Review | Ingrijirea potrivita cu produsele Barnangen Stockholm


Nici prea mare, nici prea mic.

Nici prea rapid, nici prea încet.

Nici prea mult, nici prea puţin.

Cu alte cuvinte? Echilibrat.

In urma cu doua saptamani in rutina mea de ingrijire a pielii a aparut un nou brand. Dupa cum ati vazut deja si din numele acestei postari, este vorba despre produsele Barnangen .

Bine-cunoscut in Suedia de zeci de ani, Barnӓngen vine cu o experienta eficace atat cu privire la ingrijirea pielii cat si cu privire la un stil de viata modern.

Barnängen a fost fondat in Stockholm in 1868 de catre comerciantul Johan Wilhelm Holmström, iar sapunul, cel mai cunoscut produs al marcii a fost lansat în 1873.

Oamenii de pe intreg cuprinsul tarii au apreciat efectul benefic si placut al săpunului, ba mai mult, Barnӓngen a devenit furnizorul oficial al Curtii Regale în 1876.

De atunci, marca Barnängen este caracterizata prin produse autentice si delicate ce ofera o senzatie naturala si delicata. Utilizarea si indragirea acestor produse de catre generatii intregi de suedezi au transformat Barnӓngen in una dintre cele mai emblematice marci din Suedia.

Toate cele mentionate mai sus nu pot decat sa ma faca fericita ca am avut ocazia, datorita campaniei organizata de BUZZSTORE sa testez aceste produse, nou aparute in Romania.  Si spun asta mai ales in conditiile in care am grija de mine si pielea mea si consider ca este foarte important cum ne alegem produsele.barnangen

Ceea ce promoveaza acest brand este acoperit de cuvantul suedez LAGOM- nici prea mult, nici prea putin, echilibrat. Cu toate ca pare un cuvant simplu, acesta poate descrie un intreg stil de viata. Definieste starea de bine si de echilibru.

Cei de la BuzzStore mi-au trimis un pachet frumos in care am descoperit 3 produse Barnangen potrivite tipului meu de piele. Tot in pachet am descoperit pe langa cele 3 produse si alte cadouri care sa imi faca viata mai echilibrata; un calendar care sa ma ajute sa ma relaxez si sa ma organizez, si un set spa pentru clipe de revigorare.

Am primit un gel de dus Sensitive, o lotiune de corp Sensitive si minunatul unt de corp All Over Rescue.

Gelul de dus Sensitive

– conceput special pentru pielea sensibila, curata si calmeaza pielea sensibila printr-o ingrijire atenta. Mentine umiditatea naturala a pielii si delicatetea acesteia. Gelul de dus contine flori de soc, celebre in Emisfera Nordica si 5% Cold Cream.

Lotiunea de corp Sensitive

– aplicata dupa dus, rasfata pielea, hidratand si calmand , avand un efect delicat imediat si de lunga durata. Intra rapid in piele, lasand un efect matasos si catifelat intreaga zi. Contine flori de soc, si 5% Cold Cream.

Untul de corp – All Over Rescue

– are in compozitie renumitul ingredient al marcii Barnangen, Cold cream, ce actioneaza ca un scut protector, fiind absorbit rapid si iti lasa pielea catifelata si protejata. Eu il consider un balsam reparator.

Parerea mea

  • Imi plac foarte mult aceste produse si am sa le folosesc pana se termina, dupa care am sa le recumpar.
  • Cred ca gama Sensitive mi se potriveste de minune, daca aveti piele sensibila atunci va recomand sa o incercati si voi.
  • Imi place mirosul delicat de flori de soc. Nu sunt niste produse foarte parfumate ci au un miros discret.
  • Gelul de dus lasa o senzantie placuta, nu usuca pielea si curata bine. Spuma este foarte fina.
  • Lotiunea de corp este hidratanta, dar in acelasi timp intra repede in piele.
  • Untul de corp este un balsam bun la toate. Este foarte bun pentru pielea sensibila si deshidratata.
  • Cantitatea lor este mai mult decat suficienta pentru o perioada mai lunga.
  • Ambalajul este unul finut si de calitate.
  • Imi place pompita de la lotiunea de corp.
  • Pretul este unul foarte bun, pentru calitatea ce o ofera acest brand.

Cam asta e tot ce pot eu sa va spun despre aceste produse. Imi pare bine ca am avut ocazia sa le testez. Daca doriti sa le incercati si voi, le gasiti in DM sau online aici. 

Care este produsul cel mai tentant pentru tine din cele 3 prezentate? Ai folosit produsele Barnangen?

For more Sparkle Follow me:

Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

9 gânduri despre „Review | Ingrijirea potrivita cu produsele Barnangen Stockholm

Astept parerea ta: