Review- Demachiant Nivea Double Effect


Buna dragele mele!

Dupa cum stiti deja arta machiajului este o procedura complexa, pe care de obicei o facem cu mare atentie. In schimb problema vine atunci cand dorim sa indepartam machiajul, mai ales cand este vorba despre un machiaj waterproof. Nu cred ca trebuie sa mai subliniez ca nu e bine sa uitam ca orice machiaj aplicat trebuie neaparat si îndepărtat la sfarsit de zi, pentru a mentine pielea fetei cat mai sanatoasa si tanara pentru multi ani. Cele care adorm fara sa se demachieze risca sa se trezeasca a doua zi cu probleme ale tenului deoarece machiajul care ramane pe fata in timpul noptii ofera un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor. Porii tenului se pot bloca din cauza machiajului, ceea ce duce la aparitia cosurilor. Dar ce facem cand vine vorba despre indepartarea machiajului ochilor? Ochii sunt cu siguranta cea mai sensibila zona a fetei. Astfel ca demachiantul ne poate ajuta, sau dimpotriva irita ochii daca nu este potrivit. Tocmai din acest motiv eu va recomand sa folositi un demachiant special pentru ochi.

Fullscreen capture 8112014 71900 PM.bmp

 Am revenit azi cu un review la un produs, care mie personal imi place foarte mult. Am primit de ceva vreme acest produs si l-am testat aproximativ o luna si pe langa mine si mama mea care are ochii foarte sensibili. Am observat eu ca in sticla se afla din ce in ce mai putin dar nu mi-am dat seama decat cand am prins-o asupra faptei. Bine glumesc, nu stiu cum sunteti voi cu mamele voastre dar eu cu mama folosim unele produse la comun. Desigur ca nu am sa ii folosesc eu cremele anti-age dar un demachiant se poate folosii impreuna. Va spuneam ca l-a folosit si mama mea, tocmai pentru ca cum am mai zis si mai sus ea are ochii foarte sensibili. A incercat multe produse speciale pentru ochii sensibili si i-au creat probleme. Se pare ca acest demachiant este bun si pentru ochii sensibili.  Ce imi place este si faptul ca contine extract de albastrele care hraneste eficient pielea sensibila din jurul ochilor. Am avut si experiente neplacute sa ma irit sau chiar sa simt o arsura in jurul ochilor. Aici , nu este cazul:)

IMG_7499


NE

    

Formula de ingrijire bifazica imbogatita cu extract de albastrele indeparteaza chiar si cel mai rezistent machiaj. Zona sensibila a ochilor este curatata eficient si delicat . Genele sunt protejate.Compatibiliatate  la nivelul pielii testata dermatologic si oftalmologic . 

PicMonkey xxz
Mod de aplicare : 
Se agita bine inainte de folosire . Se aplica pe o discheta demachianta si se curata printr-o singura miscare zona sensibila a ochilor .

parerea mea

  • Nu are miros ceea ce e bine.
  • Produsul vine la un gramaj acceptabil: 125 ml 
  • Pretul este bun, ajunge undeva la 15 ron, depinde si de unde il achizitionezi.
  • Imi place ca imi protejeaza genele.
  • Pielea nu ramane uleioasa in urma folosirii acestuia.
  • Hidrateaza si nu inroseste zona ochilor.
  • Nu irita ochii, nu am avut nici un fel de problema cu lacrimarea ochilor .
  • Pielea ramane catifelata si cu un aspect placut .
  • L-am folosit aproape zilnic de cand l-am cumparat  impreuna cu mama si a durat mai bine de o luna
  • Nu este nevoie de mult produs pentru a indeparta eficient machiajul , chiar si waterproof.

Consider ca acest demachiant este unul foarte bun. Pot spune ca e chiar neasteptat de bun si ca m-a luat prin surprindere. Eu cu siguranta am sa il mai cumpar. Sper sa va fie de folos acest review.

Astept intrebarile si parerile voastre, si daca v-a placut acest articol, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

fdfs

3 gânduri despre „Review- Demachiant Nivea Double Effect

Astept parerea ta: