Long lasting lipstick


Colectia mea de rujuri este una foarte draga mie. Desi ca si orice fata, folosesc cel mai des, doar cateva dintre acestea, am multe rujuri si culori frumoase in aceasta colectie. Daca e ceva ce ma pasioneaza atunci acestea sunt cosmeticele. Si printre cele mai indragite cosmetice ale mele se numara produsele pentru buze.

Dupa cum va spuneam si aici, am inceput sa port ruj pe buze doar de vreo doi ani si acum cu siguranta nu as renunta la acest produs cosmetic. Stiti povestea aia, cu „when in doubt wear lipstick!”? Eii bine eu dintre toate produsele cosmetice, rujul il folosesc cel mai des. Atunci cand simt ca nu sunt multumita de felul in care arat dimineata, cand merg la servici, cand ies dupa masa de la servici, sau cand merg undeva, acesta ma salveaza. Il aplic pe buze si parca totul se schimba.

Am facut azi o selectie a celor mai rezistente rujuri si glossuri pe care le am. La cateva din ele am gasit chiar si link-uri de unde le puteti achizitiona. Cele la care nu am reusit, sunt din orasul meu de la un magazin de cosmetice, si daca aveti nevoie de mai multe informatii, va ajut cu drag.

Am ales aceste rujuri, deoarece dintre toate rujurile mele, ele sunt cel mai injurate. Injurate in ideea ca nu le pot da jos decat cu slujbe. Desi le sterg cu ulei de cocos de obicei, mereu raman manjita pe buze si langa, mai ales de cele care bat spre rosu.

  1. 20100 Milano Lipgloss   2. Eden Long lasting lipgloss (nu il gasesc online)  3. Max Factor Lipfinity lip gloss 4. Parisax Gloss 5. Menow pro Lasting lipstick (doar ambalajul e diferit)

Lips
Primul ru rezisten din imagine este defapt un luciu de buze profesional de la 20100 Milano. Sunt produse cosmetice fabricate in Milano, care sunt profesionale si comercializare doar in Italia.L-am primit cadou de la o prietena din Italia si e al doilea pe care il folosesc de la acest brand. Ce nu imi place la el este ca e foarte lipicios. Probabil acesta e si motivul pentru care sta mai mult pe buze.

MaxFactor Lipfinity este un ruj in nuante superbe pe care il gasiti si la noi. L-am primit cadou de la Maxfactor si imi place mult. Un lucru care nu imi place este ca desi rezista pe buze, la un moment dat devine lipicios si imi simt buzele sensibile de la el. Nu stiu daca este specific doar produsului meu, sau toate fac asa, dar chiar va rog daca il aveti si voi sa imi spuneti o parere.

Eden Long Lasting Lipstick este un ruj care nu prea mai il port. Nuanta este foarte deschisa si nu sunt sigura ca mi se potriveste, desi cand il purtam primeam complimente. Acesta este rezisten si nu este lipicios, ceea ce e un plus.

Parisax Gloss are numai laude de la mine. Nu este lipicios, este pigmentat si foarte hidratant. Se pastreaza foarte bine pe buze.

Menow pro lasting e unul dintre rujurile acelea chinezesti care sunt foarte faimoase pentru rezistenta. Nu am nimic de comentat la el. Este pigmentat si se gaseste in multe nuante. Usuca putin buzele daca il  lasi mai mult pe care le poti hidrata dupa, dar in rest nu am nici o remarca negativa.

Cam atat a fost cu rujurile mele rezistente. Voi aveti rujuri rezistente? Care va plac cel mai mult? Astept pareri si recomandari, pentru cu siguranta vreau unele noi.

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

6 gânduri despre „Long lasting lipstick

  1. Eu am o relatie indelungata cu un ruj Maybelline, nuanta Choco Cream si in rest doar aparitii pasagere de pe la alte firme. La ce cantitate impresionanta de lichide beau pe zi, rujurile dispar super repede de pe buzele mele si le tot reaplic.

    Apreciază

Astept parerea ta: