Cum sa ai ten stralucitor


Stralucirea este un atuu pe care eu una cu siguranta mi-l doresc. Pe langa ca este un atuu si e ceva ce ma defineste, de unde si motto-ul meu „Sparkle and Love!” – aka „Straluceste si iubeste!”

Daca iti doresti cu adevarat sa stralucesti, eu as spune sa pornesti din interiorul tau, nu degeaba sunt psiholog. Dar daca iti doresti ca tenul tau sa arate bine si sa straluceasca, de cele mai multe ori e mult mai simplu si porneste de la alegerea produselor de ingrijire a tenului pe care le folosesti.

Avon stie ca ne plac formulele magice si stralucirile de poveste si tocmai din acest motiv a lansat de curand o noua gama de produse cosmetice pe baza de 5 uleiuri esentiale.

  • Ulei de babassu, care stimuleaza productia de collagen
  • Ulei de fructul pasiunii, care stimuleaza productia de elastina
  • Ulei de marula cu effect de netezire
  • Ulei de cafea verde cu rol hidratant
  • Ulei de seminte de in care intareste bariera de protectie a tenului

Nicicand ritualul zilnic de frumusete nu a fost mai usor si mai accesibil! Aceasta gama este potrivita tuturor tipurilor de ten, chiar si pentru tenul sensibil si cee ace ma incanta si mai mult este ca u contine parabeni, etalati sau coloranti si este testate alergologic.

Gama despre care va vorbesc si acest complex magic de 5 uleiuri se numeste Nutraeffects si este incapsulat in 3 produse: crema de fata Avon True Nutra Effects Miracle Glow ,Ulei de curatare Avon True Nutra Effects si Elixir pentru ten Avon True Nutra Effects Active Moisture .

Produsele primite fac parte din Campania BuzzStore in parteneriat cu Avon de aceasta data si este o alta campanie frumoasa organizata de acestia.

De indata ce am primit coletul, l-am deschis si am cotrobait prin el, manata de curiozitate. Pe langa cele 3 produse in colet am descoperit motivul pentru care era atat de greu. Si anume 10 cataloage Avon, 10 pliante cu cate o mostra din crema de fata pe care am primit-o Avon True Nutra Effects Miracle Glow, un portfard si niste flyere care ofera informatii despre cum sa ai un ten ingrijit.

Crema de fata Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Crema hranitoare cu ulei incapsulat are dupa cum v-am spus la baza cele 5 uleiuri pretioase incapsulate pentru a oferi un efect puternic la contactul cu pielea. Aceasta hraneste pielea, asigura nivelul necesar de hidratare, are o  formula ce se absoarbe cu usurinta si nu lasa tenul uleios. Eu o aplic in fiecare dimineata si seara pe pielea curata.

Ce imi place la ea e ca este hipoalergenic, nu are in compozitie parabeni si coloranti, este o crema hranitoare si hidratanta care isi face treaba bine si poate fi folosita si ca si baza de machiaj, fara a se juca cu fondul de ten. Precizez asta deoarece uleiul te poate face sa te gandesti ca va face fondul de ten sa se scurga.

Sincer o folosesc de prea putin timp ca sa va spun mai multe despre ea, dar o consider o crema hidratanta buna, pentru cei cu ten sensibil, ten mixt sau uscat. Daca ai tenul gras, nu stiu daca aceasta crema ti se va potrivi.

Uleiul de curatare Avon True Nutra Effects

Acest ulei de curatare m-a surprins placut, datorita formulei in primul rand si apoi pentru ca el curate si demachiaza delicat pielea, datorita formulei concentrate pe care o are, si  care se transforma din ulei in lapte demachiant.

Mi se pare ca este o formula care curata eficient si indeparteaza orice tip de machiaj, chiar si machiajul waterproof. Fiind vara, eu folosesc mai multe produse waterproof, asa ca sunt foarte fericita de asta. Dupa folosire pielea ramane cu o stralucire naturala, dar nu grasa si nici iritata sau sensibilizata.

Ei spun ca ar fi potrivit pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru cel sensibil dar la fel ca si crema, eu as recomanda-o pentru tenul sensibil, mixt si uscat. La fel ca si crema, acesta este fara parabeni etalati sau coloranti si e testat alergologic.

Cand il folosesc il masez usor in ten, pe pielea uscata, intr-o cantitate mica, dupa care aplic apa calduta pentru a transforma uleiul in lapte demachiant iar apoi il clatesc.

Este prima data cand folosesc un produs cu aceasta formula si mi se pare ceva nou si inovativ. Desi nu am fost incantata de idee la inceput, ma impac foarte bine cu el.

Elixirul pentru ten Avon True Nutra Effects Active Moisture

Elixirul pentru ten ei spun ca ar avea proprietati de regenerare si are la baza cele 5 uleiuri pretioase si vitamina E. Fiindca la fel consider ca e prea devreme s ava spun eu asta, am sa revin probabil cu mai multe pareri dupa o perioada mai lunga.

*Quick Reminder* Nici un produs nu isi arata efectele dupa 2 saptamani de folosire.

Ce imi place in schimb la el de cand il folosesc, pot s ava spun si pot sa va spun ca hidrateaza pielea si imbunatateste vizibil dupa folosire aspectul ei, pielea arata mai neteda si mai ferma.

Elixirele pentru ten sunt produse concentrate care in general ofera tenului un boost si sunt o sursa foarte bogata de nutrienti, hranind pielea in profunzime si redandu-i aspectul sanatos si ferm. Motiv pentru care eu ador elixirurile si serurile. Tot din acest motiv, dupa folosirea acestui produs e normal sa vedeti o usoara imbunatatire a aspectului tenului tau. Ce mai imi place la acesta este formula usoara pentru absorbtie rapida si ca nu incarca pielea.

Aceste produse merita sa le ofer o atentie mai mare si sa le testez in continuare, pentru a reveni cu un review mai detailiat pentru fiecare din el. Pana acum le consider produse bune si la un pret accesibil pentru fiecare.

For more Sparkle Follow me:

Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

11 gânduri despre „Cum sa ai ten stralucitor

  1. Ca viitor psiholog, sunt si eu de acord cu ce ai spus la inceput, ca totul vine din interior. Nu am incercat niciunul dintre produse, insa mi se par tentante, mi-ar placea sa testez macar unul. As merge pe elixirul pentru ten. Te pup!

    Apreciază

Astept parerea ta: