Produse noi de la L’Oreal & Garnier – Zenobia.ro


produse-noi-zenobia.roImi place sa testez produse noi. Dar asta nu cred ca este o noutate pentru voi. Ca doar ca beauty blogger, noutatile si produsele noi sunt o placere.

In articolul de azi vreau sa va vorbesc tocmai de niste produse noi, pe care am avut ocazia sa le testez datorita site-ului Zenobia.ro. Si probabil dupa cum v-ati dat seama produsele sunt de la L’oreal si Garnier.

Zenobia.ro, care este un magazin online de frumusete si ingrijire unde ei spun ca gasesti tot ce ti se potriveste. Am gasit la ei pe blog multe produse noi si bune, dar si cateva detalii, care pe mine m-au cucerit si m-au facut sa inteleg sloganul lor.

Produsele primite de la ei m-au facut foarte fericita, pentru ca eu sunt mare fan al lor si in colectia mea se afla multe produse, atat L’oreal cat si Garnier. Si daca sunt noutati, va dati seama ca m-au cucerit.

Dar pentru a fi organizata, am sa incep sa va spun cate ceva despre produsele primite.

LOREAL Mascara colorata Paradise Extatic

paradise-extatic-mascara-colorataMascara Paradise Extatic este mascara mea preferata si printre cele mai bune mascara folosite de mine. Cand am auzit ca aceasta mascara apare si in alte culori decat negru, am fost foarte incantata. Ma gandeam ca imi voi cumpara o nuanta, cel mai probabil albastru, dar cand le-am primit cele doua nuante, 03 Fleur Fantasy, un albastru superb si 04 Divine Wine un verde demential, am murit de nerabdare sa le incerc. Desigur, a fost o placere si genele mele au aratat fabulos, au primit chiar si o multime de complimente. Concluzia mea a fost ca daca e colorat e si mai bine. Si mascara aceasta este la fel de buna ca si cea neagra, doar ca efectul este mai wow.

LOREAL Ruj Color Riche Plum&Shine

ruj-color-riche-plumshineColectia mea de rujuri este si ea foarte fericita, dar nu mai fericita decat mine, pentru ca s-au alaturat doua rujuri noi, din gama Color Riche Plum&Shine. Am primit nuanta Mulberry/Berry 105 SEDUCE, care este un mov foarte placut plin de savoare si Fuchsia/Rasberry 106 PLAY, care este un roz jucaus, numai bun de vara. Nu ma pot decide care imi plac mai mult, dar ambele sunt geniale, cremoase si pigmentate.

LOREAL Fiole antirid Revitalift Filler 

loreal-fiole-antiridDesi nu imi place acest subiect, ma apropiu de varsta de 30 de ani. Bine, mai am 2 anisori pana atunci, dar ma apropiu. Din pacate timpul isi lasa amprenta si putin ajutor nu strica niciodata. Fiolele acestea au fost ca si o bomba de frumusete si in 7 zile tenul meu a ramas revigorat, cu un aspect mai neted si mai luminos. Si nu m-am asteptat sa fie atat de vizibil, dar daca nu ma crezi eu zic sa le incerci.

Produsul reprezinta o cura de 7 zile pentru recapatarea elasticitatii tenului. Dupa folosire, tenul isi redobandeste elasticitatea si hidratarea in 7 zile. Tenul este intens hidratat in 6 zone cheie. Contine: – Acid Hialuronic Pur, un ingredient de top in ingrijirea tenului, care ajuta la redobandirea elasticitatii tenului si obtinerea unui aspect catifelat.

LOREAL Crema de zi Hydra Genius PNM

crema-loreal-hydra-geniusAceasta crema este o crema fluida hidratanta cu Apa de Aloe, care este ceva nou si se potriveste pentru ten normal si mixt. Are in compozitia sa si Acid Hialuronic care este un motiv in plus sa o incercati, deoarece lasa tenul frumos si hidratat.
Este o crema care hidrateaza pentru 72H si are o formula non-grasa, ce se absoarbe rapid, sub forma de gel as spune eu. Imi place sa o folosesc inainte de machiaj si imi place ca nu lasa o pelicula grasa pe ten, dar totusi hidrateaza tenul foarte bine.

Apa Micelara Bifazica Skin Naturals si Servețele micelare demachiante cu uleiuri Skinactive

Garnier-apa-micelara-oil-infusedservetele-umede-garnier-micellar-oilAceste doua produse sunt cele mai noi produse lansate de Garnier. Apa micelara bifazica de la Garnier este infuzata cu ulei de argan si imbogatita cu uleiuri de curatare, care ajuta la indepartarea chiar si a celui mai rezistent machiaj. Datorita proprietatilor sale, uleiului de argan lasa pielea curata instantaneu, hidratata si catifelata. Servețelele demachiante micelare cu uleiuri Garnier Skin Naturals constituie o solutie eficienta pentru curatarea tenului si indepartarea tuturor tipurilor de machiaj, inclusiv cel rezistent la transfer.

Eu consider ca aceste doua produse merg foarte bine impreuna, si sunt primele servetele umede care se inteleg bine cu tenul meu, si care nu imi sensibilizeaza tenul. Apa micelara curata machiajul atat de bine, incat nu ma pot desparti de ea si am pus-o pe noptiera.

Si pentru a va face si pe voi fericiti, am un cod  pentru voi, pentru cumparaturi fara grija transportului.

Folosind codul Z041247 beneficiați de transport gratuit de pe site-ul Zenobia.ro.

Tie ce produse ti-au atras atentia? Pe care ai vrea sa le incerci?

 

 

21 de gânduri despre „Produse noi de la L’Oreal & Garnier – Zenobia.ro

  1. Am multe produse de la L’oreal si imi plaxa la nebunie. Uite ca rimelulurile Extatic, inca nu el-am incercat. Am cateva desfacute si astept sa le termin apoi imi iau si eu.

    Apreciază

  2. Ma bucur sa descopar aceste produse si cele de la Loreal ma tenteaza maxim. Pana acum nu am nici o comanda pe acest site, dar cred ca zilele astea ma lipesc de una si am sa ma bucur si de reducerea oferita

    Apreciază

  3. Deja m-ai convins cu articolul. Am sa le achizitionez degraba! Iti multumesc ca ma tii la curent cu noutatile de beauty. Nu stiu ce m-as face fara tine!

    Apreciază

Astept parerea ta: