Review| Apa micelara Garnier Skin Naturals – Nr 1 in lume


Apa micelara nu este ceva nou, si apa micelara de la Garnier cu siguranta nu este o noutate. Folosim apa micelara in fiecare zi, si a devenit o parte din ritualul nostru de seara si dimineata. Sau cel putin sper ca acesta e un ritual, pentru ca demachierea este clar unul din cei mai importanti pasi in ingrijirea tenului tau.APA-micelara-garnier-skin-naturals

De-a lungul timpului am avut ocazia sa testez multe produse de demachiere, si apa micelara este produsul meu preferat cand vine vorba de demachiere. Am renuntat incet la produsele crema de curatare a tenului si am inlocuit aceste produse cu apa micelara. Sunt curioasa daca si tu ai facut la fel si te rog sa imi spui asta intr-un comentariu.

Si acum sa va spun despre apa micelara de la Garnier. Am facut cunostiinta cu aceasta apa in urma cu 1 an. Mi-a placut foarte mult si am consumat-o la fel de repede. Aceasta a ramas cumva printre preferatele mele si in vremea aceea o comparam calitativ cu apa micelara de la Bioderma. (Apa micelara de la Bioderma era pe atunci in top)

Garnier-apa-micelara-Review

chhj

„Cel mai simplu mod de îndepărtare a machiajului și curățare a tenului. Descoperă Apa Micelară Garnier Skin Naturals: o soluție, o dischetă demachiantă, o singură mișcare. O nouă generație de demachiant inteligent pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.
Testat dermatologic și oftalmologic.

4 motive pentru a alege Apa Micelară Garnier Skin Naturals:

Utilizare multiplă: curata, indeparteaza machiajul

Calmeaza orice zona a fetei: ten, ochi, buze.
Delicata: fara parfum, nu necesita clatire.
Format mare: 400ml = 200 utlilizari.” – Garnierfdf

Avand in vedere pretul mai mic si calitatea si faptul ca ne intelegeam atat de bine, a reusit sa detroneze apa micelara de la Bioderma cu succes. Si nu mare mi-a fost mirarea cand am primit vestea,ca apa micelara de la Garnier a fost votata Apa micelara numarul 1 in lume.

Garnier-apa-micelara-ReviewAsadar sa va spun direct de ce as alege aceasta apa micelara. Pentru ca nu irita pielea deloc! Pentru ca am ochii sensibili si nu mi-a provocat vreodata o iritatie! Pentru ca demachiaza eficient! Pentru ca lasa tenul fresh si hidratat. Pentru ca nu lasa urme lipicioase! Pentru ca este nr 1 in lume!

O gasiti in varianta normala sau travel size, iar acum Garnier a lansat versiunea de 700 de ml care costa numai 33 lei. Deci, va ajunge pentru tot anul!!!
O gasiti in supermarket,Cora, Carrefour si in DM. 

Sunt curioasa tu ce apa micelara folosesti? Ai folosit apa micelara de la Garnier?

16 gânduri despre „Review| Apa micelara Garnier Skin Naturals – Nr 1 in lume

  1. Si mie imi place apa micelara de la Garnier. Curata bine si nu ustura deloc ochii. Acum am ceva de la Bioderma, dar cand o termin tot la Garnier revin.

    Apreciază

  2. Am folosit si eu apa micelara de la Garnier si stiu ca mi-a placut mult. Acum am ceva de la Bioderma, dar cand o termin ma intorc la Garnier.

    Apreciază

Astept parerea ta: