Review | Biotissima face serum si Biotissima lifting eye serum


Biotissima-lifecare-serumCrema hidratanta sau antirid este un produs vechi si foarte folosit. Insa multe femei nu folosesc nici macar o crema de fata, cel putin o data pe zi.

Serul este un produs, care face minuni pentru tenul nostru. Indiferent de ten, preferinte sau varsta, fata are nevoie de hidratare, pentru a ramane frumoasa si luminoasa. Primavara, mai mult ca oricand, atunci cand natura se trezeste la viata, este prilejul perfect pentru fiecare dintre noi, pentru a ne reinventa.

Ce diferente sunt intre o crema, si un serum facial?

Ca textura, serurile sunt mai lejere si au o compozitie mai fluida, de regula putin uleioasa, si sunt asemanatoare cu a unui gel lejer. Cremele au de regula textura cea mai bogata.

Ca si compoziție, serurile sunt mult mai concentrate decat cremele, ceea ce le sporeste eficienta, si se absorb mult mai rapid in piele. In plus, ele au capacitatea de a patrunde mult mai adanc in straturile dermei, permitand astfel ingredientelor active din conținutul lor sa acționeze la un nivel mai profund.

Ca functie, serurile sunt concepute de regula ca tratamente pentru rezolvarea unor probleme specifice, avand de cele mai multe ori un rol reparator.

Cum poti include serumul in rutina ta de ingrijire a tenului?

Serumurile faciale se folosesc dupa demachierea si curatarea tenului, in general. Eu il aplic inainte de a aplica orice al produs, si inainte de crema hidratanta tot timpul. O regula importanta pe care eu o respect cu sfintenie, atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului meu, este sa aplic prima data produsele care sunt fluide, si apoi pe cele cu o textura mai bogata.

Mie personal imi place sa il aplic seara si sa il las sa actioneze peste noapte, insa acestea se pot aplica si dimineata si seara. De asemenea, nu trebuie sa aplici o cantitate mare, o aplicare cat un bob de mazare ar trebui să fie suficienta pentru intreaga fata.

Biotissima-lifecare-serumBiotissima-lifecare-serumCare sunt cele mai eficiente ingrediente pe care ar trebui să le contina un serum facial?

Două dintre cele mai eficiente ingrediente, pe care ar trebui sa le contina un serum facial sunt: Pentavitin si Neodermyl.

Si daca tot v-am vorbit despre serumuri si ce sunt ele, a venit momentul sa va spun cate ceva despre 2 serumuri, pe care le testez de o luna si de care sunt foarte multumita.

Biotissima® Face Serum cu Pentavitin®

Biotissima-face-serum-Pentavitin

Este un serum de la LifeCare, care asigura o hidratare imediata si in profunzime a pielii, generand un rezervor de hidratare pentru ten, ce dureaza pana la 72 de ore. Dupa o singura aplicare, pielea devine mai ferma si catifelata, pregatită pentru combaterea oricarui factor extern.

Pentavitin este un ingredient 100% natural, fiind considerat un „magnet” al atragerii si retinerii umiditatii in piele, iar secretul lui vine din faptul ca are o structura identica de carbohidrati cu cea a plielii umane. Continand grau pur si o proportie speciala a carbohidratilor, este practic cel mai de durata hidratant al pielii existent la ora actuala! A fost premiat ca fiind cel mai inovativ ingredient, de catre BSB Cosmetic Association si PCHI (Personal Care and Home care ingredients trade show) in 2012, doua organisme de talie modiala in domeniu!

Ingrediente:

Aqua, Saccharide Isomerate, Propanediol, Methyl Gluceth 20, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, Glycerin, PEG-32, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Allantoin, Glyceryl Caprylate, Squalane, Tocopheryl Acetate, Caprylic\Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Carbomer, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal

Untitled

  • Imi place foarte mult consistenta si textura produsului.
  • Produsul intra repede in piele si nu lasa un aspect lucios, uleios si nu este lipicios.
  • Imi place ca acest produs nu are un miros neplacut.
  • Tenul se simte mai hidratat si nu irita tenul.
  • Pielea mea este uscata si are nevoie de hidratare intensa, iar acest ser reuseste sa realizeze aceasta hidratare de care pielea mea are nevoie.
  • Pretul acestui produs este de 64,99 lei si mi se pare un pret foarte bun, pentru ceea ce ofera.
  • Imi place foarte mult ambalajul, care este de sticla si faptul ca are o pompita, astfel se dozeaza foarte bine produsul.

Biotissima® Lifting Eye Serum cu Neodermyl®

Biotissima-Lifting-Eye-Serum-Neodermyl

Acest serum reprezinta echivalentul neinjectabil al colagenului si elastinei, Neodermyl este un ingredient premiat cu „Gold winner”, pentru cel mai bun ingredient, premiu acordat in 2013 de catre In-Cosmetic, cea mai mare platforma la nivel mondial pentru ingrediente dedicate ingrijirii personale. Practic, Neodermyl® produce tenului, prin stimularea naturala a cresterii producției de colagen a celulelor.

Neodermyl reprezinta o noua sursa de bio-energie care fortifica pielea, oferind rezultate echivalente cu injectarea de colagen, avand totodata un efect de durata.

Ingrediente:
Aqua, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Acacia Senegal Gum, Propanediol, Methyl Gluceth 20, Glycerin, PEG 32, Methyl Glucoside Phosphate Proline Lysine Copper Complex, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Squalane, Caprylic\Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Caprylate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Triethanolamine, Carbomer, Chlorophenesin, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal.

Untitled

  • Se absoarbe foarte repede in ten si nu lasa un aspect neplacut.
  • Se vad efectele imediat dupa folosire, pielea din jurul ochilor este mai luminata si mai hidratata.
  • Nu imi irita ochii si zona din jurul ochilor, desi eu am pielea foarte sensibila.
  • Avand in vedere ca este un produs pentru ochi, cantitatea mi se pare destul de mare, ceea ce e clar un plus.
  • Pretul acestui produs este de 69,98 lei si mi se pare un pret foarte bun, pentru ceea ce ofera.
  • Imi place foarte mult ambalajul, care este de sticla si faptul ca are o pompita, astfel se dozeaza foarte bine produsul.

Eu sper ca v-am starnit curiozitatea si informatiile oferite sa va fie de folos. Experienta mea cu aceste produse a fost una placuta si le recomand cu drag.

Voi ati testat aceste serumuri de la Life Care? Daca da, atunci vreau sa stiu si parerea ta despre ele. Aveti vre-un ser preferat atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului?

 

 

 

22 de gânduri despre „Review | Biotissima face serum si Biotissima lifting eye serum

  1. Si eu folosesc serum insa nu zilnic iar pe acestea nu le-am incercat, insa m-ai facut curioasa🤔, eu folosesc unele de la brand-uri coreene.

    Apreciază

  2. Argumentele tale m-au convins că serumurile Biotissima merită toată atenția mea. La prima mea comandă /achiziție, aceasta va fi alegerea mea.

    Apreciază

  3. Îmi plac mult serumurile, majoritatea celor pe care le-am incercat pana acum s-au dovedit eficiente. Ambalajele acestea sunt foarte frumoase, iar faptul ca exista pompita e un mare plus, din punctul meu de vedere. Am trecut produsele pe wishlist, ma tentează mult! 😘😘

    Apreciază

Astept parerea ta: