explica de ce este atat de popular in aromaterapie. Acest ulei functioneaza ca un sedativ natural pentru sistemul nervos. Acesta este folosit in general pentru afectiuni nervoase, cum ar fi depresia si stresul. Imbunatateste circulatia sangelui in diferite parti ale corpului si, prin urmare, permite oxigenului si substantelor nutritive sa ajunga mai bine la organe, mentinandu-le sanatoase. Acest proces ajuta, de asemenea, la detoxifierea sistemului limfatic prin eliminarea toxinelor.

Ei bine acest unt de shea este un destresor asa cum il numesc eu. Are o gramada de proprietati avand atatea ingrediente bune si este foarte bun pentru orice tip de ten.

INGREDIENTE: Unt de shea Ulei esențial de Ylang-Ylang Ulei esențial de portocale Limonen Benzil benzoat Eugenol FarnesolGeraniol Linalool

Voi ce produse de la Manna ati incercat sau ce ati dori sa incercati si de ce?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png
Beauty · Beauty tutorial · DIY · Lifestyle

Acesta este ingredientul de care ai nevoie in toate produsele cosmetice


Iarna este aproape, cum ar spune cei din Game of Thrones, ceea ce inseamna ca trebuie sa incepei sa iti hidratezi pielea corespunzator. Din fericire exista un ingredient pe care poti sa il cauti in toate produsele tale cosmetice, care va face o mare diferenta.

Astfel ca iti prezint GLICERINA, cel mai bun ingredient cand vine vorba de hidratare, ingredient cu proprietati de vindecare si regenerare a tesuturilor, pe care il gasesti in multe produse cosmetice.

Dar, chiar daca glicerina e de ajutor si in produsele cosmetice, cel mai folositor este sa o cumperi si sa incepi sa o folosesti in rutina ta de ingrijire. Asta cu siguranta te va ajuta sa salvezi niste banuti si este o metoda mai eficienta.

glicerina

Aceasta sticluta de 100 ml de glicerina vegetala de la Mayam, costa doar 5,90 lei si este foarte folositoare si benefica. Va mai dau un pont, pont la care probabil nu v-ati gandit. Sunt multe persoane care o folosesc chiar ca si baza de machiaj, pentru ca daca nu stiati deja, bazele de machiaj au in compozitie glicerina.

De asemenea in magazinele naturiste, este imposibil sa nu gasesti glicerina, indiferent de brand.

Ce este GLICERINA

Glicerina este un lichid incolor, care se gaseste in mod natural in pielea noastra, si pentru ca este umectant- atrage apa din atmosfera in piele, atrage umezeala pe straturile superioare ale pielii.

Este ieftinA, uşor de utilizat si se gaseste abundenţă. Glicerina ajuta si in ingrosarea lotiunilor. Este fantastica daca e folosita in cosmeticele precum sampoane, spume de baie, geluri de dus samd, deoarece ajuta in intretinerea spumei, asadar folositi-o cu încredere. Puteti folosi pana la 5% dar folosind 2-3% produsul este mai putin lipicios.

Glicerina nu se duce la spalarea pe maini, asa ca este un mare plus pentru lotiunile de maini si a amestecurilor pe baza de surfactanti (sampoane, geluri de dus).

Beneficiile GLICERINEI

Glicerina est d obicei extrasa din plante, ceea ce o face sa fie un ingredient natural necesar. In mod traditional, aceasta este folosita pentru a trata probleme ale pielii precum psoriazis, deoarece incetineste procesul de raspandire si permite celulelor pielii sa ajunga la maturitate- previne imbatranirea precoce a pielii. De asemenea este folosita si in tratarea dermatitei si enczemelor, dar este si foarte hidratanta si are proprietati de vindecare.

Desi aceasta substanta poate fi gasita in multe cosmetice, este un ingredient minune iefitin care poti sa il folosesti in rutina ta de ingrijire a tenului.

Toner

Pe langa ca este foarte hidratanta, glicerina ajuta de asemenea la echilibrarea nivelului de PH al pielii, ceea ce ajuta la reducerea acneei, tenului gras si alte probleme ale pielii.

Glicerina este la modul serios buna la toate si se poate folosi pentru orice tip de ten. Cauta in tonerul tau acest ingredient, sau poti sa iti faci propriul tau toner.

40855279_2175158489408420_1905992068036034560_n

Spray pentru par

Fie ca e vara si soarele e puternic, sau e iarna si e frig si uscat, parul nostru nu prea are parte de pauza. Din fericire glicerina ne poate ajuta sa scapam de parul electrizat, deshidratare si in mare parte de par deteriorat.

40855279_2175158489408420_1905992068036034560_n.jpg

De asemenea poti folosi glicerina pentru corp in lotiunea pe care o folosesti deja pentru un boost de hidratare, o poti folosi pentru calcaiele crapate, pentru cuticule si chiar sa o adaugi in gelul de dus sau in sampon.

Sper sa va fie de folos acest articol, si astept sa vad daca ati incercat si voi acest ingredient minune, sau astept poze si tag cu produsele facute de voi.

For more Sparkle Follow me:

Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png