Balsam de buze EOS


Balsam-EosDe-a lungul anilor am incercat foarte foarte multe balsamuri de buze si cam tot ce vedeam ca arata mai bine si are reclama buna ajungea in cosul meu de cumparaturi. Am cateva produse de buze preferate pe care mi le-as recumpara mereu si care au ramas pe sufletul meu si unul dintre ele este EOS.

Brandul Evolution of Smooth a fost infiintat in 2006 in New York, fiind specializat in fabricarea si vanzarea de produse de calitate pentru ingrijirea pielii – lotiuni, creme de ras si in special balsamurile de buze.

Acest balsam de buze EOS are la baza ingrediente naturale atent selectionate si sunt produse testate unor riguroase teste dermatologice, care asigura o eficienta remarcabila in hidratarea buzelor. Este un produs 100% natural, certificat organic USDA, nu conţine vaselina şi parabeni, iar ambalajul este pur şi simplu adorabil!

Balsam-EosBalsam-EosIngredientele sale cheie sunt:  uleiul de joboba, untul de shea, vitamina E, fiecare avand un rol bine stabilit: hidratare, calmare si protejare.

Minunatia asta cu arome delicioase este cunoscuta in toata lumea, Eos fiind brand-ul numarul 1 in categoria balsamurilor de buze in SUA. Si nu e de mirare ca a ajuns un produs atat de cunoscut, avand in vedere ca ambalajul este unul inedit, culorile si aromele sunt multe si pe placul fiecaruia si produsul este foarte bun. Cred ca ambalajul atrage prima data la balsamul EOS. Are o forma rotunda, cool, textura un pic siliconata, este practic, aplatizat in partea de jos pentru a putea fi asezat frumos, dar si pe lateral pentru a usura deschiderea.

Mirosul este unul, demn de un produs pe care ai vrea sa il mananci. In mod clar oricum va ajunge pe buzele tale asa ca bine ca miroase absolut superb, fructat si dulce dar desigur depinde foarte mult pe care il folosesti.

Textura lui este usor diferita, comparativ cu alte balsamuri de buze. Acesta pare a fi mai dur la contactul cu buzele si trebuie sa insisti de cateva ori pana sa simti ca ai aplicat suficient produs, mai ales daca l-ai ținut la o temperatura scazuta. Daca il expui la caldura sau soare de exemplu, va deveni mai moale.

Alte plusuri ar fi gramajul mare cum am spus si mai sus- 7 grame, si faptul ca expira la 24 de luni dupa deschidere, comparativ cu majoritatea produselor de buze, care trebuie consumate in maxim un an.

Eu am inceput sa folosesc recent EOS Fresh Grepfruit si e  absolut delicios! Insa pot spune ca am o colectie de EOS, pentru ca am primit cadou doua si restul le-am cumparat eu. Astfel ca in geanta mea se afla mereu un balsam de buze.

In gama de balsamuri de buze EOS sunt foarte multe variante si fiecare are o aroma aparte, fie ca e cu rodie si zmeura, vanilie si menta, lapte de cocos, afine, mure, sorbet de capsuni, fructe de vara, toate sunt minunate si miros incredibil.

Il recomand? Sigur ca da!!! De fapt, de cand am descoperit acest balsam, nu prea am cumparat altele. Pe langa faptul ca este foarte dragalas si instagramabil, isi face si foarte bine treaba.

De unde puteti comanda produsele EOS?

Eu marea majoritate le am de pe Notino.ro si gasiti acolo diverse culori si arome. De asemenea pe site dar si in magazinele fizice gasesti acum 20% reducere la brandurile de top, daca folosesti codul ro20beauty.

Voi ce arome ati incercat de la EOS? Va plac produsele lor? Ce alte variante ati mai incercat?

Un gând despre „Balsam de buze EOS

Astept parerea ta: