Here I am… In pragul disperarii din cauza unui rahat de examen


Doamne cum au trecut zilele!!! dar cum au trecut anii :O sunt foarte speriata de tot ceea ce urmeaza …. Ma gandesc la faptul ca tocmai am incheiat o etapa si in cateva momente incepe o alta. Si eu cred ca e normal sa am parte de vesnicele curiozitati… Cum v`a fi…???? Ce voi face?? De unde sa incep??? Si doamne cate intrebari mai am :)) Totusi ma consider o norocoasa … Drumul pana in acest punct a fost destul de greu … plin de suisuri si coborasuri… dar uita`ma aici 😉 sunt bine… am reusit sa le depasesc….Cred ca e tot ce conteaza acum!! Ahh da si au mai ramas si amintirile, amintiri care sunt 50% bune si frumoase si restul de 50% cam nu prea frumoase…. Am in plan sa le sterg cu buretele pe cele mai putin frumoase 😛 Altfel cum as putea incepe o viata noua???:))

Sunt exagerat de optimista in ceea ce ma priveste…Si asta se intampla pana cand primesc o palma :)) in sens figurat desigur :)) dar doare mai rau decat o palma normala 😛 dar asa e viata si cred ca tot ce putem face e sa luptam si sa gandim pozitiv…:)) In momentul de fata nu am parte de ambitia de care am nevoie…. nu am parte de tot ce as avea nevoie :)) dar cine are???… Incerc sa ma bucur de saptamanile acestea care urmeaza intr`un mod cat mai putin stresant… :))) (defapt sunt foarte stresata pentru ca doar asa ma  descarc prin scris) dar totul va fi bine… Ma voi afunda in studiu ;)) si I will be the best =))

Distractie placuta tuturor …adica celor care pot avea parte de vara…pentru ca vara mea se duce pe apa sambetei:)) macar voi bucurati`va de ea 😛

kiss you all and best wishes …

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s