Tendinte in moda 2020


Modern este un cuvant care zic eu, se adapteaza in functie de timpul in care traim. Modern era ce purtam in 1900 si modern este ce se poarta in prezent. Asadar as descrie modern ca fiind ceva actual, ceva care se poarta si este in tendinte.

Si intrebarea fireasca este: „Ce este in tendinte in anul 2020?”

Raspunsul la aceasta intrebare e simplu. In primul rand este in tendinte sa porti ce iti place si sa porti ceea ce te reprezinta si mai apoi se pot observa tendintele retro cu multa culoare, vesel si natural.

Trendurile anului vor insemna transparente, culori vibrante si un mix intre anii ’70 şi ’90. Se poarta volumul, manecile bufante, crop tops, fuste si pantaloni cu talie inalta si multe alte piese.

Pentru ca imi doresc sa ma imbrac in tendinte am facut cumparaturi pe site-ul Femmeluxefinery.co.uk si am cumparat patru articole superbe. Toate articolele cumparate sunt specifice tendintelor anilor 2020, si au influente din anii ’70, ’90.

Topurile cu manecile Bufante sunt piesele foarte la moda anul acesta. Tocmai din acest motiv am ales o bluzita cu glitter si manecile bufante, care se potriveste de minune cu o pereche de jeansi cu talie inalta sau o fusta cu talie inalta. Manecile din organza dau un efect dramatic tinutei, si clar retro, dar e un efect minunat. Cred ca este o piesa de imbracaminte perfecta pentru oricine si te ajuta sa iesi din anonimat.

grey-glitter-metallic-mesh-sleeve-crop-top-luciaGrey Glitter Metallic Mesh Sleeve Crop Top – Lucia

Tot din categoria retro fac parte si aceste glitter crop tops, si sunt piese statement pe care le poti purta intr-o tinuta simpla sau poti sa il porti intr-o tinuta sexy si de efect.

Cel ales de mine este cu spatele gol, si desi este crop top, are maleta, ceea ce il face sexy, dar totusi nu lasa totul la vedere. Si pe acesta l-am combinat tot cu o fusta cu talie inalta neagra, dar poti sa il combini cu mom jeans sau cu orice altceva iti doresti sa porti.

silver-glitter-open-back-high-neck-crop-top-juliesilver-glitter-open-back-high-neck-crop-top-julieSilver Glitter Open Back High Neck Crop Top – Julie

Hainele de catifea sunt si ele foarte trendy si poti sa spui ca te duce cu gandul la anii 90, cand se purtau rochiile de catifea. Imi amintesc si acum rochia mamei de catifea in culoarea albastru royal, pe care a purtat-o la o nunta. Mi se parea geniala si catifeaua a ramas in gandul meu.

Asa ca nu cred ca este de mirare faptul ca una dintre tinute este o rochie de catifea visinie, cu detalii aurii.  Ce m-a atras foarte tare au fost bretelele de lant auriu, care arata foarte bine. Mi se pare ca aceste culori, auriu si visiniu fac o echipa buna.

wine-velvet-bodycon-chain-strap-mini-dress-mollyWine Velvet Bodycon Chain Strap Mini Dress – Molly

Ultima tinuta, ceva mai happy chic, flower power este o salopeta draguta, dintr-un material usor. Aceasta ma face sa ma gandesc la un camp cu flori o petrecere hippie. Cel mai mult imi place materialul confortabil din aceasta si faptul ca aceasta culoare imi aduce multe complimente de fiecare data cand o port.

rust-ribbed-bardot-belted-wide-leg-jumpsuit-bellRust Ribbed Bardot Belted Wide Leg Jumpsuit – Bell

Acestea au fost tinutele mele, si sper ca ti-au placut! Cat despre trenduri, eu cred ca ele se schimba si tot asa poti schimba si tu tinutele. Totul e sa iti placa ce porti si sa te exprimi cum doresti tu.

Care tinuta este preferata ta?

 

13 gânduri despre „Tendinte in moda 2020

  1. Eu nu prea tin cont de tendințe, nici nu sunt la curent cu ce se poarta.
    La vara vreau să-mi cumpar și eu un top cu mâneci bufante, arată foarte bine.

    Apreciază

  2. Sunt foarte interesante acele topuri. Mi se par elegante si feminine!! 😘 Nu prea port maneci bufante, dar depinde de material si model. Poate imi iau ceva.

    Apreciază

  3. Alegerile sunt foarte potrivite!
    Și da, ai dreptate: ținutele cel mai frumoase, bune etc. sunt cele care ți se potrivescși spun ceva despre tine.
    Felicitări!

    Apreciază

Astept parerea ta: