4 tinute deux-piece pentru toamna


tinute-toamna-femmeluxeLa inceput ma gandeam sa fac acest articol pentru a va prezenta cateva tinute de toamna, dar vremea de afara nu m-a facut sa ma simt ca si in anotimpul Toamna si ne si apropiem incet de perioada de Iarna, Craciun.

Asa ca cel mai bine e sa o numim perioada de tranzitie. Si pentru aceasta perioada iti propun cateva idei de tinute de toamna casual. Haine de toamna stilate si moderne, care sunt si confortabile.

Pentru ca nu este deloc usor să tii pasul cu toate tendintele care apar in industria modei, iti propun cateva outfituri chic pe care te poti baza in aceasta toamna. Outfiturile propuse de mine sunt defapt compleuri, dar ele pot fi purtate si in combinatie cu alte piese de imbracaminte.
Nu este necesar sa schimbi total garderoba ta, deoarece dupa cum ai observat sunt foarte multe tendinte care revin mereu si se poarta in alte combinatii.
Toate articolele sunt de pe site-ul Femmeluxefinery.co.uk  si pot sa va spun ca sunt placut impresionata de calitatea lor.
 FemmeLuxefinery este un site din Uk, cu haine de diferite stiluri, dar marea majoritate chic & fabulos. Daca urmaresti tipe din Uk, atunci ai vazut probabil la ele pe instagram deja cateva dintre piesele vestimentare de pe acest site.
Un stil fancy, confortabil si usor de purtat indiferent de eveniment.

Compleuri sporty & chic

mauve-cropped-sweatshirt-loungewear-set-frannyCe imi place la nebunie la aceste compleuri deux piece, este ca ele pot fi purtate casual si confortabil cu un pantof sport, sau cu o pereche de pantofi eleganti simpli, care schimba total tinuta. Astfel poti fi eleganta si chic doar schimband pantofii. In pozele de mai jos puteti vedea exact cum arata aceste compleuri imbracate si ca eu am ales 3 compleuri sporty, in culori diferite, si un singur deux piece cu fustita si top.

mauve-cropped-sweatshirt-loungewear-set-frannyAm facut aceasta alegere pentru ca eu sunt genul de fata care poarta tinute confortabile si ador tinutele confortabile si chic in acelasi timp. Tocmai din acest motiv, una dintre alegerile mele a fost acest Mauve Cropped Sweatshirt Loungewear Set – Franny

Conceptia precum ca costumele trebuie neaparat sa fie clasice si sobre nu mai este demult actuala. Costumele super-elegante cu pantaloni au venit sa le inlocuiasca acestea fiind purtate chiar si cu adidasi si pantofi sport, schimband pantofii cu toc dupa o zi lucratoare si continuand ziua cu o plimbare placuta de toamna in jurul orasului. Acelasi lucru se intampla si in cazul costumelor sport, si asta ma bucura pentru ca oricine isi doreste o tinuta flexibila.

rust-knitted-turtleneck-midi-co-ord-cocorust-knitted-turtleneck-midi-co-ord-coco

Tinuta compusa din fusta midi si topul cropped, este tinuta pentru care am primit cele mai multe complimente. Culoarea este una deosebita si potrivita pentru aceasta toamna. La fel ca si la celelalte deux piece sets, se poate accesoriza cu pantofi eleganti sau cu bocanci si pantofi sport, si este o tinuta superba.

Ce e mai frumos in cazul acestor tinute, este starea pe care ele ti-o dau. Te simti ca si un cameleon, si daca si tu ca si mine ai tendinta sa alegi tinute diferite ca stil in fiecare zi, si in functie de starea ta atunci e perfect.

Black Cable Knit Loungewear Set – Alison  este unul din seturile achizitionate si este un set din doua piese, negru. Cred ca acest set este ca si o panza curata pe care o poti purta in orice combinatie si este ceva basic pe care sa il ai in garderoba ta.

Camel Off Shoulder Loungewear Set – Blake este un set asemanator cu cel negru, confortabil si cu o culoare foarte placuta. Camel este o culoare de bej-nude superba si cel mai bine se potriveste in capul meu cu o pereche de pantofi stileto si un palton rosu, acompaniate de un machiaj cat eye. Combinatia perfecta in capul meu, dar desigur ca tu o poti accesoriza cum vrei.

Peste un deux piece poti oricand purta un palton fancy si cateva  accesorii elegante care vor crea tinuta ideala de toamna 2019-2020!

Toamna 2019 aduce oricum cu ea multe stiluri vestimentare, dar cel mai mult se poarta stilul non-conformist, usor extravagant. Un stil destul de greu de digerat pentru multi, dar totusi un stil placut ochiului.

Acestea fiind spuse, tot ce pot sa va spun este ca am facut o alegere buna si am sa mai comand si alte piese vestimentare de la ei.
Tu ai comandat ceva de pe site-ul Femmeluxefinery.co.uk?

14 gânduri despre „4 tinute deux-piece pentru toamna

  1. Sunt tare dragute tinutele tale! Pana acum nu am cumparat nimic de pe acest site. Nu prea imi place sa fac shopping online, mereu o dau in bara cu marimile 😂

    Apreciază

Astept parerea ta: