Produsele preferate SI cel mai des folosite din 2020

produse-preferate

Stiu ca seria de produse preferate este cea mai asteptata si apreciata de voi. Tocmai din acest motiv, m-am mobilizat si am cuprins in aceasta serie produsele mele preferate din 2020. Ar fi fost si pacat sa nu filmez acest video, pentru ca multe produse bune mi-au trecut prin mana in 2020. Eu ma consider o persoana pasionata de tot ce este frumos si recunosc ca imi place sa incerc produse cosmetice si de ingrijire. Dar, din toate testele mele recunosc ca sunt produse, de care prind mai mult drag si le folosesc mai des. Si consider ca nu fac asta pentru ca produsul acela este cel mai bun dintre toate, ci pentru ca acel produs se potriveste cu viziunea mea din acel moment, si cel mai probabil cu nevoile mele si ale tenului meu.

Aceasta lista cu produsele preferate din 2020 a fost o lista greu de conceput, pentru ca multe imi plac dar, o sa vedeti ca nu am facut un top, tocmai in ideea ca nu prea am cum sa le ordonez de la cel mai bun, la cel mai rau. Cel mai probabil am sa pot sa fac asta, atunci cand va voi vorbi despre produse din aceiasi categorie, dar asta intr-un alt articol.

Pentru a intelege mai usor ce imi place si ce nu imi place am sa las mai jos acest video, in care am vorbit mult, dar nu si prost sper. Asadar pregateste o cana de cafea, sau ceai si da PLAY!

Astept si un feedback la sfarsitul acestui articol, in sectiunea de comentarii.

Daca ti-a placut acest video, nu uitat sa ii dai un 👍LIKE, astept si comentariile voastre, iar daca nu esti abonata la canalul meu de YOUTUBE, nu uita sa dai SUBSCRIBE!

🛍🛒Produsele mentionate:

Ai folosit unul dintre produsele mentionate de mine? Tu ce produse preferate ai luat cu tine din 2020?

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s