Idei de cadouri pentru barbati


idei-cadouri-barbatiCadoul este acel ceva, pe care il oferi pentru ca iti doresti sa oferi o parte din tine unei persoane dragi, sau poti doar sa faci un cadou pentru ca asa trebuie, dar nu are acelasi farmec. Cand vine vorba de idei de cadouri pentru barbati, lucrurile se complica. Barbatii din viata noastra prefera mai mult electronice, dar sa nu credeti ca un parfum sau cosmeticele nu sunt pe placul lor.

Pentru cadouri din suflet am pregatit pentru voi cateva idei de cadouri, cadouri pe care eu le-am cumparat deja si cadouri pe care stiu sigur ca el si le-ar dori sa le primeasca.

Pentru barbati, din punctul meu de vedere este destul de greu sa alegi un cadou, dar nu imposibil. Mie mi se pare ca m-am descurcat destul de bine si va spun si de ce in cele ce urmeaza.

Produse de skincare

Iubitul meu a devenit destul de fascinat de rutina mea de skincare si a inceput sa ma intrebe daca si el ar trebui sa foloseasca ceva, si ce anume. Asadar sa nu crezi ca barbatii nu isi doresc sa arate bine si sa aiba tenul frumos. Eu am ales pentru el produse de ingrijire de la Ziaja, si vreau sa va spun ca pe langa ca au un pret foarte bun, sunt si foarte bune.Produsele alese de mine au fost: un Ziaja Yego gel pentru igiena intima pentru barbati si o crema Ziaja Yego Sensitiv crema calmanta si hidratanta pentru barbati.

ziaja-yego-barbatiMi s-a parut foarte interesant acest gel de igiena intima, si ma gandeam ca daca eu folosesc un gel de igiena intima, el de ce nu ar folosi unul. Sincer i s-a parut ciudat putin la inceput, dar i-am explicat ca eu consider ca trebuie sa folosim produsele potrivite indiferent de ce parte a corpului vorbim.

Crema hidratanta insa a fost dragoste la prima vedere. De fiecare data cand o foloseste vine la mine si ma pune sa il miros, si asta imi arata cat de incantat e ca are si el un produs de ingrijire a tenului. Ce satisfactie mai mare sa imi doresc?

Exista insa si categorii de barbati la care nu vei putea sa le oferi o crema hidratanta sau produse de igiena intima. Ar fi chiar amuzant sa ii oferi asa ceva socrului sau tatalui tau. Desi le-ar folosi parca e putin jenant. Asa ca ai nevoie de cadouri mai sigure si mai formale sa zic asa.

Parfumul te scoate din impas

Parfumul este acel cadou pe care un barbat il poate aprecia indiferent de ocazie, si mai ales daca are nevoie de unul. Asa am ales eu cadoul pentru tata si pentru socrul meu. Am cumparat un JOOP! Homme set cadou XI. pentru barbati si un Jean Paul Gaultier Le Male set cadou XXIII. pentru barbati.

joop-homme-notinoParfumul Jean Paul Gaultier Le Male este un parfum oriental sexy potrivit pentru un barbat care adora stilul clasic si sofisticat. Acesta combina intr-un mod original virilitatea și sensibilitatea, rezultand intr-un amestec seducator de lavanda, bergamota si cardamom. In inima parfumului gasim flori de portocal si esente puternice de chimen. Iar la final, ne dozam pozitiv cu note de lemn exotic, fasole de tonka si vanilie.

Parfumul JOOP! Homme este un parfum care se caracterizeaza prin explozia citrică de prospețime de la debut care mai apoi contrastează cu acordurile calde, de scorțișoară și cardamon. In inima parfumului intalnim note de iasomie matasoasa, de lacramioare si de heliotrop. Intens barbateasca, baza lemnoasa a acestei ape de toaleta dezvaluie tonuri de vanilie, cu paciuli, fasole tonka si lemn de santal.

Kit produse de ingrijire a barbii

Nu stiu cum este la voi, dar iubitul meu are o barba, de marime mica, pe care o ingrijeste si o tunde si aranjeaza la salon. Mie imi place foarte mult cum ii sta cu barba si pot sa inteleg ca isi doreste sa o ingrijeasca corespunzator.

bulldog-produse-barbaPentru acest ritual exista o gramada de produse de ingrijire a barbii. Nu vreau sa va spun cat de fericit a fost pentru acest kit. Am ales un set Bulldog Original Beard care kit, care contine sampon de barba, ulei de barba si un pieptan. Daca si iubitul tau are barba, aceste produse vor fi clar si pe placul lui. Aceste produse nu doar il fac sa se relaxeze si sa se rasfete dar sunt si produse care il ajuta in ingrijirea tenului si pe tine, pentru ca va avea o barba curata si ingrijita si nu te va zgaria sau irita cu ea, atunci cand primesti un pupic.

Sper sa va fie de folos aceste idei, si sa stiti ca poti face oricand dintr-un cadou banal ceva inedit, daca alegi sa impachetezi cadoul frumos si sa pui langa el inca ceva, ceva dulce, sosete de craciun sau orice alte detalii Toate cadourile prezentate mai sus se gasesc pe site-ul Notino.ro, unele dintre ele chiar cu transport gratuit. De altfel, pentru cine dorește sa isi ambaleze frumos cadoul de Craciun, poate opta in coșul de cumparaturi pentru serviciul de ambalare cadou . Poti sa alegi din cutiile disponibile, care se gasesc pe diferite culori pentru ambalare si toate au închidere magnetica si o funda frumoasa din satin, asa ca vei avea un cadou gata de oferit.

Tu ce cadouri ai cumparat pentru barbatii din viata ta? Cum ti se par ideile mele de cadou?

 

10 gânduri despre „Idei de cadouri pentru barbati

Astept parerea ta: