A sparkling week in photos


bb

Buna fetelor,

Am revenit cu o noua postare. V-am promis o recenzie a saptamanii si uite ca incerc sa ma tin de cuvant. Am avut o saptamana incarcata asa ca nu va asteptati la cine stie ce. Dar oricum sper sa va placa postarea de azi.

 sparkle1. Nu stiu daca stiti dar eu sunt innebunita dupa cafeaua, shake-urile sau orice tine de Starbucks. Adevarul e ca s-ar putea sa fie si doar promovarea in sine, care a prins la toate fashionistele. In fine, adevarul e ca un latte de la Starbucks imi face mereu ziua mai buna.

2. Am gasit aceasta poza minunata pe Pinterest si mi se pare ca este o sursa foarte buna de inspiratie. Ador gentuta in forma de parfum de la Chanel si nu stiu exact cine este fashionista din poza, dar m-a dat pe spate sa zic asa!

3. Nu beau cafea doar la Starbucks, dar adevarul e ca mi-am facut un adevarat ritual din a bea cafea. Ador mirosul de cafea dimineata, sau chiar dupamasa si cine a zis ca o zi fara cafea e ca o zi pierduta sa stiti ca avea dreptate.

4. In aceasta saptamana am postat pentru voi pe blog un review la parfumul VIP Night de la Oriflame. Va invit sa cititi aici.

5. Am profitat de zapada si am iesit cu colegele la o plimbare prin nameti. Desigur ca nu era le fel daca nu imortalizam si momentul.

6. Croissant si Nuttela ♥ Ati incercat? Daca nu atunci ar fi cazul.

7. Max Factor a lansat ieri, 01.02.2014  o noua mascara, alaturi de care vine si eyeliner.  Am fost norocoasa, pentru ca cei de la Max Factor mi-au trimis cu cateva zile inainte de lansare atat mascara cat si eyeliner-ul. Le ador! Dar va invit sa cititi :Beauty news – Max Factor Mascara Excess Volume Extreme Impact .

8. V-am spus ca la Cluj a nins timp de 3 zile incontinuu? Ei bine eu am profitat de vremea aia frumoasa si am invatat pentru examene.

9. Dupa examen am avut nevoie de putina terapie prin Shopping, asa ca am trecut prin Mall pe la H&M. Cu aceasta ocazie l-am rugat pe iubitul meu sa imi faca o poza.

10. Buna dimineata! In weekend am fost rasfatata cu micul dejun la pat si cu o cafea delicioasa. Multumesc iubitu! :*

11. Am rugat-o pe Ana de la Ana`s Beauty Blog  sa scrie un guest post la mine pe blog. Multumesc Ana!  A iesit ceva foarte frumos. O manichiura draguta pentru Valentines Day, dar si un tutorial. V-am facut curioase? Click aici!

12. Ultima poza e facuta aseara inainte de ieseala. Am fost la bowling si dupa am iesit in club cu iubitul si prietenii. O seara minunata!

V-a placut acest articol?  Daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

 

2 gânduri despre „A sparkling week in photos

Astept parerea ta: