Review | Estee Lauder Double Wear

estee-lauder-double-wear-review

Iti este dificil sa gasesti fondul de ten potrivit? Multe femei se confrunta cu aceasta problema, chiar daca folosesc produse de machiaj de ani buni. Fondul de ten este produsul cel mai important pentru machiaj! Aplicarea corecta a unui strat de fond de ten poate fi conditia necesara si suficienta pentru a arata bine!

Si stiu ca iti doresti ca tenul tau sa arate intotdeuna impecabil si pentru asta ai nevoie de un produs care sa te multumeasca. Asa ca azi vreau sa iti vorbesc despre un fond de ten pe care il folosesc deja de peste 1 an, un fond de ten renumit si laudat si anume Estee Lauder Double Wear pe care eu l-am recumparat recent de pe site-ul Douglas.ro si asta dupa ce am trecut prin goana dupa fondul de ten perfect.

Am cumparat prima data acest fond de ten in urma cu 1 an si cand s-a terminat, m-am gandit sa incerc un alt fond de ten. Ghici ce? Am ramas dezamagita. Mai apoi am repetat aceiasi experienta si cu alt fond de ten si in final m-am intors la Estee Lauder Double Wear, pentru ca am inteles ca este ceea ce imi doresc si acel produs care imi face tenul sa arate impecabil.

estee-lauder-double-wear
estee-lauder-double-wear

Si nu exagerez deloc cand spun asta. Faptul ca am folosit acest fond de ten mai mult timp, ma ajuta sa il descriu mai bine in toate privintele, mai ales cum arata pe tenul meu si dupa ce l-am purtat o zi intreaga.

Ce imi place la Estee Lauder Double Wear

Am sa incep cu faptul ca dupa ce incepi sa folosesti acest fond de ten, este foarte greu sa gasesti unul care sa iti placa la fel de mult. Acesta are o putere de acoperire mare, fara sa incarce sau sa dea acel aspect inestetic de masca. Plus ca rezista pe piele incredibil de mult timp.

Este un fond de ten care se potriveste perfect tenului mixt ca si al meu, dar si tenului gras si apreciez faptul ca este rezistent la transfer, oferindu-ti un ten perfect in toate situatiile. Se aplica usor cu pensula, buretelul sau buricele degetelor si ramane placut pe piele pe tot parcursul zilei, indiferent de conditiile meteo. As putea spune ca este un fond de ten pe care sa il iei cu tine in vacanta, mai ales daca mergi la mare sau intr-o vacanta exotica, deoarece acesta rezista pana la 24 h, chiar si la caldura si umiditate. Cand il aplici pe ten se aseaza frumos, nu lasa reziduri sau pete si controleaza perfect excesul de sebum.

estee-lauder-double-wear

Aspectul tenului dupa aplicare este mat, dar totusi ofera tenului luminozitatea aceea naturala si nu incarca tenul. Un alt lucru de apreciat la el este ca are indice de protectie SPF 10. Oricum din punctul meu de vedere este fondul de ten perfect pentru anotimpul Vara si face fata cu brio la expunerea la soare si caldura mare, asa cum v-am spus si mai sus.

Este un fond de ten fara parfum, non-acneic, si a fost supus unor teste dermatologice și oftalmologice, astfel ca este un produs pe care il puteti folosi in siguranta.

estee-lauder-double-wear-swatch

Pana la urma nu am cum sa nu imi placa un fond de ten care imi face tenul luminos, arata natural si uniform, in toate situatiile!

Daca ar fi sa aleg ceva ce nu imi place la el, este un singur aspect si e legat de ambalaj. Nu are pompita! Cred ca toata lumea se plange de faptul ca nu are pompita si nu cred ca mai e cazul să o fac si eu. Partea buna e ca poti cumpara o pompita separat si sa il folosesti asa, dar totusi cred ca este nevoie ca ambalajul sa fie schimbat. In rest are nota 10 de la mine si il recomand din tot sufletul.

Cu siguranta, este fondul meu de ten preferat. Totusi, l-as recomanda doar pentru iesiri, petreceri, atunci cand vreti ca machiajul sa arate extraordinar de bine si nu incarcat. Pentru fiecare zi, as recomanda un fond de ten mai usor pentru ten. Cu toate aceste recomandari, eu aproape zi de zi, in strat mic, pentru ca imi place enorm efectul.

Acesta a fost articolul de azi si sper sa va fie de folos. Daca va doriti si voi acest fond de ten nu uitati sa intrati pe site-ul Douglas.ro si sa il achizitionati si profitati si de reducerile de pe site.

Tu ai folosit acest fond de ten? Ce fonduri de ten rezistente si bune mai cunosti?

17 gânduri despre „Review | Estee Lauder Double Wear

  1. Sa stii ca ma tot invarteam si eu pe langa el, dar intr-un final am renuntat de teama ca nu nimersc nuanta potrivita asa online. Acum sunt multumita de un alt fond de ten si mult mai ieftin, insa gandul mi se indreapta mai mereu si catre Estee Lauder Double Wear 😀

    Apreciază

  2. Din pozele tale reiese cat de bun este acest fond de ten, acopera foarte bine, tenul arata foarte ok, luminos, imi place mult, si cred ca il voi incerca si eu. Eu folosesc un BB si chiar ma gandeam sa mi iau un fond de ten mai de ocazii asa. Mersi!

    Apreciază

  3. Multumesc pentru recomandare! De cand caut un fond de ten care sa fie perfect si sa dureze. O sa intru si eu pe site sa vad ce mai gasesc pe acolo.

    Apreciază

  4. Nu l-am folosit deoarece are pretul cam piperat, deși mă tot bate gandul sa-l cumpar, poate imi fac un cadou singura de ziua mea.

    Apreciază

  5. Mi-am luat zilele trecute un primer de fata pentru ten gras de la ei si imi place la nebunie, si tare mult vreau sa incerc si fondul de ten.

    Apreciază

  6. Este un produs foarte bun! L-am folosit și eu și mi-a plăcut din aceleași motive pe care le-ai prezentat. Abia aștept să-l comand din nou.
    Mulțumesc pentru recomandare și felicitări pentru articol!

    Apreciază

Astept parerea ta: