DIY|3 proiecte de Toamna pentru decorarea casei


diy_decoratiuni_toamnaToamna este un anotimp colorat si plin de roade. Mereu am spus ca toamna este momentul sa ne culegem roadele, si roadele nu strict pe plan de legume si fructe ci si roadele muncii noastre. O data cu venirea toamnei, ziua se scurteaza si frigul ne tine mai mult in case. Asa ca acum este timpul sa ne incalzim sufletele si sa avem grija de noi. Acest anotimp necesita mai multa caldura, mancare delicioasa, multe legume si fructe si de fapt mult confort. Daca e sa ne luam dupa danezi, atunci trebuie sa trecem la un regim de viata Hykke si asta implica mult confort, lumanari si paturici pufoase, dar pana la urma fiecare intelege altceva prin confort, asa ca creaza o experienta personala.

Asa ca un prim exercitiu este sa te opresti pentru un moment si sa iti notezi 5 lucruri care te fac sa te simti profund relaxat si confortabil. Ce ai vrea sa mananci? Ce ai vrea sa vezi? Ce ai citi? Ce ai asculta? Ce ai vrea sa experimentezi?…. si de fapt orice iti trece prin cap atunci cand te gandesti la confort.

A avea grija de tine, nu se refera strict la a avea grija de corpul tau, a il hrani. Se refera la a iti hrani mintea, sufletul, spiritul si corpul emotional, intregul tu.

Si legat de a face ce iti place si a te simti implinita, am eu cateva idei care sa va incalzeasca sufletul in aceasta toamna. Cum? Foarte simplu. Folosind elemente din natura pe care sa le incadrezi in decorul casei tale. Asa ca azi ne punem pe treaba si cream ceva in CULORILE TOAMNEI.

1. DIY lumanare cu frunza de toamna

diy_decoratiuni_toamna_lumanare

Acest proiect este foarte simplu de facut si de mare efect. Dupa cum spuneam, vom lua elemente din natura, precum frunze uscate si conuri si le vom incadra in decorul casei. Vreau sa va spun ca pe langa aspectul placut, dupa cum poate stiti deja natura ne incarca cu energie. Astfel ca tot ce face parte din natura, adus in casa noastra poate sa ne incarce in continuare. Si asta mai ales cand arata atat de placut estetic.

De ce ai nevoie?
  • lumanari simple de diferite marimi
  • sfoara
  • tavita sau farfurie pentru decor
  • banda dublu adeziva pentru a lipi frunzele
  • foarfeca
  • frunze uscate
  • conuri sau ghinda

Nu cred ca aveti nevoie de mai multe instructiuni, asa ca treceti la treaba.

2. DIY Tablou cu frunze aurii

diy_decoratiuni_toamna_tablou

Acesta este unul dintre cele mai simple si de efect decoratiuni. Pentru mai multa creativitate, va recomand sa folositi si fotografii cu voi care sa le incadrati in aceasta rama foto. Vor arata perfect pe perete, pe noptiera langa o lumanara sau in orice colt al casei.

De ce ai nevoie?
  • rama foto
  • coala alba
  • foarfeca
  • spray auriu
  • frunze uscate

Tot ce ai de facut este sa vopsesti frunzele cu spray-ul auriu si sa le lasi la uscat. Dupa ce frunzele s-au uscat iei rama foto si adaugi ca fundal o foaie alba, poti sa pui frunzele doar asa sau sa le lipesti. Eu nu le-am lipit. Si voila! Un tablou frumos de toamna. La primavara poti sa faci asta cu flori.

3. DIY ghinda aurie pentru decor

diy_decoratiuni_toamna

La fel ca si in celelalte proiecte, am inclus ceva din natura, ceva foarte usor de gasit si folosit. Astfel ca am cules cateva ghinde si am folosit o pensula sa le schimb culoarea. Ati ghicit. Am ales tot auriu. Pentru e ceva mai deosebit si se potriveste cu culorile toamnei.

Ce am facut cu ele? Le-am pus intr-un bol de sticla si intr-un pahar de vin cu lumanare. Promit sa va arat alta data.

De ce ai nevoie?
  • ghinda
  • vopsea aurie
  • pensula
  • vase sau pahare in care sa le puneti

Cum le-am facut? Am vopsit ghinda cu pensula pentru precizie si am lasat-o la uscat. Dupa uscare am asezat-o intr-un bol de sticla. Si atat. E foarte simplu si de efect. Si pentru fetele care au o pasiune pentru fotografie sau vor sa faca poze dragute, va recomand sa le folositi ca si decoratiuni pentru fotografiile voastre.

41903816_2004764852887085_1309619039894503424_nAcesta a fost articolul de azi, si este un articol care l-am pus la cale cu alte bloggerite si vloggerite si ne-am decis sa va aducem Toamna in casa, fiecare in mod caracteristic. Colaborarea se numeste Culorile Toamnei si am propus-o in ideea ca ceva facut impreuna e mai bun. Si in plus imi era dor de vechile colaborari. Sper ca v-a placut si sa va fie de folos. Va las si link-urile fetelor care au participat la aceasta colaborare frumoasa. Sa nu uitati sa treceti si pe la ele cu un commentariu si aprecieri.

  1. Daniela Irimia – https://www.gandeste-pozitiv.ro/
  2. Georgiana Sabina – https://frumuseteavorbeste.com
  3. Irina Mihaela Claudia – https://momentuldefrumusete.wordpress.com
  4. Andreea Apostol – https://glamorousskin.ro/
  5. Diana Nita – http://todayescapes.com
  6. Georgiana – https://ladybutterflydreams.ro/
  7. Alexandra Rogojan – https://alexandrarogojan.com/
  8. Alexa Teodorescu – http://alexamakeupbeauty.com
  9. Gabriela Bitiusca – http://www.gabrielabitiusca.com
  10. Mihaela Diana Bolocan – https://BolocanMihaela.ro
  11. Anca Gogu – https://ancagogu.ro sau https://mamicipeblog.ro
For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

14 gânduri despre „DIY|3 proiecte de Toamna pentru decorarea casei

Astept parerea ta: