Review | Serul Facial BetterSkin cu Vitamina C si Acid Hialuronic


review-serul-facial-betterskin-vitaminac-acid-hialuronicVitamina C este cunoscuta pentru proprietatile antioxidante si este vitamina cea mai importanta pentru organism dar si pentru ten, la care apelezi in sezonul rece. Stim deja ca are multiple beneficii pentru sanatatea organismului nostru, dar nu multe femei stiu ca acest ingredient este fabulos si pentru piele. Vitamina C ajuta epiderma sa lupte eficient impotriva radicalilor liberi, o protejeaza de efectele negative ale radiatiilor UV, iar atunci când este folosita constant, ofera tenului un plus de luminozitate.

Daca inca nu folosesti un produs pe baza de vitamina C, atunci acum este momentul perfect. Ce e de apreciat este ca acest ingredient, spre deosebire de altele, precum retinolul de exemplu, este printre putinele ingrediente care sunt potrivite tuturor tipurilor de piele. V-am promis articole cu si despre produse de ingrijire a tenului si ingredientele lor si am ales azi sa va vorbesc despre acest ser, pe care il folosesc deja de 2 luni si il ador. Acesta este un review dar promit sa revin si cu mai multe informatii despre vitamina c. 

betterskin-vitaminac-acid-hialuronicCe este serul BetterSkin si cum functioneaza?

Serul cu Vitamina C si Acid Hialuronic de la BetterSkin are la baza o formula inovativa de ingrijirea tenului.  Ingredientele active, naturale, dar si capacitatea de actiune rapida asupra pielii, sunt cateva dintre principalele beneficii ale serului anti-aging BetterSkin. S-a dovedit clinic faptul ca, utilizarea sa zilnica netezeste tenul, ajuta la albirea pielii si ii reda stralucirea. Totodata, serul, estompeaza petele solare si redefineste structura pielii. Mai mult de atat, efectul anti-aging combate ridurile, ofera fermitate pielii si hidrateaza tenul in profunzime. Fiind un produs pe baza de ingrediente 100% naturale, acesta isi dovedeste eficienta rapid, actiunea sa fiind si una de lunga durata.

INGREDIENTE:

APĂ (AQUA), FOSFAT DE ASCORBIL DE SODIU-20 (VITAMINA C-20), GLICERINĂ, GLICOL BUTILIC, BETAINĂ, GLICERIL POLIMETACRILAT, EXTRACT DE LEMN-DULCE (RĂDĂCINĂ GLYCYRRHIZA GLABRA), EXTRACT DE COAJĂ DE PORTOCALĂ DULCE (CITRUS AURANTIUM DULCIS), EXTRACT DE FRUNZE DE ALOE VERA (ALOE BARBADENSIS), EXTRACT DE FRUCT DE MĂCEȘ (ROSA CANINA), PANTENOL, NIACINAMIDĂ, HIDROXIETILCELULOZĂ, CARBOMER, TRIETANOLAMINĂ, HIALURONAT DE SODIU, ACID SALICILIC, PEG-40 ULEI DE RICIN HIDROGENAT, FENOXIETANOL, PARFUM

betterskin-vitaminac-acid-hialuronicParerea mea:

  • De cand am inceput sa folosesc acest ser, cel mai vizibil efect a fost asupra petelor de pe ten. Fie ca este vorba despre petele lasate de acnee sau depigmentari, tenul meu a ajuns la o culoare uniforma.
  • Pentru efecte vizibile asupra tenului este necesara o concentratie de 10-15% Vitamina C. Acest ser are 20% vitamina c, motiv pentru care puteti avea 100% incredere in efectele lui.
  • Acest ser are in compozitia sa si alte ingrediente printre care si acid hialuronic de origine naturala care protejeaza, hidrateaza si reda tonusul pielii.
  • Pe langa acidul hialuronic, serul are in compozitie aloe vera care stimuleaza formarea de celule noi si estompeaza imperfectiunile si fructe de maces, care reduc ridurile si impiedica imbatranirea tenului
  • Este un produs recomandat pentru toate tipurile de ten benefic indiferent daca ai un ten uscat, gras, sensibil sau normal.
  • NU Contine Parabeni, Coloranti sau Alcool ceea ce pentru un ten sensibil e mereu un plus.
  • Imi place ca este un produs prietenos, vegan si nu este testat pe animale.
  • Ambalajul are 30 ml si este de sticla ceea ce din nou apreciez.
  • Imi place modul de aplicare, si anume cu o pipeta, pentru ca astfel dozezi mai usor produsul.
  • Eu il aplic seara pentru ca asa simt ca tenul raspunde cel mai bine. Dar sa nu uitati sa aplicati protectie solara indiferent de ora la care il aplicati.
  • Tenul meu este mai frumos si asta e cel mai bun motiv pentru care pot sa il recomand.

Acesta este articolul de azi si sper sa va fie de folos. Nu exista nici un motiv pentru care sa nu il folositi si toate cele mentionate mai sus sunt motive bune sa ii dati o sansa acestui ser, si practic tenului vostru. Mie imi plac foarte mult, compozitia si efectele lui si am sa il recumpar cu siguranta.

Tu folosesti produse cu Vitamina C? Ce produse cu Vitamina C mai cunosti?

17 gânduri despre „Review | Serul Facial BetterSkin cu Vitamina C si Acid Hialuronic

  1. Si eu il folosesc si trebuie sa recunosc ca-mi place mult…insa am obsevat sa si-a schimbat putin culoarea la cateva saptamani dupa desfacerea sticlutei…probabil incepe sa se oxideze din vitamina C pe timp ca-l folosesc!

    Apreciază

  2. Folosesc produsele de la Pixi pe baza de vitamina C si vreau sa spun ca sunt foarte multumita de ele😍. Acest ser insa pare foarte bun, am auzit doar lucruri bune despre el si cand o sa termin serul de la Pixi, cu siguranța il voi încerca si eu ✨

    Apreciază

Astept parerea ta: