­čŹü Decoratiuni de Toamna | Cum sa te bucuri mai mult de Toamna


Toamna este anotimpul meu preferat si este anotimpul care ma inspira si ma ajuta sa devin mai profunda. Este pentru mine anotimpul în care mă retrag în casă, mă retrag spre mine, si stand in casa am mai mult timp pentru sufletul meu.

Si cand spun asta ma refer la Toamna ca anotimpul ├«n care ├«ncerc s─â fac mai multe lucruri pentru mine, oarecum si in mod natural, pentru c─â p├ón─â la urm─â ╚Öi frigul de afar─â te ├«ndeamn─â s─â te ├«ntorci ├«n interior, ├«n interiorul casei unde s─â faci cur─â╚Ťenie unde s─â te pregatesti pentru Iarna si s─â intri treptat intr-o stare de hibernare.

Bine nu mai e cazul de hibernare, pentru ca acum si Iarna este o perioada activa pentru noi. Dar oricum cand vii de afara, este foarte bine sa iti creezi mici ritualuri.

Asadar cum unul dintre ritualurile mele este sa filmez si sa editez videouri, am revenit pe Youtube, o data cu Toamna si am preg─âtit pentru voi un video tomnatic. Si chiar cred ca Toamna este anotimpul perfect sa iti dedici timp lucrurilor care iti plac si va recomand sa faceti si voi la fel. Si normal ca am si eu c├óteva ritualuri s─â zic a╚Öa, c├óteva obiecte, c├óteva decora╚Ťiuni care m─â fac sa ma simt bine in acest anotimp ╚Öi vreau s─â vi le ar─ât.

Am atasat mai jos videoul si daca vrei sa vezi ce anume folosesc eu, si ce fac eu s─â m─â simt mai bine Toamna, atunci da play la videoul de mai jos.

Nu uitati sa dati un LIKE acestui video daca v-a placut, astept si comentariile voastre, iar daca nu sunteti abonati la canalul meu de YOUTUBE, nu uitati sa dati SUBSCRIBE!

Spune-mi ce folosesti si tu Toamna aceasta, pentru a te simti mai bine si care sunt ritualurile tale de Toamna?

Astept parerea ta:

Completeaz─â mai jos detaliile cerute sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s