Top 5 produse pentru sprancene


Cu totii stim ca sprancenele contribuie la echilibrul estetic al intregii fizionomii.  Eu nu pot sa ma identific cu sprancene nearanjate pentru ca inevitabil, simt ca nu sunt aranjata indiferent ca port machiaj sau nu, si parca un machiaj fara conturarea sprancenelor, nu este la fel de frumos. Make-up artistii si specialisti in general declara ca atat genele cat si sprancenele sunt extrem de utile in ceea ce priveste echilibrul si expresivitate fetei. Pai atunci am putea sa comentam ceva?

De exemplu sprancenele au o mare contributie si in comunicare, in mimica fetei pe cand genele filtreaza lumina prea puternica. Nu toate avem sprancene superbe sau gene dar noroc ca exista metode de ingrijire si de modificare ale acestora pe cale naturala si fara prea multi bani. Sprancenele sunt frumoase in mod natural arcuite. O forma frumoasa se poate obtine prin pensare si cu un produs destinat machiajului sprancenelor. Si din fericire avem de ales dintr-o gama larga de produse pentru sprancene.

Azi iti recomand cateva dintre produsele mele preferate pentru sprancene, si din punctul meu de vedere, cele mai bune produse pentru conturare, dar si la preturi pentru toate buzunarele. Acestea sunt usor de folosit, arata natural si rezista intreaga zi.

1. Gel sprancene Maybelline Tattoo Brow Pomade

Maybelline-tattoo-brow-pomade

In cutiuta de Maybelline Tattoo Brow Pomade se afla un recipient de sticla cu produsul propriu-zis si o pensula cu doua capete: unul unghiular pentru aplicarea produsului si unul prevazut cu perie, pentru a avea la indemana o ustensila de pieptanat sprancenele inainte si dupa aplicare. Aceasta pensula e chiar buna si este de ajutor, mai ales ca este prevazuta cu peria foarte utila. Produsul se aplica usor, este cremos si pigmentat si sprancenele tale raman perfecte cateva ore. Textura sa este una de gel-crema si modeleaza natural si elegant forma sprancenelor si poti sa iti creezi ce forma doresti, si sa accentuezi frumusetea trasaturilor.

Imi place acest produs pentru ca umple, netezeste si defineste sprancenele dar totusi ofera un aspect natural si elegant, datorita efectului de matifiere. Ce am mai remarcat si mi-a placut e ca este rezistenta la apa, nu se intinde. Cred ca atunci cand acest produs s-a lansat l-am comparat mult cu alte produse asemanatoare, dar am fost atat de multumita de cat de usor pot avea sprancene perfecte incat e acum pe lista de produse preferate.

2. Gel sprancene XX Revolution Flexx Brow

Xxrevolution-flexx-brow

Flexx Brow de la XX Revolution este un produs asemanator cu Maybelline Tattoo Brow Pomade, doar ca formula este diferita. As putea spune ca face acelasi lucru ca si Maybelline Tatto Brow pomade, insa mie mi se pare ca acesta are un aspect mai pudrat si diferenta este pretul. Costa doar 30-40 ron fata de cel de la Maybelline care costa aproximativ 60 lei.

Acesta vine in cutiuta cu borcanelul cu produs si o pensula cu un capat in unghi. Acest gel de sprancene a fost foarte des comparat cu cel de la Anastasia Beverly Hills si pot sa spun ca sunt de acord. Eu am folosit produsul de la Anastasia Beverly Hills acum mult timp, dar de atunci nu l-am recumparat pentru ca este prea scump si gasesc produse asemanatoare mai ieftine. Exemplu bun, acest gel-crema. Cu siguranta cred ca acest produs se descurca la fel de bine ca si cel de la Anastasia si eu sunt foarte multumita de textura lui, de felul in care se aplica si cum arata pe sprancene. In plus este usor de aplicat si nu se intinde.

3. Maybelline Brow Ultra Slim

Maybelline-brow-ultra-slim

Acesta este unul dintre cele mai bune si mai precise produse atunci cand vine vorba de alegerea unui creion sprancene. Este un creion automat pentru sprancene si are varful lat de numai 1,5 mm, care imita perfect parul natural. Poti desena foarte usor cu el fire de par, sau doar sa umpli golurile din sprancene. Compozitia cremoasa nu lasa pete, are o persistenta de lunga durata si previne ruperea creionului. Iar pensula practica ma ajuta sa modelez sprancenele si sa le asez intr-o forma perfecta. Fara doar si poate este unul dintre creioanele mele preferate pentru sprancene perfecte.

4. Mascara pentru sprancene Gimme Brow, Benefit

Gimme-brow-benefit

Gimme Brow este un produs de vis. Este o mascara pentru sprancene, care te ajuta la aranjarea sprancenelor, dar si o conturare usoara a acestora. Daca sunteti mandrele posesoare ale unor sprancene dese si frumoase aveti nevoie doar de acest produs si sunteti gata pentru o noua zi. Are o periuta foarte subtire care coloreaza frumos firele de par. Imi place ca au mai multe nuante si este usor sa gasiti nuanta potrivita pentru voi. Nu cred ca cineva nu a auzit de produsele Benefit, si desi aceste produse au un pret mai piperat, trebuie sa admitem ca sunt produse de calitate.

Daca totusi nu iti permiti un mascara la un pret mare, atunci eu ti-as recomanda un dupe perfect si anume gelul,mascara pentru sprancene de la Essence, Make me brow. Gelul nuantat Essence Make Me Brow, contine microfibre si completeaza frumos golurile pentru a creea sprancene definite cu aspect natural. Peria pentru aplicarea produsului are marimea perfecta pentru aranjarea si fixarea firelor rebele si acesta la fel ca si Gimme Brow de la Benefit, ofera un aspect natural sprancenelor.

5. Makeup Revolution Soap Styler

Makeup-revolution-soap-styler

Faimoasele „soap brows” au condus la crearea acestui gen de produs care poate parea neobisnuit: este un sapun special pentru stilizarea si fixarea sprancenelor. Textura sa ridica si fixeaza firele de par, oferindu-le mai mult volum. Ti se va potrivi daca ai deja sprancene bogate si conturate. Acest produs minunat va ajuta sa accentuati si sa fixati perfect forma sprancenelor, obtinand astfel asa-numitul efect de laminare. In plus, da sprancenelor un aspect plin si stufos.

Se foloseste foarte usor si capteaza perfect fiecare fir de par, pe care le puteti pozitiona cum va doriti si fixeaza durabil forma sprancenelor.

Acestea sunt cele 5 produse pentru sprancene pe care eu le recomand, datorita experientei mele cu ele, dar si calitatii si pretul lor. Sper sa iti fie de folos aceste recomandari.

Tu ce produse pentru sprancene folosesti? Ai folosit unul din produsele mentionate de mine?

Un gând despre „Top 5 produse pentru sprancene

Astept parerea ta: