FAVORITE | Cele mai folosite produse in luna Octombrie


Nu stiu daca iti mai amintesti, dar daca ma urmaresti de mai mult timp, atunci stii ca rubrica de produse preferate era cea mai iubita rubrica de mine si ca mereu am incercat sa postez fie un articol cu produsele preferate, fie un video pe Youtube. Acum daca tot sunt foarte activa pe Youtube, imi era sincer dor sa va arat ce produse am mai descoperit si ce produse imi plac in ultimul timp, asa ca azi asta am de gand, sa va arat produsele mele preferate din luna Octombrie. Si cel mai bine pot face asta cu un video, asa ca l-am filmat si l-am postat pe canalul meu de Youtube.

De data aceasta am ales 6 produse, desi mi-a fost greu sa ma decid. Si in mod normal folosesc mai multe produse si imi plac mai multe, dar in topul preferintelor le pun mereu pe cele mai bune dintre ele.

Luna aceasta am inclus mai putine produse de beauty, si avem mai multe de ingrijire personala si lifestyle. Dar daca esti curioasa sa vezi ce produse mi-au furat inimioara in luna Octombrie, atunci ia o cana de cafea sau ceai, APASA PLAY si savureaza videoul.

🛍🛒Produse mentionate:

🎬Nu uita sa dati LIKE, astept si comentariile tale, si daca nu esti abonata la canalul meu de YOUTUBE, nu uita sa dai SUBSCRIBE!

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s