Colectia mea de ceasuri | Unboxing cel mai scump ceas din colectie de la Brasty.ro


ceasuri-scumpeBuna sclipiciosii mei,

Azi am revenit cu un nou articol despre ceasuri. Probabil ca ati observat de mai multe ori ca pe mana mea este aproape tot timpul un ceas.

Ceasurile sunt pentru mine un accesoriu perfect pentru a iesi din anonimat si a stralucii la propriu. Ceasurile de mana pot fi o excelenta idee de cadou, cum am spus de nenumarate ori, fie ca optam pentru un ceas ieftin sau un model de lux al unui brand de ceasuri, ceasul este in ziua de azi un accesoriu de nelipsit.

Astfel ca azi am hotarat sa va prezint colectia mea de ceasuri si va arat cel mai nou ceas al meu, care este si cel mai scump din colectia mea. Si spun colectia mea pentru ca am strans de cativa ani sase ceasuri, unul mai superb ca celalalt si de care sunt foarte incantata.

Pana in urma cu ceva timp nu vedeam ceasul ca si un accesoriu indispensabil, insa de cand am primit primul ceas cadou la varsta majoratului, am inceput sa caut si alte modele de ceasuri, pana am ajuns sa am o colectie. O colectie medie as spune eu, insa destul de valoroasa pentru mine.

michael-kors-catlin

Va spuneam mai sus ca in colectia mea tocmai ce a aparut un nou ceas, un ceas scump, chiar cel mai scump ceas al meu. Daca veti urmarii si videoul postat, veti intelege ca este vorba despre un ceas Michael Kors Catlin.

Acesta este un ceas original de Lux Michael Kors din colecția Catlin. Accesoriu ideal pentru femei, cu cadranul analog si forma carcasei rotunda. In carcasa rezistenta, inalta de 10 mm, fabricata din otel inoxidabil, se afla un mecanism quartz  care completeaza perfect cadranul de 38 mm.  Ceasul dispune de rezistenta la apa 3 ATM. Cadranul  este protejat de un geam mineral si avand in vedere toate aceste caracteristici si detalii pot sa inteleg de ce este un ceas de lux.

10802381136_img_4127-1Am ales un ceas cu carcasa aurie, cadranul de culoare aur- perlat și bratara aurie. Desi in urma cu ceva timp nu eram adepta aurului si acestei culori, am inceput sa indragesc aceasta culoare, si mai ales la accesoriile mele.

Ceasul ales de mine este cu siguranta un ceas foarte elegant si il aseaman cu un norisor pufos. De ce aceasta comparatie? Ei bine, ceasul are in interior un cadran compus din multe pietricele care stralucesc si sunt frumos incadrate de un cadran perlat, care pe mine ma duce cu gandul la un quartz multicolor. Si pentru ca ador pietrele pretioase naturale, acest ceas a devenit preferatul meu.

michael-kors-catlinmichael-kors-catlinCeasul meu nou este de pe http://Brasty.ro, un magazin online care face parte dintr-un grup international cu sediul in Cehia, avand misiunea de a oferi clientilor sai ceasuri originale de lux, genti, parfumuri si produse cosmetice profesionale pentru ingrijirea parului la preturi speciale, facundu-le accesibile publicului larg. Acestia fac livrare rapida oriunde in tara si au promotii saptamanale atractive pentru toate gusturile. Garantia oferita este de 2 ani. Returnarea produselor in 14 zile fara nici un motiv.

Daca vreti sa vedeti colectia mea de ceasuri si un unboxing al ceasului cel nou, va invit sa vizionati videoul de mai jos. Daca va place acest video, nu uitati sa dati LIKE, astept si comentariile voastre, iar daca nu sunteti abonati la canalul meu de YOUTUBE, nu uitati sa dati SUBSCRIBE!

Si pentru ca vine Craciunul si cu siguranta cautati un cadou pentru cei dragi, ceasul poate fi o alegere potrivita. Asadar cei de la Brasty.ro au un cadou pentru toti cititorii mei.

🛍De asemenea am pentru voi un cod cadou ROMINAT de 10% reducere la ceasuri Michael Kors si Daniel Wellington – valabil pana la data de 30.11.2018 = nu poate fi aplicat la produsele aflate la reducere sau la promotie.

🛍Pe langa asta toate ceasurile Michael kors si Daniel Wellington au transport gratuit. http://brasty.ro este de asemenea singurul magazin online din Romania care vinde esantioane de parfum original de 10 ml. Esantioanul este un flacon perfect pentru geanta, servieta, ghiozdan, astfel incat nu e nevoie sa porti sticla mare si grea de parfum cu tine. Promotia pentru acestea este: Daca se cumpara 3 buc, indiferent care, aveti transport gratuit, aplicand codul: ESAN16

Sunt curioasa voi ce ceasuri aveti si care e ceasul tau preferat din colectia mea?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

 

Astept parerea ta: