Tinute confortabile la moda


Stilul este foarte important, pentru ca asa cum va spun mereu, exprima ceea ce suntem.  Dar ce este foarte important si din pacate nu multa lume tine cont de acest aspect, este cat de confortabil te simti cu ceea ce porti. Indiferent de locul in care porti tinutele tale, fie ca vrei sa stai in casa imbracata lejer sau mergi la cumparaturi, sau chiar o simpla plimbare prin oras, poti sa fii chic si cu cateva piese simple, basic.Astfel azi va propun doua tinute formate din doua piese, loungewear adica oarecum tinute perfecte pentru a sta relaxata in sufragerie pe canapea, dar nu numai. Tinutele loungewear mai pot fi numite si tinute sport, formate din pantaloni comozi sau colanti si o bluzita, tricou lejer. Cele doua tinute le gasiti pe Femmeluxefinery.co.uk si gasiti la ei pe site si multe alte tinute de acest tip.

Prima tinuta si preferata mea, este formata dintr-o pereche de pantaloni trei sfert, dintr-un material moale, pantalonii sunt de tip joggers si tricoul este din acelasi material cu un croi larg. Cel mai mult la aceasta tinuta imi place culoarea, care este un roz pudra deosebita dar si confortul pe care mi-l ofera.

Ce imi mai place la aceasta tinuta este ca se poate purta atat cu o pereche de tenesi, pantofi sport dar si cu o pereche de sandale cu toc si devine o tinuta confortabila dar in acelasi timp sport-eleganta. Primavara sau toamna, intr-o zi frumoasa de duminica, cu mult soare, poti sa alegi un compleu deschis la culoare oricand vrei,un compleu pe care sa il porti chiar si cu niste ghetute potrivite pentru primavara si sa ai o tinuta sport-rock. Poti accesoriza tinuta cu o vesta, cu o jacheta de denim sau chiar cu un cardigan daca este mai racoare. Tinuta se poate accesoriza si cu o esarfa colorata daca ai nevoie de un plus de culoare.

A doua tinuta este o tinuta pe care poti sa o porti atat in casa, cand mergi la sala sau cand mergi la o plimbare. Este o tinuta lejera, dar in acelasi timp sexi. Eu o vad doar ca si pe o tinuta sport pentru ca nu as purta tinuta aceasta cu tocuri, maxim cu niste ghetute, dar  daca e sa o adaptez stilului meu, atunci as purta-o doar cu tenesi sau pantofi sport.

Este un compleu deux-piece gri, materialul este unul moale si confortabil si se aseaza bine pe corp. Poate prea bine pentru ca daca ai forme atunci aceste forme vor fi scoase in evidenta. Topul de la aceasta tinuta este unul de tip crop-top si are doar o maneca. Croiul este interesant si din acest motiv are un aer chic. Este o tinuta perfecta de facut poze si postari pe Instagram, mai ales ca probabil ati vazut ca este un nou trend cu tinute sport-chic.

Acestea au fost cele doua tinute propuse de mine si imi plac foarte mult pentru ca poti sa le porti in aproape orice locatie si se accesorizeaza usor. Sunt tinute lejere dar foarte dragute si la moda.

Sper ca ti-a placut acest articol si aceste tinute te-au inspirat si pe tine, mai ales acum ca urmeaza sa iesim mai des din casa.

Tie care tinuta iti place mai mult?

Un gând despre „Tinute confortabile la moda

  1. Prima o am și eu. Pantalonii ador, imi vin perfect. Tricoul e super lejer.
    Al doilea este prea mulat pe cord pentru gusturile mele. Eu am ales unul bluemarin cu maneca lunga, tare fain si confortabil.
    Dar pe tine vin fain ambele ținute :*

    Apreciază

Astept parerea ta: