Cadolist.ro – Cum poti sa primesti exact ce iti doresti!


Cadoul este din punctul meu de vedere, un mic sau mare semn de confirmare a relatiilor de apreciere pe care le avem la adresa apropiatilor nostri. Avem obiceiul sa ne oferim cadouri la diferite ocazii si evenimente personale ori la marile etape ale vietii noastre. Insa alegerea unui cadou reprezinta mereu o mare provocare pentru multi dintre noi.

Zicala spune „Calul primit nu se cauta la dinti”, dar sunt sigura ca de-a lungul timpului ai primit si cadouri folositoare, dar si cadouri fara nici un folos, pe care le-ai depozitat undeva intr-un sertar sau un colt obscur al casei.

Stim cu totii, cat de important este sa oferi cadoul potrivit, dar si cat de greu e sa il gasesti pe cel potrivit. Eu cand trebuie sa cumpar un cadou, pornesc parca la vanatoare de iepuri cu pene. De ce iepuri cu pene? Pentru ca nu se stie, daca ei exista si daca eu am sa ii gasesc.

Desi in mod normal se spune ca nu e frumos alegi tu ce cadou sa primesti, cred ca este mult mai indicat sa faci asta decat sa te simti inconfortabil in momentul in care iti primesti cadoul si sa te alegi cu ceva ce nu ti potriveste si nu il vei folosi. Un alt beneficiu in a spune ce cadou iti doresti, este ca astfel persoana care cumpara cadoul, va sti exact ce sa cumpere si unde sa caute, si va economisi timp si stres inutil.

Si pentru ca stiu cat de greu poate fi sa alegi un cadou, m-am gandit sa vin in ajutorul vostru, cu un concept, care mie mi-a placut foarte mult.

Este vorba despre un site care s-a lansat recent Cadolist.ro, un site care te ajuta pe tine, sa iti structurezi ideile si sa iti aduni toate cadourile pe care le doresti intr-un loc dar ii ajuta si pe prietenii tai sa iti cumpere doar cadourile dorite. Asta, desigur dupa ce iti faci tu o lista cu cadourile pe care ai vrea sa le primesti, si ii dai share in grupul tau de prieteni.

Este un concept, care eu sunt sigura ca le va placea tuturor, si este foarte simplu de folosit, de oricine.

Screenshot 2019-03-29 at 19.01.44Screenshot 2019-03-29 at 19.03.29.pngDupa ce iti faci contul, folosind un mail si o parola, si adaugand data ta de nastere, distractia poate incepe. Asadar, creezi un cont si incepi sa iti faci o lista pe care o denumesti si specifici acolo ocazia si data evenimentului. Apoi tot ce ai de facut este sa incepi sa adaugi produse in ea. Eu am gasit 5 produse doar in 3 minute. Si chiar daca iti poti face orice lista vrei tu, eu am ales sa imi fac lista cu cadourile de casa noua. Mai este ceva pana am sa ma mut la casa mea, dar vreau sa am timp sa fac un wishlist.  Acum, ca nu le-oi primi pe toate, asta e. Dar asta ma ajuta si pe mine sa tin evidenta la ce imi doresc sa cumpar si le da un indiciu parintilor si prietenilor cu ce sa vina.

Screenshot 2019-03-29 at 19.04.00.pngScreenshot 2019-03-29 at 19.06.14.pngIn caz ca vreti sa ma ajutati si voi cu cumparaturile sau sunteti doar curiosi ce am ales eu, va las si link-ul de la lista mea.

 Lista mea de cadouri de casa noua

De asemenea site-ul are si cateva setari foarte utile. De exemplu, un prieten poate rezerva un cadou pentru a nu te trezi ca ai doua lucruri la fel. Fiecare dintre prietenii tai isi vor crea propria lista si in cont,  gasesti si un calendar, unde poti verifica ce eveniment se apropie. Alegi ceva ce iti place si care se incadreaza in bugetul tau, comanzi online si gata!

Daca vrei sa fie si mai usor poti sa distribui direct pe Facebook lista ta. S-a terminat cu  cadourile nepotrivite. De acum a devenit foarte usor sa stii cine ce isi doreste cu Cadolist.ro.

Ce parere ai despre acest site? Ai folosi acest site pentru a iti face o lista si a le spune prietenilor tai ce cadouri vrei?

14 gânduri despre „Cadolist.ro – Cum poti sa primesti exact ce iti doresti!

  1. Ideea acestui site mi se pare geniala. Chiar mi-as dori ca atunci cand urmeaza sa merg la o petrecere sa stiu ce si-ar dori respectivu sa primeasca si, in momentul cand vine ziua mea, ar fi perfect pentru ca as primi exact ce-mi doresc

    Apreciază

  2. Ce interesant este conceptul siteului!! Trebuie sa imi fac si eu lista de dorinte, hi hi! 😘 Mi se pare foarte tare si util siteul pentru cei care doresc sa iti faca un cadou pe placul tau.

    Apreciază

  3. Când citeam despre listele de cadouri care se practică în străinăttae, mă gândeam ce idee inteligantă și ce bine de cei care o pot folosi. Acum, câ a ajuns și la noi, nu pot decât să mă bucur.

    Apreciază

Astept parerea ta: