10 trasaturi de personalitate care te fac frumoasa intr-un fel in care machiajul nu reuseste


Potrivit presei, am putea crede ca frumusetea este un lucru strict exterior si superficial. Ideea ca cineva trebuie sa arate bine pentru a fi numita frumoasa este o insulta pentru rasa umana. Femeile se simt presate in a purta machiaj ca un ideal de frumusete, si aceasta este o idee atat de ingusta. Adevărul este că frumusetea nu consta in machiajul ochilor sau intr-un ruj pe buze. Acestea iti scot trasaturile in evidenta, si au rolul lor, dar nu sunt decat niste metode folosite pentru a iti imbunatati aspectul fizic.  Frumusetea adevarata este mult mai complexa. Esti frumoasa in moduri diferite. Esti frumoasa pentru ca esti tu.

1. Stilul tau e doar al tau

Ceea ce poate avea tendinta de a face machiajul este sa stirbeasca orice unicitate pe care o aveti si sa va doriti sa va transformati intr-o alta femeie cu o fata perfecta, un fond de ten care sa ascunda orice imperfectiune si cu obrajii mereu rosii de la blush. Nu va fie frica sa lasati lumea sa vada cum aratati cu adevarat. Individualitatea ta este ceea ce te face sa fii diferita, de restul si te face unica, tu insuti! Nu incerca sa  arati ca toti ceilalti. Imbratiseaza-ti propriul stil si daca asta inseamna sa nu porti  machiaj, atunci este perfect.

2. Pasiunile talefrumusetea-carte

Unul dintre cele mai importante lucruri care te fac frumoasa este pasiunea ta. Pasiunea unei femei se poate manifesta si fi directionata in atat de multe lucruri diferite, dar ceea ce te face sa fii atat de speciala sunt adevaratele tale preocupari si pasiuni, pasiuni care le imparti cu ceilalti si fac parte din tine si personalitatea ta.

E foarte motivant si inspirational sa vezi oameni extrem de pasionati de ceea ce fac, care se dedica acelei pasiuni si ajung să fie foarte buni la ceea ce fac. Pasiunile pot fi atat de diferite si se manifesta in exterior atat de frumos, si aici este vorba fie despre o meserie, un sport, arta sau orice altceva.  Tu ti-ai gasit adevarata pasiune?

3. Spiritul tau

Nu este distractiv pentru voi sau pentru cei din jurul vostru daca evocati in mod constant o atitudine negativista si va plangeti mereu de problemele care le aveti. Afisati frumusete interioara si exterioara fara a folosi metode superficiale de infrumusetare, posedand un spirit pozitiv si o carisma care va imbunatati nu numai stare voastra generala, ci si pe a celor din jur, persoane cu care va petreceti timpul. Nu e asa ca va plac oamenii veseli? Ei bine fi genul de persoana, care vrei sa o intalnesti in drumul tau. Poti fi cea mai stralucitoare persoana din camera chiar si fara un strop de machiaj si doar cu zambetul pe buze si spiritul tau pozitiv.

7583921600_img_0643

4. Modul tau de a gandi

Fiecare persoana in aceasta lume are o minte care este complet unica si diferita de a celor din jur si unicitatea care vine din asta este adevarata ta inteligenta. Acest lucru te face sa fii diferita de prietenele tale sau de oricine altcineva si aceasta este puterea ta. Acest lucru trebuie sa il celebrezi in fiecare zi si sa te bucuri de el. Ce ar fi daca toti am avea aceleasi preocupari si am gandi la fel in toate perspectivele? Ei bine, sa nu iti fie frica sa iti asumi si sa spui ce gandesti. Vocea ta interioara cu siguranta are ceva de spus.

5. Caracterul tau

Cu totii avem momente din cand in cand, in care trebuie sa facem fata la vremuri grele, sau probleme care ne macina. Si tocmai din acest motiv caracterul tau este foarte important. In functie de caracaterul tau, tu vei reactiona la aceste probleme. Caracterul este modul nostru de a face fata experientelor de care ne lovim zilnic, fie ele bune sau rele. A nu te prabusi in fata unor necazuri si taria ta de caracter in vremuri grele este ceea ce te face sa fii frumoasa, si acest lucru merita aplaudat.

6. Increderea

Nu ai nevoie de o masca de machiaj pentru a scoate la iveala increderea, care o ai in tine. Aceasta vine din interior, si se manifesta indiferent ce ai purta. Poti sa ai cel mai frumos machiaj si rochia cea mai draguta, daca nu ai incredere in tine si in fortele tale acest lucru se va vedea. Daca iti pui increderea in tot ceea ce faci, frumusetea ta naturala va straluci mai tare decat crezi. Totusi ai grija sa nu fierbi in aroganta, acest obicei nu te va face sa fi decat opusul a ceva frumos.

7. Compasiunea

A fi o persoana intelegatoare si empatica cu cei din jurul tau, mai ales cu cei care intampina dificultati, este una dintre cele mai frumoase calitati,  care o persoana o poate poseda. Ajutorul si compasiunea pentru aproapele tau te fac sa stralucesti mai puternic decat orice. Nu-i asa ca atunci cand ajuti te simti mai bine? Acest lucru se poate vedea si din exterior.

8. Puterea ta

O femeie puternica este si o femeie atractiva. Cand esti o persoana organizata, care isi cunoaste propriile puncte forte, vei reusi sa exprimi asta si in exterior. Puterea este o trasatura greu de dobandit dar te face sa fii o femeie ferma si hotarata. Iti trebuie putere de multe ori sa poti sa spui nu in situatie care iti cer acest lucru, sa poti sa spui da, asta sunt eu. Acest lucru se vede si din punct de vedere emotional dar si fizic, pentru ca astfel nu iti va fi frica sa fi tu insuti.

9. Bunatatea

Bunatatea este o virtute. Nu toata lumea o are si nu toata lumea poate poseda o bunatate altruista, de care e nevoie, pentru a fi o persoana frumoasa. Totul sta in micile acte de bunatate, care in mod firesc nu vor fi trecute cu vederea si te vor face sa fi o persoana buna si implinita. Atunci cand oferi putin din ce ai, si putin din timpul tau celorlalti, cand esti alaturi de cineva, devii o persoana mai frumoasa.

10. Energia

Energia este in mod cert cea mai frumoasa calitate, care o persoana o poate avea pentru ca este o calitate, care le insumeaza pe toate cele mentionate mai sus. Energia ta poate lumina o camera atunci cand dezvalui atat de multe calitati, a unei femei puternice, increzatoare, buna si tot ce tine de caracterul si unicitatea ta. Acestea toate te fac sa emani caldura si frumusete.

Pentru a avea ochi frumosi, uita-te dupa ce e bun in altii; pentru a avea buze frumoase, spune doar vorbe bune; iar pentru a avea tinuta, mergi cu convingerea ca nu esti niciodată singura.

Audrey Hepburn

Esti frumoasa si ramai frumoasa!

For more Sparkle Follow me:

Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

28 de gânduri despre „10 trasaturi de personalitate care te fac frumoasa intr-un fel in care machiajul nu reuseste

  1. Foarte frumos și adevarat articolul tău. Am auzit de multe ori fraze precum „Dacă te machiezi și porți tocuri vei avea mai multă încredere”, de parcă hainele sau machiajul ți-ar schimba interiorul. Sau „A plăcut-o și nemachiată”, de la persoane ce nu mă așteptam să fie superficiale.
    Sunt de părere că trebuie doar să te simți bine în pielea ta și să te accepți așa cum ești. Să-ți cunoști defectele și punctele forte. Dacă cineva te place, trebuie să te placă așa cum ești, nu pentru machiaj. Dacă nu sa-și vadă de viață 😀

    Apreciat de 1 persoană

  2. Asa frumos ai scris 🙂 De ar intelege tot mai multe persoane ca in primul rand suntem frumosi si importanti pentru ce suntem ca indivizi si pentru ceea ce transmitem celor din jur si daca nu s-ar mai judeca doar aspectul fizic, cred ca am evolua si am fi mult mai tolerabili unii cu ceilalti.

    Apreciază

  3. Ce frumos! Mi s-a făcut pielea de găină! Ar fi ideal ca elementele enumerate de către tine să fie general acceptate. Dar știi ce? Cred că e mai bine așa. Cred că ăsta e filtrul. Cine găsește frumusețe în cele zece trăsături pe care le-ai adus în discuție, ei bine, acela este un om pe care ai vrea să-l ai aproape. Ambalajul cade la un moment dat de pe un trup gol la interior.

    Apreciază

  4. Foarte bine ai enumerat trăsăturile. Dacă articolul tău ar ajunge la multe persoane poate nu ar mai fi atât de mult hate. Chiar dacă am ajuns o societate care pune accent pe frumusețea fizica, la sfârșit nu va rămâne decât frumusețea interioara.

    Apreciază

  5. Din păcate, presa și mass media promovează doar exteriorul și e trist.
    Desi m-am luptat mereu cu niste kg in plus, nu am uitat niciodata sa fiu om, sa zambesc si sa ma bucur de fiecare zi si sa ii inspir si pe altii sa se iubească și să se respecte.

    Apreciază

    1. Te inteleg perfect si am urmarit cu drag transformarea ta. Am si eu probleme cu greutatea si de cele mai multe ori mi se spune: “ esti draguta, dar ai fi mai frumoasa daca ai da jos vre-o 6 kg”
      De ce nu pot fi draguta cu cele 6 kg si felul meu de a fi? E atat de gresit 😦

      Apreciază

      1. Chiar e gresit de tot! Mie mi se spune acum că arăt foarte bine și nimeni nu intelege de ce mă lupt cu ultimele 4 kg 😀

        Apreciază

  6. Ce trasaturi frumoase ai enumerat…ai mare dreptate si ar trebui sa tinem cont de ele…si sa ne simtit bine in pielea noastra si prin prisma altor lucruri si nu doar a aspectului exterior!Oricum tu esti frumoasa si la exterior dar si in interior! Te pup! :*

    Apreciază

  7. Frumos articol, Romina, imi place mult! Fumusetea exterioara este trecatoare si poate fi adesea imbunatatita folosind machiajul, insa cea interioara este aceea care conteaza cu adevarat, cea care se vede indiferent de aspectul nostru exterior.

    Apreciază

    1. Ohh iti multumesc! Imi era dor sa scriu ceva de genul. Ma bucur foarte mult ca te inspira si asta imi si doresc sa fie un imbold si o sursa de incredere pentru femei. Te pup draga mea 😘🤗

      Apreciază

      1. Foarte bine ai enumerat trăsăturile. Dacă articolul tău ar ajunge la multe persoane poate nu ar mai fi atât de mult hate. Chiar dacă am ajuns o societate care pune accent pe frumusețea fizica, la sfârșit nu va rămâne decât frumusețea interioara.

        Apreciază

Astept parerea ta: