Christmas Party | 4 Tinute Pentru Petrecerea de Craciun


Luna Decembrie este una dintre cele mai frumoase luni din an, dar si una dintre cele mai agitate si aglomerate perioade. Bradul cel mai frumos, decoratiuni de Craciun, mancare si desigur, toate femeile cauta tinuta perfecta pentru sarbatori. Traditia spune ca simbolul Craciunului este rochia rosie.

Rochia rosie de Craciun este un cliseu, dar cum toate ne dorim sa aducem spiritul Craciunului mai aproape, ne mascam in Craciunite sexi. Si fie ca alegi rosu sau alta culoare pana la urma cel mai important este sa te simti bine in pielea ta si sa te reprezinte ceea ce porti. Pentru a iti veni in ajutor, azi am pregatit 4 tinute pentru petrecerea de Craciun, sau chiar petrecerea de Revelion.

Tinuta de Craciun este dificil de ales si de aceea alegerea tinutei trebuie facuta cu atentie in functie de locatia in care se va desfasura evenimentul. Pentru a rezolva aceasta problema in acest articol am pregatit pentru voi 3 rochii de petrecere superbe si o salopeta sexi.

Black Belted One Shoulder Jumpsuit – Evelyn

Indiferent de ocazie, un cocktail, o petrecere in club sau o seara la restaurant aceasta salopeta este perfecta. Nu uita sa fii cat mai feminina, mai ales ca astfel de ocazii iti permit acest lucru, si poti fi feminina chiar si daca porti salopeta. Pantalonii nu sunt neaparat masculini, si daca esti si o persoana care vrea sa poarte o tinuta comoda aceasta salopeta se potriveste si pentru club pentru ca are un aer sexy de cat woman, iar pentru un cocktail iti poti permite sa o porti, pentru ca la un cocktail se potrivesc tinutele mai comode. Imi place la nebunie aceasta salopeta pentru ca imi scoate formele in evidenta, dar totusi nu este atat de impertinenta. Mi se pare ca ofera un aer sexy, confortabil dar totusi sofisticat. O poti asorta cu niste botine elegante sau pantofi stiletto, in functie de preferinte. Poarta salopeta impreuna cu un palton elegant sau cu o haina de blana pentru mai multa eleganta.

Red Belted Bodycon Midi Dress – Angelica

Daca petrecerea de Craciun la care urmeaza sa participi va avea loc la un restaurant, un bar mai select sau o sala speciala pentru astfel de evenimente, atunci tinuta ar trebui sa fie una mai eleganta. Aceasta rochie se potriveste perfect pentru o petrecere la restaurant. Croiul creion, cu niste pantofi stiletto dau un aer elegant si potrivit unei petreceri la restaurant. Manecile bufante si croiul rochiei ii dau un aspect foarte classy. Imi place foarte mult cum imi accentueaza talia si culoarea rosie este preferata mea pentru acest sezon, chiar daca este un cliseu.

Black Organza Mesh Cuffed Sleeve Mini Dress – Faith

Rochia aceasta este o rochie simpla, dar totusi deosebita pentru ca are manecile bufante din organza. Felul tau de a fi si personalitatea ta trebuie insa sa isi puna amprenta in alegerea modelului potrivit.  Si rochia aceasta ti se potriveste daca esti o fire rebela, jucausa, careia ii place sa fie sociabila, feminina si debordeaza de incredere. Imi place foarte mult ca ai posibilitatea sa o porti pe umeri sau cu umerii dezgoliti, si faptul ca este neagra iti permite sa o accesorizezi cum vrei tu.

Emerald One Shoulder Ruched Slinky Midi Dress – Savannah

Verdele smarald, care aminteste de pietrele pretioase, culoarea padurilor inverzite sau cea a muschiului, este o alta optiune buna pentru petrecerea de Craciun. In orice caz, o petrecere de Craciun este o ocazie perfecta pentru a purta o rochie eleganta, care sa iasa in evidenta. In cazul in care totusi preferi rochiile simple, dar deosebite prin croiul lor, aceasta rochie este potrivita si pentru tine. Detaliile acestei rochii o fac sa fie eleganta si perfecta pentru oricine, pentru ca o poti accesoriza pentru mai multa eleganta sau sa o porti asa fara nici un artificiu.  Datorita lungimii, rochia se potriveste cel mai bine intr-un cadru mai formal, un restaurant, sau o locatie mai speciala, si nu as recomanda sa porti aceasta rochie intr-un club, desi faptul ca e pe un umar o face sa fie si sexi.

Acestea au fost propunerile mele de tinute si sunt sigura ca macar una dintre ele iti va placea.

Nu uita că farmecul personal sta in puterea zambetului si in atitudinea pe care o ai! si nu uita indiferent unde vei serba Craciunul important este sa accesorizezi tinuta cu iubire, liniste sufleteasca, voie buna si sclipiri din suflet, pentru ca frumusetea si stralucirea vine din interior, nu e asa?

Tu ce tinuta ai ales pentru petrecerea de Craciun? Care tinuta este preferata ta?

 

18 gânduri despre „Christmas Party | 4 Tinute Pentru Petrecerea de Craciun

  1. Toate cele patru alegeri sunt frumoase și ți se potrivesc foarte bine. De asemeni, sunt adecvate sărbătorii Crăciunului. Personal, aș alege ținuta cu organza, pentru tine evident. 🙂
    Eu, încă mă mai gândesc 🙂
    Mulțumesc pentru recomandări!

    Apreciază

Astept parerea ta: