Fares sarbatoreste Centenarul Marii Uniri cu un ceai nou


Fares sarbatoreste Centenarul Marii Uniri printr-o editie limitata de ceaiuri medicinale: ceai de Sarbatoare. Un ceai special, cu gust vesel si luminos pe care il dedica noua si spera sa il savuram cu placere, impreuna cu familia sau prietenii.

Ceaiul de Sarbatoare nu doar ca sarbatoreste centenarul Marii uniri, acesta este un ceai din ingrediente naturale, folosite de romani in ceaiurile medicale preponderend in perioada rece.

Din punctul meu de vedere acest ceai este un ceai perfect pentru perioada rece. Ma face sa imi doresc sa stau pe canapea infofolita cu o patura pufoasa si o cana de ceai fierbinte in mana. Ceaiul are in compozitia sa ingrediente care te vor face sa uiti de frig si foarte bune pentru sistemul imunitar, ingrediente precum ghimbirul, stevie, cicoare si scortisoara.

Ingrediente:

Flori de hibiscus, lemongrass, mentă, arome, scorţişoară, busuioc, frunze de rozmarin, măceşe 5%, rărăcină de cicoare 3%, sulfină 3%, frunze de Stevia rebaudiana, rizomi de ghimbir, cardamom, ulei esențial de lemongrass, ulei esențial de portocale, ulei esențial de scorțișoară, cireșe, coacăze, zmeură, frăguțe.

Ce pot sa va spun despre acest ceai este ca miroase foarte bine si are un gust de Toamna- Iarna. Beneficiile sunt cu siguranta multe, insa va invit sa le descoperiti voi.

Ce mai vreau sa va spun este ca Fares are si un concurs pentru voi. Daca cumperi si tu ceaiul nu ezita sa intrii pe site-ul fares.ro pentru a incarca o poza cu el si poti castiga cani, magneti si chiar excursii in Alba Iulia sau Sarmizegetusa.

Eu m-am inscris deja. Acum urmeaza sa o faci si tu!

Tu ai cumparat deja Ceaiul de Sarbatoare de la Fares?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

Astept parerea ta: