Sampon nuantator pentru par blond

sampon-nuantator-par-blond

Cine ma cunoaste, nu are cum sa nu stie ca preocuparea mea atunci cand vine vorba de ingrijirea parului este sa nu am un blond cu tonuri de galben. Asadar azi va povestesc cum am scapat eu de aceasta preocupare si ce sampon pentru par blond folosesc pentru a neutraliza galbenul. Este foarte usor sa scapi de aceste tonuri daca folosesti produsele potrivite, dar din pacate, asa ca si printesa care cauta printul, ajungem sa testam multe sampoane si nuantatoare pana ajungem la rezultatul dorit. Si pentru a evita sa „saruti multi broscoi” azi am decis sa iti spun care sunt sampoanele nuantatoare care functioneaza foarte bine.

Asadar fie ca iti doresti doar o usoara nuantare, evidentiere sau subliniere a culorii firelor tale de par, sau doar sa scapi de galbenul din parul tau blond tot ce ai nevoie este un nuantator bun.

sampon-nuantator-par-blond

Samponul nuantator este un produs mai putin conceput pentru spalarea parului si a scalpului. El este mai mult conceput pentru colorarea si accentuarea nuantelor si tonurilor de culoare din par. Nuantatorul poate colora parul intr-o noua culoare sau doar sa ii ofere o nuanta usor diferita. Eu il folosesc asa cum am spus mai sus pentru a elimina nuantele de galben, nedorite din par. Astfel ca pentru parul meu blond, a functionat cel mai bine samponul cu pigment violet, precum L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier. Acesta se poate folosi pentru acoperirea radacinilor carunte sau colorate natural, intre vopsiri, dar daca ai parul carunt atunci iti recomand sa iei un sampon nuantator gri si anume L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

L’Oréal-Professionnel-Serie-Expert-Blondifier

Acest sampon este un tratament intensificator al culorii pentru un efect neutralizant subtil al galbenului din par. In functie de cat de tare doresti sa iti neutralizezi galbenul si cat de deschisa doresti sa fie culoarea parului tau, acesta poate fi folosit o data pe săptamana sau de doua ori pe saptamana, in functie de gradul de tonuri galbene prezente.

In plus, datorita pigmentilor violeti speciali si polifenolilor naturali, prezenti in extractele de boabe de açaí, acesta contribuie la un efect de blond rece, care este si dorinta mea. Rezultatul folosirii regulate a samponului L’Oréal Professionnel Blondifier este un par superb, luminos, plin de stralucire si de o noua vitalitate. Samponul se spala bine si se raspandeste uniform pe scalpul si parul meu si imi place ca nu pateaza. Nu raman cu acel reziduu urat violet sub unghii, ceea ce este un bonus si se si clateste usor.

Din experienta mea acest sampon nuantator este unul bun, dar ceva mai subtil asa cum am spus si mai sus. Deschide nuanta parului si te scapa de galbenul din par, dar daca doresti un sampon mai pigmentat atunci cred ca ti se potriveste mai mult L’Oreal Professionnel Serie Expert Silver. Diferenta dintre cele doua sampoane nu este una izbitoare, doar ca L’Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier are doar pigment violet, pe cand L’Oreal Professionnel Serie Expert Silver are pigmenti violet si albastrii si ofera o deschidere a parului mai intensa.

L’Oreal Professionnel Serie Expert Silver

L'Oreal-Professionnel-Serie-Expert-Silver

Acest sampon nuantator este un tratament pentru neutralizarea tonurilor de galben din par care contine micropigmenti violet si albastri si accentueaza tonurile naturale reci ale parului. Acesta este nuantatorul perfect daca iti doresti un blond deschis la culoare, lucios și luminos.

Eu mi-am dorit sa scap de tonurile galben si imi place ca parul meu sa aiba o nuanta de blond rece, asa ca din cele doua sampoane nuantatoare, cel mai bun efect pentru a scapa si de galben, dar si pentru a avea nuanta de blond nordic perfecta este L’Oreal Professionnel Serie Expert Silver. Am testat peste 5 sampoane pana am ajuns la acest rezultat, si cred ca este important sa stii ce nuanta de blond iti doresti sa ai. Si daca iti doresti un blond foarte deschis, spre gri atunci acesta este cel mai bun sampon pe care l-am incercat eu pentru asta.

Consider ca este nevoie ca acest nuantator sa fie folosit la fiecare spalare, daca doresti sa iti pastrezi nuanta deschisa si fara tonuri de galben si pentru mine cel mai bun efect a aparut gradual, si spun asta pentru ca doar dupa a doua spalare am considerat ca am ajuns la nuanta dorita. Desi el a neutralizat galbenul inca de la prima spalare, a nuantat uniform si mi-a deschis nuanta cum am dorit eu doar de la a doua spalare. De asemenea fata de alte sampoane nuantatoare pe care le-am folosit mi-a placut foarte mult ca nu pateaza desi este foarte pigmentat.

Acesta poate masca cu usurinta radacinile nevopsite pentru parul carunt, si stiu asta pentru ca soacra mea il foloseste si a obtinut un rezultat frums. De mentionat este ca singura asemanare dintre un sampon nuantator si unul normal este modul de aplicare. Serie Expert Silver se aplica pe par in acelasi mod ca samponul normal. Eu il aplic dupa ce am folosit un sampon normal, il las sa actioneze 5 minute si apoi il clatesc. Din punctul meu de vedere, insa, acesta este mai mult o vopsea nuantatoare decat un sampon.

Are ingrediente foarte bune pentru par si pe langa micropigmentii violet si albastri, are in compozitie si ceramide, care lasa parul fin si lucios si ulei de babassu care hraneste si ingrijeste parul.

Tu ce sampoane nuantatoare folosesti? Ai folosit vre-unul din cele mentionate de mine? Daca da mi-ar placea sa stiu parerea ta despre ele.

17 gânduri despre „Sampon nuantator pentru par blond

  1. Părul blond are nevoie de o îngrijire deosebită, mult mai atentă decât a celorlalte tipuri (culori). Eu știu bine, pentru că am tot experimentat diverse nuanțe. 🙂
    Mi se pare interesant ce am aflat despre produsele L”oreal dedicate părului n=blond, prin urmare le voi încerca.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Daca as fi blonda, as folosi si eu aceste produse. Am auzit pareri foarte bune despre ele! Eu sunt satena-castanie si nu prea am nevoie de sampoane nuantatoare chiar daca as vrea sa am si eu niste reflexe prin par. 🤣

    Apreciază

Astept parerea ta: