CARE SUNT BENEFICIILE ROLEI DIN JAD SI CUM FUNCTIONEAZA PENTRU TEN

beneficiile-rolei-din-jad

Rola din jad este o ustensila usor de folosit in ingrijirea tenului. Aceasta ustensila, este una facuta special pentru a ajuta la masajul facial. Tehnica este originara din China, unde este cunoscuta inca de acum multi ani, pentru efectele vindecatoare si purifiante. Masajul cu role cu jad functioneaza prin stimularea drenajului limfatic, care are capacitatea de a reduce efectul de fata umflata, ii confera tenului stralucire si diminueaza ridurile fine, un detaliu important, la care merita sa lucrezi daca ai depasit varsta de 25 de ani.

Jadul este alcatuit din anumite elemente cum ar fi, calciu, magneziu si silicat natural de aluminiu. Acesta era prescris ca medicament si creditat cu puteri miraculoase, precum si cu, capacitatea de a indeparta raul si ghinionul. Se spune ca vindeca aproape toate bolile. Jadul are proprietati tamaduitoare in ceea ce priveste stabilitatea, longeviatatea, fertilitatea, sanatatea mintala, linistea sufleteasca, echilibrul, pacea si armonia. El poate preveni bolile si problemele de sanatate.

roller-din-jad

Asadar acest produs are o multime de avantaje cand este folosit in rutina de infrumusetare, si daca vrei sa te bucuri de un ten frumos ar fi bine sa incepi sa folosesti si tu o rola de jad.

Rola din jad sau roller facial cum mai este numit, este un dispozitiv de masaj cu maner, care are doua capete, fiecare dintre capete avand role din jad de dimensiuni diferite, unul pentru masarea fetei, iar cel mic pentru zona ochilor. Este un accesoriu pentru masajul facial, care nu este invaziv, si il poti gasi cam peste tot acum iar pretul lui este destul de accesibil. Nu ai nevoie decat de putina rabdare pentru a il introduce in rutina ta de ingrijire a tenului si pentru a iti rasfata tenul cateva minute in fiecare zi.

Si cum eu nu puteam sa nu incerc ceva ce e facut dintr-un cristal atat de pretios si benefic pentru ten, am deja de mult timp o rola din jad in kitul meu de ingrijire a tenului. Eu am primit-o pe prima rola a mea cadou, dar apoi, am cumparat-o si pe a doua, alaturi de o piatra Gua Sha.

Ce transformari aduce rola din jad pielii tale?

Asa cum am amintit ceva mai sus, piatra de jad are enorme puteri terapeutice, datorita compozitiei sale pe baza de minerale. Acestea rezoneaza cu mineralele care se afla in interiorul corpului nostru, stimulandu-le. Astfel, piatra de jad poate sa echilibreze nivelul de minerale si ajuta la o absorbie a acestora atunci cand organsimul are nevoie sau de a le elimina atunci cand se afla in exces.

Roller-jad

La nivelul fetei exista multi muschi, asa cum exista pe toata suprafata corpului nostru. Iar la nivelul muschilor faciali se acumuleaza destul de multa tensiune, tensiune care duce, in timp, la aparitia ridurilor de expresie, dar si a celor mai fine. Sunt bine-cunoscute ridurile din jurul ochilor, dar si cele care se formeza pe frunte.

In primul rand, rola din jad are beneficii de calmare si relaxare pentru ten, si atunci cand este folosita constant pentru masaj, ajuta si la tonifierea tenului, deoarece cu ea masam muschii care au tendinta sa se lase. Conturul fetei va fi mai bine definit, ridurile fine se reduc prin masaj si tenul va avea o circulatie sanguina mai buna, care il va face mai stralucitor.

Pe langa asta este foarte util pentru ca iti poti rari si vizitele de cosmetica, si poti sa iti faci tu singura acasa un masaj facial. Rola din jad asigura masarea fetei usor si rapid si poti sa o folosesti in timp ce faci si altceva.

Cum se utilizeaza rola de jad?

Pentru a te bucura din plin de beneficiile rolei din jad, trebuie sa o folosesti corect. Unele dintre efectele ei, se pot vedea dupa prima utilizare, dar pentru a mentine efectele si pentru a vedea adevaratele beneficii este nevoie de consecventa.

Masajul cu rola din jad se realizeaza fie pe tenul curat, prin rotirea acesteia pe piele fie cu un produs cosmetic. Eu o folosesc seara in timpul rutinei de ingrijire a tenului, cu serumul si crema hidratanta. Produsul intra mai bine in ten si tenul se tonifiaza si arata mult mai bine dupa folosirea lui. Masajul realizat cu ajutorul pietrei de jad poate sa duca la eliminarea tensiunii acumulate in muschii faciali, si intreg procesul poate fi unul foarte relaxant. De aceea, este recomandat ca rollerul de jad sa se realizeze inainte de culcare.

Cum-sa-folosesc-roller-jad

Secretul masajului cu rola este sa folosesti miscari care stimuleaza drenajul limfatic. Poti ncepe cu miscari, care pornesc din zona maxilarului catre urechi si astfel stimulezi si limfa sa circule corect si sa elimine mai usor toxinele din tesuturi.
Desi poate ai senzatia ca trebuie sa apesi mai tare ca sa obtii cele mai bune rezultate, secretul este de fapt sa faci miscari usoare si delicate. Prea multa presiune nu ajuta la drenajul limfatic si ar putea să irite pielea sau sa provoace spargerea capilarelor fine de sange. Iar pentru a evita iritarea tenului si frecarea rolei direct pe piele, aplica intotdeauna un ulei natural, un serum sau o crema hidratanta inainte de masaj. 

Partea mai mica, asa cum spuneam si la inceput, este foarte usor de folosit pentru zona ochilor. Se foloseste cu miscari circulare, si tragi din interiorul pleoapelor, dinspre nas spre tample. Nu se trage niciodata catre nas, pentru ca astfel poti sa iti creezi riduri fine in urma folosirii. Rola din jad le va reda ochior tai aspectul tanar, revigorat, si va diminua liniile fine, prevenind formarea ridurilor. Dupa tratamentul cu rola de jad aplica produsele tale preferate de ingrijire: o masca hidratanta sau un serum, pe care pielea le va absorbi din plin.

Recomandare: Pastrati rola din jad in frigider, si folositi-o cand este rece pentru ca astfel are un efect mai rapid si mai placut.

Pe langa rola de jad in magazine se pot gasi si multe alte ustensile, precum role din Quartz, role din Ametist si chiar si din Jasper sau alte cristale. Si cei care ma cunosc stiu ca eu sunt innebunita dupa cristele si pietre semipretioase, asa ca pe lista mea de cumparaturi se afla acum acest set Crystallove Quartz Beauty Set Amethyst. Nu e asa ca e superb? Si pe langa minunatul roller de Ametist are si o Gua-Sha si un roll on cu cristale. Adorabil!

Care este ustensila ta preferata, de ingrijire a tenului sau masaj facial? Ai folosit pana acum Rollerul din Jad?

16 gânduri despre „CARE SUNT BENEFICIILE ROLEI DIN JAD SI CUM FUNCTIONEAZA PENTRU TEN

Astept parerea ta: