Review | Vacante exotice cu FA Island Vibes


E caldura mare Mon Cher! Si odata cu aceasta caldura apare si dorinta arzatoare de a evada intr-o locatie exotica. poate intr-o vacanta pe insula sau undeva la mare cel putin.

Fa iti transpune simturile intr-o calatorie in cele mai frumoase insule tropicale, cu plaje nesfarsite si ape cristaline. Produsele Fa din gama Island Vibes au la baza arome inspirate de trei destinatii de vis: Hawaii, Fiji și Bali – alaturi de fructele lor exotice si atmosfera tropicala specifica.

Va iau cu mine in vacanta azi si va duc in Bali. Da, ati auzit bine, Bali. Cred ca multi ne dorim sa ajungem in Bali macar o data in viata. Eu nu merg anul acesta in Bali, dar coletul primit de la BuzzStore in colaborare cu Fa Romania, m-a transpus pe mine si imaginatia mea bogata in acest loc minunat.

Am fost foarte fericita atunci cand am primit coletul pentru testare de la BuzzStore. Cutiuta contine un Gel de dus Fa Island Vibes 250 ml – Bali Kiss  și un Deo Fa Island Vibes 150 ml – Bali Kiss. Daca exista un cuvant care sa ma descrie, atunci acela e curiozitate, si sigur ca le-am deschis sa le simt aroma si am fost fermecata instant. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, sau primul miros.

Aroma lor de flori de mango si vanilie te duc cu gandul pe o plaja exotica, in Bali, cu nisip fin, sunetul marii si desigur ca ma vad pe un sezlong cu un cocktail colorat in mana si ochelarii de soare pe ochi. Dar totusi e cazul sa ma trezesc la realitate, care nu e asa de trista avand in vedere ca ma bucur de aceste produse cu iz de vacanta.

Parerea mea despre ele 

Gelul de duș Fa Island Vibes 250 ml – Bali Kiss

  • Am incercat multe geluri de dus la viata mea si sincer acesta s-a remarcat pentru mine cu mirosul de flori de mango si vanilie.
  • Pe langa ca miroase foarte bine, mirosul lui persista pe piele, ceea ce probabil stii ca nu se intampla in cazul multor geluri de dus.
  • Este un gel de dus spornic, si face spuma multa, ceea ce imi place foarte mult la el.
  • Este foarte fin si delicat cu pielea mea si spuma aceea multa de care va spun imi stimuleaza tactil pielea.
  • Acesta contine produse certificate vegan.
  • Costa 13 lei si sincer am sa il recumpar pentru miros, sau am sa incerc tot din aceasta gama si un alt gel de dus.
Deo Fa Island Vibes 150 ml – Bali Kiss

  • Acesta miroase incredibil, si este un miros care persista.
  • Am folosit deodorantul si cand am imbracat haine inchise la culoare si acesta nu lasa pete.
  • Nu contine alcool si impiedica formarea de pete.
  • Deodorantul nu conține saruri de aluminiu.
  • Acesta contine produse certificate vegan.
  • Formula asigura o protectie de lunga durata impotriva mirosului de pana la 48 de ore. Eu fac dus in mod normal in fiecare zi, dar nu am simtit ca mi-ar creea disconfort sau ca am mirosit a transpiratie.
  • Costa aproximativ 12 lei si este si acesta spornic.

Aceasta este parerea mea despre aceste produse si sper sa va fie de folos informatiile oferite. Daca mai aveti intreabari, nu ezitati sa le lasati in comentarii.

Voi ati folosit produsele Fa Island Vibes?

For more Sparkle Follow me:

Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

18 gânduri despre „Review | Vacante exotice cu FA Island Vibes

  1. Am si eu aceste produse si sunt mega incantata de aroma de mango. E fructul meu preferat. Numai ca deodorantul meu lasa urme albe, nu stiu cum al tau nu lasa. Poti intra pe blogul meu, am pus poze cu el, unde se vad clar reziduuri albe la orificiul deodorantului.

    Apreciază

    1. Chiar sunt curioasa, pentru ca eu l-am incercat cu haine negre si nu a lasat pata. Desigur ca l-am aplicat inainte sa ma imbrac si dupa am luat rochita pe mine si atunci nu s-a luat. Nu imi apare blogul tau, cred ca nu ai lasat link-ul. Imi lasi te rog link-ul sa vad articolul?😘🤗

      Apreciază

Astept parerea ta: