Golden Rose Holiday 58: Review and Swatch


bb

Buna fetelor,

Azi am pregatit pentru voi o oja cu aroma de cafea! Ei bine, am glumit pentru ca nu are aroma de cafea dar cu siguranta are culoarea cafelei de dimineata! Deoarece tocmai imi sorbesc cafeaua m-am decis sa va impartasesc un mic review al acestei oje minunate. Mai e nevoie oare sa va spun ca ojele Golden Rose sunt preferatele mele!? Ei bine oja despre care va voi vorbi azi, nu doar ca imi place, ci ma fascineaza. Daca ar fi sa aleg oja mea preferata de la Golden Rose, aceasta ar fi!  Mi se pare cea mai frumoasa oja pe care o detin, si credeti-ma nu detin doar 5 oje ci aproximativ 250. Da le-am numarat! Si da sunt addicted! Si nu, nu vreau sa fiu tratata… vrea mai multe oje!

IMG_0569

Aceasta oja Golden Rose face parte din colectia Holiday si este numarul 58 si are o consistenta texturata, nisipoasa. (Apropo de asta, cei de la Golden Rose au pregatit noi culori pentru colectia Holiday si abia astept sa pun mana pe ele.) Golden Rose Holiday 60, este o oja care are in compozitia sa doua tipuri de glitter maronii, de culoarea cafelei, unul mai fin, care asigura baza, iar altul format din niste particule mai mari si mai evidente care ofera un joc de sclipiri deosebit. Aceasta oja are o consistenta texturata, nisipoasa. Eu una nu ma pot abtine sa nu ma uit la aceasta oja. E prea frumoasa! 

IMG_0552
IMG_0563

Am aplicat doua straturi de oja, pe un base coat, pentru a proteja unghiutele desigur si deoarece este texturata nu mai este nevoie de un top coat. Nu este neaparat nevoie sa aplicati doua straturi dar mie mi se pare mai ok asa.

Puteti intra pe pagina de facebook Golden Rose Romania pentru a afla mai multe detalii despre cum puteti achizitiona aceasta oja sau alte produse care va fac cu ochiul.

Sper ca v-a placut aceasta oja si daca aveti intrebari legate de ea, astept comentariile si parerile voastre!

V-a placut acest articol?  Daca da, atunci nu uitati sa ma urmariti:

Facebook    –    Twitter    –      Bloglovin    –    Instagram

7 gânduri despre „Golden Rose Holiday 58: Review and Swatch

Astept parerea ta: