Review | Hairfinity suplimente pentru cresterea parului


design fără titluParul este fara, dar si poate, accesoriul meu preferat. Nimeni nu isi doreste o zi in care parul nu sta bine sau par deshidratat si cu un aspect neplacut.

Un par frumos atrage atentia de fiecare data, indiferent de culoare sau de stil.  Din punctul meu de vedere printre primele caracteristici pe care le observ la o femeie, este un par sanatos si stralucitor. Un psr frumos înseamns in primul rand un par sanatos, iar la sanatatea parului tau contribuie o lunga serie de factori, de la produsele de ingrijire pe care pe folosesti pană la stilul tau de viata.

hairfinityAzi am sa va vorbesc despre un supliment pe care am inceput sa il folosesc acum o luna, si care pe mine m-a ajutat, atat la cresterea parului, dar si la imbunatatirea aspectului lui. Acest supliment se numeste Haifinity si vine sub forma de pastile, pline de nutrienti.

Hairfinity este un produs pentru par, care se presupune ca te va ajuta la problemele de crestere a parului „din interior spre exterior”.

Pilulele pentru par si suplimentele au fost in trecut fie scumpe, nesigure si periculoase, fie ambele. Acest lucru a dus la crearea unui supliment dietetic Hairfinity, oferta emblematica a Brock Beauty si unul dintre cele mai folosite si apreciate produse de ingrijire a parului disponibile astazi în lume.

Suplimentul alimentar face parte din familia mare Hairfinity si brandul – Hairfinity ofera, de asemenea, sampoane, balsam, o masca de intarire a aminoacizilor, ulei de hranire si mai multe sprayuri serice, toate concepute pentru a promova cresterea, intarirea si imbunatatirea aspectului parului.

img_8029Potrivit site-ului, Hairfinity Hair Vitamins ofera nutrienti de baza pentru un par sanatos. Suplimentele compenseaza complexul B, biotina, vitamina C, vitamina D, siliciu si sulf (ca MSM) care favorizeaza crearea unui mediu optim de crestere a unui par sanatos.

Pentru a avea parul sanatos trebuie sa va asigurati ca organismul dvs. obtine toate substantele nutritive necesare, asa ca aceste pastile vin in completarea dietei alimentare si aduce in corpul tau nutrientii necesari.

Aceste pastile contin numai cele mai sigure si mai eficiente ingrediente naturale si substanțe nutritive, Hairfinity este un produs laudat international pentru eficacitatea sa, formula naturala si accesibilitatea in comparație cu multe alte soluții populare de ingrijire si cresterea parului de pe piata.

UntitledAcum ca v-am povestit despre ce este acest supliment, vreau sa sa povestesc si despre experienta mea.

Am fost contactata de echipa Hairfinity Romania si am fost intrebata daca doresc sa testez acest produs, iar apoi sa va spun parerea mea si experienta mea, aici pe blog.

La inceput am fost foarte sceptica si am avut cumva teama, de a nu lua substante toxice, care sa imi puna in pericol sanatatea. Si e absolut normal, sa simti asta, deoarece pe piata sunt multe suplimente, pe care ar fi bine sa nu le inghiti. Asta m-a facut sa caut online pareri despre acest brand si ingredientele din acest produs.

img_8224Puteti sa va simtiti sceptici cu privire la un astfel de produs, daca nu ati incercat niciodata inainte un supliment pentru par. Consumul de pastile poate parea ca nu va va ajuta parul, dar acest tip de tratament pentru par este proiectat pentru rezultate pe termen lung. Exista creme, sampoane si alte produse pe care le puteți utiliza pentru a va face parul moale si placut, dar acestea dureaza doar pana cand spalati produsul.

Astfel dupa ce am vazut ca ingredientele din acest produs sunt ingrediente naturale si pe care e poti consuma in siguranta,  minerale, si substante de care corpul are nevoie in mod normal, si nu doar pentru cresterea parului, m-am linistit si am acceptat sa le testez.

Daca tot sunteti sceptici, va invit sa aruncati o privire tabelului de ingrediente de mai jos,  si va veti convinge si voi ca nu este nimic ce ar putea sa iti afecteze organismul din acest supliment.

ingredients

O alta problema, si intrebare la care am cautat raspuns, de altfel, problema frecvent intalnita pe piata suplimentelor de crestere a parului este cea a pastilelor care promoveaza cresterea parului dar  favorizeaza si cresterea parului si pe diferite parti ale corpului. Vitaminele de la Hairfinity din fericire nu sunt concepute pentru stimularea foliculilor pe zonele unde avem par. Astfel ca nu vor exista efecte nedorite si parul de pe corp nu va creste. Un alt aspect foarte important esye ca aceste suplimente sunt fabricate în fabrici certificate de FDA care respecta cerintele Administratiei SUA pentru Alimente si Medicamente, asa ca nu este vorba aici despre un produs de pe piata neagra.

Cum functioneaza Hairfinity?

Dupa cum am spus deja si mai sus, acest produs actioneaza din interior spre exterior, si faptul ca tu ai toti acesti nutrienti in corp, te ajuta in cresterea parului, unghiilor si chiar si la nivel de piele.

Acest supliment se administreaza de doua ori pe zi , este un supliment recomandat numai pentru adulți: 2 capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de apa.

In cutiuta aveti suficiente pastile pentru un tratament de o luna.

V-am spus mai sus ce minerale contine si ca le-am verificat atent, pentru a fi sigura ca pot sa ingerez acest supliment. Dar pentru a va fi voua mai usor, am sa las mai jos si cateva detalii despre ele, pentru a intelege voi mai bine de ce functioneaza.I

Puteti vedea pe lista de ingrediente ca in acest produs este inclus MSM. Acesta este un compus bogat in sulf care promoveaza vitalitatea si fortififierea parului, coada de cal si silica sunt o parte a acestui compus, cunoscute pentru puterea lor de crestere si fortificare. MSM include, de asemenea, biotina, care promoveaza cresterea parului  si produce keratina, care lucreaza pentru a creste elasticitatea parului.

Vitaminele A și D ofera protectie antioxidanta pentru a promova sanatatea parului si a scalpului, niacina favorizeaza circulatia sangelui pe scalp, iar acidul pantotenic consolideaza si hranește foliculul de par. Vitamina B12 este recomandata si pentru sistemul nervos, dai si  pentru a oxigena scalpul si foliculii. In general, aceste ingrediente se combina pentru a forma un supliment ideal de ingrijire a parului, care este destinat sa a ajute parul de orice fel – atat la barbati cat si la femei, tineri sau batrani.

Fara gluten. Fara OMG (GMO). Fara soia. Produs vegan. Produs netestat pe animale.

Ajuta Haifinity la cresterea parului?

Pana la urma asta este intrebarea la care asteptati raspuns, nu?

Ei bine acest supliment, m-a ajutat. Nu am masurat milimetric lungimea parului meu, pentru ca nu m-am gandit la asta. In schimb, parul meu fiind vopsit, am putut sa vad cu ochiul liber ca a crescut. De cand am inceput sa il folosesc, intr-o luna parul meu a crescut aproximativ, 2 centrimetrii. Si eu sunt foarte fericita, pentru ca oricum nu vreau sa il mai vopsesc la radacini, si sa revin la Balayage.

Pe langa lungimea parului, care se vede clar, parul meu este mai fortifiat, arata mai sanatos, este mai stralucitor si simt ca am mai mult par, deoarece pare mai des.

Eu am folosit acest produs timp de o luna, insa sunt sigura ca daca as mai cumpara si pentru a doua luna, rezultatele ar fi mult mai bune.

Cat despre suplimente, mie nu mi-au creat nici un fel de efect secundar, dimpotriva, tind sa cred ca aportul de minerale luat din acest supliment, m-a ajutat si pe plan de sanatate interna. Este perioada primaverii, si in aceasta perioada avem cea mai mare nevoie de minerale, asa ca acest supliment a fost un plus pentru mine.

De unde poti cumpara Hairfinity?

In Romania, am gasit acest supliment doar pe haircare.ro, si costa 115,00 lei, in ambalaj de 60 capsule. De asemenea, puteti gasi si un pachet, care momentan este la reducere, cu un flacon de Hairfinity pastile si un Set pentru regenerarea parului procesat, tratat termic sau deteriorat la 263,70 Lei in loc de 293,00 Lei.

Sincer ma gandesc sa il recumpar si sa il folosesc inca o luna.

Sunt curioasa daca si voi folositi suplimente pentru par si daca ati avut experiente placute sau neplacute cu aceste suplimente?

20 de gânduri despre „Review | Hairfinity suplimente pentru cresterea parului

  1. Cred ca de aproape un an sunt in dubii daca sa imi comand suplimente Hairfinity sau nu. Ma tot uitam pe youtube la fete si parca tot nu eram convinsa. Dar acum, vazand ca esti multumita de rezultatul lor, imi voi comanda si eu. Nu stiam de existenta acestui site pana acum. Thank you & hugs!🥰🌸

    Apreciază

  2. Am luat si eu acum ceva timp cateva suplimente si chiar observasem imbunatatiri. Ar trebui sa reincep cura, mai ales ca parul proadpat vopsit este foarte fragil si se poate degrada mult mai usor. Am mai citit review-uri despre acest produs, insa asa detaliat nu am vazut. Multumim pt recomandare! 🙂

    Apreciază

  3. Am si eu probleme cu parul si stiu ca ar trebui sa fac ceva in acest sens doar ca sunt uror reticenta cand vine vorba de pastile. Nu as putea sa le iau fara o prescriptie in prealabil

    Apreciază

  4. O singură dată am folosit supliment pentru păr și am renunțat după o lună să le mai iau deoarece nu am văzut nici o îmbunătățire.
    Cred că aș folosi suplimentele recomandate de tine datorită faptului ca conțin ingrediente naturale.

    Apreciază

  5. Ai dreptate, sunt sceptică cu privire la eficiența acestor pilule. Totuși, voi cere părerea medicului meu și dacă voi obține acordul, merg pe opiniile tale și pe ”mâna” lui.

    Apreciază

    1. Ai dreptate, asa am fost si eu. Insa daca te uiti bine si te documentezi nu ai de ce sa patesti nimic. Eu le-am luat doar dupa ce m-am informat si nu am gasit nimic rau in ele sau despre ele.

      Apreciază

Astept parerea ta: