Workshop online gratuit – Descoperirea feminitatii


“La inceputul tuturor lucrurilor marete se afla o femeie.” 

Alphonse de Lamartine

Pentru ca mult timp am visat la a fi feminina, dar nu am intraznit sa fiu, am ascuns o parte din feminitatea mea si am ales sa devin mai masculina. Am sa iti spun pe scurt de ce am facut asta si sper ca prin acest articol sa reusesc sa te conving, ca noi femeile avem nevoie sa ne cunoastem. Motiv pentru care te astept la un Workshop gratuit de DESCOPERIRE A FEMINITATII.

Pentru a fi feminina este nevoie sa intelegi mai intai ce inseamna sa traiesti in feminitate. Desi majoritatea dintre noi probabil stim ce inseamna sa fii in prezenta unei persoane cu foarte multa energie feminina, ce este, mai exact, aceasta energie si ce inseamna de fapt sa fii feminina?

Eu ca si fetita, consider ca prea putin am invatat si am stiut ce inseamna asta. Cred ca fetitele din viata noastra, au nevoie sa inteleaga intr-un mod sanatos aceasta parte a lor. Si cum putem face asta mai usor, daca nu invatand noi ca mame sau viitoare mame.

Ti-am spus mai sus ca eu mult timp am ascuns o parte din feminitatea mea si am ales sa traiesc si sa devin mai masculina. Aceasta alegere am facut-o pentru ca imi doream sa fiu puternica si pentru ca pentru mine feminitatea era o slabiciune. Si nu prea auzi femei care isi doresc sa fie vulnerabile, nu e asa? Pe langa asta am crezut ca am nevoie sa devin puternica si mare si sa fac mult pentru a ajunge unde vreau.

In cultura noastra, energia masculina, este despre progres si despre a evolua, a face si din pacate tinde sa fie considerata mai importanta decat energia feminina. Femeile sunt considerate sexul slab si asta poate sa dezechilibreze destul de mult modul in care noi femeile ne vedem si actionam. Din cauza acestui lucru, adesea ajungem sa ne simtim dezechilibrate, atat individual, cat si cultural. 

Atunci cand esti prea masculina si ai pierdut contactul cu propria feminitate, adesea tanjesti dupa lucruri pe care nu ti le poti explica, dar de care simti intuitiv ca ai nevoie. Tanjesti dupa rejuvenare, dupa spontaneitate, dupa resurse emotionale, dupa abilitatea de a-ti asuma riscuri. Practic, tanjesti dupa energia ta feminina!

Ei bine despre asta este acest workshop. Despre cum putem avea aceasta energie feminina si sa ne bucuram de ea in fiecare zi. Asa ca te astept, Marti, 8 Martie 2022 pe Instagram sa inveti alaturi de mine cum poti face asta.

Workshopul va fi compus din partea de teorie, informatii + tehnici de descoperire a feminitatii.

Am sa il fac cat mai scurt si cu informatii cat mai folositoare, pe care sa le poti pune in practica.

De asemenea pentru alte tehnici, meditatii si informatii care sa te ajute sa te cunosti si sa te dezvolti frumos ca femeie, te astept in grupul de Facebook – Straluceste si Iubeste.

Grup-dezvoltare-personala

Te astept cu drag!

Cum ti se pare acest workshhop? Crezi ca ai nevoie sa inveti cum sa traiesti in feminitate?

Un gând despre „Workshop online gratuit – Descoperirea feminitatii

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s