Machiaj fantasy pentru Halloween


machiaj-de-halloweenHalloween este o sărbătoare de origine celtică, care prin intermediul imigranților irlandezi s-a răspândit în Statele Unite ale Americii iar mai apoi peste tot în lume. În România este o sărbătoare relativ nouă, dar care a prins foarte bine și se sărbătorește în data de 31 Octombrie.

Pentru că îmi place să mă joc cu machiajul și pentru că ador această sărbătoare, nu puteam să trec peste această zi fără a îmi aduce contribuția, așa că am ales să creez un machiaj de Halloween.

Machiajul de Halloween este din punctul meu de vedere un machiaj fantasy, un machiaj pe care în mod normal nu l-ai purta într-o zi obișnuită. Tocmai din acest motiv pentru Halloween îți recomand să folosești culori aprinse, precum roșu.

Maybelline_Superstay_Matte_InkÎn machiajul meu am ales să mă joc cu rujul roșu puțin mai mult, și am creat un machiaj al ochilor strident, cu mult glitter și eyeliner negru. De asemenea detaliile, precum furca și stropii de sânge au fost pictați tot cu un ruj roșu. Rujul ales de mine este rujul  Maybelline SuperStay Matte Ink.

Pentru acest machiaj, este nevoie de produse în ton cu Halloween și produsul vedetă al acestui machiaj este Makeup Revolution Pressed Glitter Palette.

Pentru că niciodată nu vei da greș cu un machiaj sclipicios, și tu știi bine că eu sunt mare fan al sclipiciului această paletă este perfectă pentru machiajul de Halloween din punctul meu de vedere.

Puțin sclipici la ochi peste fardul de pleoape, și puțin peste rujul folosit, face din machiajul tău de Halloween un machiaj reușit și de efect.

pressed-glitter-palettepressed-glitter-palette

Toate produsele folosite în acest machiaj sunt cumpărate de pe site-ul Notino. Tot pe site-ul Notino găsiți și o pagina specială dedicată ofertelor active pentru a vă achiziționa produsele preferate la prețuri foarte bune. Ofertele de Crăciun au apărut deja pe site și este momentul perfect să te apuci să faci cumpărături de cadouri pentru că astfel vei scăpa de grija cadourilor.

Așadar acesta este machiajul meu de Halloween și ideile și trucurile mele, folosite în crearea lui. Ce părere ai tu despre acest machiaj și ce machiaj te-ai gândit tu să porți de Halloween?

 

 

 

15 gânduri despre „Machiaj fantasy pentru Halloween

  1. Un machiaj reușit pentru Halloween, felicitări!
    Eu nu m-am machiat de data aceasta dar paleta mă tentează pentru că se poate folosi și cu alte ocazii.
    Petrecere maximă!

    Apreciază

Astept parerea ta: