Review | Nyx Professional Makeup Pore Filler


Review-Nyx-professional-makeup-pore-fillerPrimerul este cel mai evitat produs de machiaj in rutina noastra. In afara de makeup artisti care il folosesc pentru un machiaj de durata si pentru un machiaj corect defapt, foarte multe dintre noi trecem peste aplicarea unui primer.

Fie ca folosesti un fond de ten si o pudra matifianta zilnic sau preferi sa aplici doar o crema BB si un balsam nuantator, primer-ul de fata este esential atunci cand incerci sa eviti stralucirea fetei sau doresti sa creezi o baza fina pentru aplicarea fondului de ten.

Primerul meu favorit dintotdeauna este de la NYX Professional Makeup si in articolul de azi am ales sa va povestesc despre el.

Utilizarea unui primer inainte de a aplica machiajul propriu zis, va face ca produsele aplicate sa reziste mai mult pe pielea ta. Primer-ul de fata este practic o baza pentru machiajul fetei care ii permite sa fie aplicat mai usor si sa dureze mai mult, ceea ce toate ne dorim.Nyx-professional-makeup-pore-filler

Nyx Professional Makeup Pore Filler

  • Baza de machiaj este asa cum ii spune si numele destinata umplerii porilor vizibili dar e perfect de asemenea si pentru a netezi liniile fine, ridurile si creaza un strat fin ce te ajuta sa ai un machiaj perfect pe durata intregii zi.
  • Contine vitamina E ce ajuta pielea sa aiba un aspect sanatos si tanar. Nu contine nici un fel de ulei sau talc.
  • Aceasta baza se aplica foarte usor, pe pielea curata si hidratata, dupa care se poate aplica orice fel de fond de ten, pudra sau anticearcan. Eu o aplic cu buricele degetelor pentru ca astfel produsul intra in piele asa cum trebuie.
  • Acest produs are 20 ml, mai putin decat un fond de ten, dar suficient pentru ca este nevoie de o cantitate mica.
Nyx-professional-makeup-pore-filler
nyx-professional-makeup-pore-filler
  • Are o consistenta nisipoasa si se transforma intr-o baza fina rapid prin intindere
  • Nu contine parfum, deci e perfect pentru tenul sensibil
  • Nu este colorant si nu are efect de uniformizare.
  • Micsoreaza porii si umple foarte frumos liniile fine.
  • Finish-ul este unul semi-mat, natural.
  • Produsul costa 65 lei si are un pret decent pentru calitatea si cantitatea oferita.

Eu am profitat de reducerile Black Friday 2019 si am dat o comanda la Notino, pentru ca de acolo cumpar cel mai des cosmetice. Am cumparat multe makeup goodies si printre acestea se afla si primerul Pore filler.

Si inca ceva, la Notino reducerile de Black Friday nu s-au terminat. Incepand cu 25.11.2019 , daca folosesti codul   black20  beneficiezi de 20% reducere.

Eu am inceput deja sa cumpar cadouri pentru cei dragi si daca nu stii ce sa cumperi NOTINO iti vine in ajutor! Am gasit cateva cosmetice perfecte pentru iubitul meu si daca doriti am sa revin si cu idei de cadouri pentru el.

Tu ai folosit acest produs? Care este primerul tau favorit?

28 de gânduri despre „Review | Nyx Professional Makeup Pore Filler

  1. Eu personal nu folosesc fond de ten când ies ziua din casă, deci nici primer. Dar atunci când am ceva eveniment, make-up artista mea preferată folosește și acest gen de primer pe tenul meu. Și este clar de calitate! Nu îmi simt fața ciudat sau încărcată, iar machiajul ține și 24 de ore cu mici retușuri! E super bun!

    Apreciază

  2. Il am in cos pentru viitoarea comanda. Am auzit multe lucruri faine despre el. Eu am tenul foarte gras, nu-mi lipseste primerul din rutina zilnica 🙈💕✨

    Apreciază

Astept parerea ta: