De ce sa faci fotografii pentru Save the date


Save the date este un concept destul de nou as spune, si in acelasi timp un mod frumos de a iti anunta prietenii si rudele prin intermediul mediului online ca urmeaza sa te casatoresti.

Marele anunt se facea in trecut cel mai des la o masa in familie unde mirii se ridicau impreuna si anuntau invitatii ca urmeaza sa se casatoreasca.

Desi este frumos sa imparti aceste bucurii cu familia si prietenii, nu poti niciodata sa ii aduni pe toti la masa, asa ca o metoda, poate mai putin conventionala, prin care iti poti anunta toti prietenii si rudele este o sedinta foto Save the date.

Acest Save the date este nimic altceva decat o sedinta foto la care participa viitorii miri.

Tot ce aveti nevoie pentru aceasta sedinta foto este desigur un fotograf priceput si o pancarta sau afis pe care sa va asigurati ca data fixata pentru evenimentul ce urmeaza este la vedere.

save-the-date-rominasave-the-date-rominaNoi am ales o locatie inedita, cetatea Biertan, judetul Sibiu, am avut alaturi un fotograf bun, pe Silviu. Tot ce a mai lipsit a fost o pancarta pe care sa trecem data evenimentului si voie buna.

Ne-am trezit de dimineata, ne-am imbracat frumos si am urcat pe cai, cai putere si asa a inceput ziua noastra. Dar normal ca nu am ratat ocazia de a documenta totul intr-un vlog, asa ca va invit sa il vizionati.

A fost o zi frumoasa in care am descoperit un loc nou si ne-am jucat de-a mirele si mireasa, ne-am exersat rolurile si ne-am distrat in acelasi timp.

De ce sa faci o sedinta foto Save the Date

Consider ca o astfel de experienta va v-a ajuta sa va cunoasteti mai bine tu si partenerul tau si daca alegeti sa o faceti cu acelasi fotograf de la marele eveniment veti putea vedea cum lucreaza, cat este de pregatit si cum se desfasoara sedintele foto.

Pe langa asta, vei invata tehnici si idei de poze si chiar te vei familiariza cu aparatul foto, astfel ca la nunta vei avea o experienta mai relaxata.

Noi iubim rezultatul acestei sedinte foto si am imprimat deja pozele, cadou pentru parinti si bunici.

 Ce parere ai despre o sedinta foto cu Save the date? Tu ai facut sau ai face o sedinta foto de genul?

 

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s