Cat de greu e sa fii tu?


Rupe-te de valorile celorlalti si uita-te in adancul tau. Uita-te in tine insuti, in marea sufletului tau si observa ce este acolo, fara sa te influenteze exteriorul. Observa ceea ce este important pentru tine, ceea ce conteaza, ceea ce vrei sa faci, ceea ce vrei sa devii, ceea ce doresti. Esti multumit? Esti fericit? Intreaba-te din cand in cand asta si gandeste-te ce-ai putea face ca sa fi

Fa ceea ce iti convine, ceea ce vrei, ceea ce crezi c-ar fi distractiv. La sfarsitul vietii degeaba le povestesti nepotilor cat ai invatat tu sau ce note mari ai avut. La batranete te consolezi cu cate lucruri ai facut, cu cate ai ramas, cu ce si cate memorii ai si pana la urma, cum ti-ai folosit viata. Daca ai invatat si atat, nu ajuti pe nimeni cu nimic, mai ales PE TINE.

Nu deveni sclavul opiniilor altora. Nu deveni politicos si prietenos cu toata lumea doar de frica de a fi singur sau de a fi barfit, pentru ca barfit oricum probabil esti. Fii politicos, prietenos si ajutator pentru ca asa esti tu; pentru ca iti place; pentru ca vrei.

Cred ca fiecare s-a gandit la lucrurile pe care nu le-a facut, sau nu le-a facut cum trebuie la un moment dat in viata. Oare exista persoana care sa fi trait si sa nu fi avut nici un regret? Sa fi facut in viata lui absolut tot ce si-a dorit? Sa nu fi vrut mai mult de la viata? Nu stiu, dar probabil oamenii acestia ar fi cei mai fericiti. Poate cel mai important lucru e sa nu ai niste teluri foarte inalte, sa nu ridici stacheta prea sus astfel incat sa nu ai mai tarziu regrete, dezamagiri. Cu toate ca e bine tot timpul sa tintesti mai sus decat posibilitatile tale, in felul asta sigur ajungi mai sus decat ai fi crezut, chiar daca nu atat de sus cum sperai.

Un gând despre „Cat de greu e sa fii tu?

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s