Review & Swatches| L`oreal Metallic lip paint


loreal_metallic_lip_paint

Stiu ca a trecut luna Decembrie, stiu ca a trecut si Craciunul, dar parca nu ma pot dezlipi de sclipici, highlighter si nuante metalice. Si atunci cand primesc sclipici la pachet, abia astept sa il impart cu voi. Din fericire, desi a trecut perioada sarbatorilor de Iarna., tendintele in materie de makeup si moda, spun ca inca mai putem purta sclipici si nuante metalice. In luna Decembrie au aparut foarte multe produse noi, printre care si produsele metalice, highlightere, farduri metalice, si in special rujurile metalice. Gama Merry Metals lansată de L’Oreal este una dintre colectiile despre care vorbesc, si azi vreau sa va arat rujurile metalice din aceasta colectie. V-am spus eu ca e un colet cu sclipici.

Sunt fana convinsa a rujurilor mate, si nu ma prea incanta lip-glossurile desi le folosesc uneori. Dar atunci cand am incercat aceste rujuri, metalice cu efect mat, s-au schimbat regulile jocului pentru mine. Dar hai sa iti spun cate ceva despre ele.loreal_metallic_lip_paint

loreal_metallic_lip_paint_swatchL’Oreal Metallic lip paint fac parte din colectia Merry Metals aparuta cu ocazia sarbatorilor de iarna. Tot din aceasta colectie face parte si paleta de iluminatoare, Glow Kit e o paleta cu 5 nuante de fard pentru iluminarea tenului si Glow drops, care este un iluminator lichid, subtil, dar cu un efect iluminator foarte placut. Acesta se poate folosi si impreuna cu fondul de ten, pentru un efect glowy, sau doar ca si iluminator. Daca doriti sa vedeti cum le folosesc pe cele doua si sa aflati mai multe despre ele, le puteti vedea in videourile mele, deoarece le-am folosit des in ultima perioada, chiar si in machiajul de Craciun.

Insa sa ne intoarcem la subiectul principal, si anume rujurile metalice, care m-au cucerit, desi am opus rezistenta initial. Din colectia Merry Metals fac parte, trei lip paint-uri in nuante metalice 306 Lolita, 301 Pixie si 305 Cute But Psycho. Acestea sunt rujuri lichide in nuante deosebite, care au aspect metalic matifiat.

loreal_metallic_lip_paint_swatch
306 Lolita

Este un ruj cu o nuanta aurie. Aceasta nuanta, desi imi place la nebunie, nu ne potrivim. Consider ca este o nuanta pentru persoanele cu un ten masliniu, sau cel putin brunete. Este un auriu frumos, nu arata kitchos si poate la fel ca si celelalte fii folosit si in combinatie, daca ti se pare prea mult singur pe buze.loreal_metallic_lip_paint_lolita

301 Pixie 

Aceasta nuanta este preferata mea. Este un gold roze, un ruj care l-as combina mai degraba cu un machiaj al ochilor mai strident, poate un smokey eyes. Consider ca acesta se potriveste cel mao bine persoanelor care au un ten deschis. Cred ca dintre toate aceasta nuanta imi place, tocmai pentru ca mi se potriveste cel mai bine. Eu il port si singur pe buze, sau in combinatie cu un ruj mai inchis, pentru un efect ombre.loreal_metallic_lip_paint

305 Cute But Psycho

Este un ruj cu o nuanta superba de caramiziu. Aceasta nuanta este foarte usor de purtat, mai ales atunci cand porti un machiaj natural mai minimalist. Consider ca arata foarte bine la un machiaj al ochilor in culori nude si te scoate din anonimat.loreal_metallic_lip_paint_cute_but_psycho

Rujurile le puteti gasi pe Emag reduse la pretul de 34 lei, pe alte site-uri cu aproximativ aceleasi preturi, dar le-am vazut si Auchan, Carrefour si Dm.

 

Parerea mea despre rujurile metalice L`oreal

  • In primul rand consider ca aceste rujuri sunt destul de purtabile, desi intr-o prima faza s-ar putea sa ti se para prea extravagante.
  • Cred ca depinde pana la urma de stilul pe care il abordezi in machiaj, si daca nu ti se potrivesc, sau esti o persoana care se machiaza mai natural, atunci e posibil sa nu iti placa. Tocmai din acest motiv, ma bucur ca exista testere in magazine si va recomand sa le testati inainte de a le cumpara.
  • Consider ca sunt perfecte atunci cand vrei sa iesi din anonimat.
  • Sunt culori deosebite, superbe as spune eu.
  • Nuanta mea preferata este 301 Pixie, care este un roze placut, si poate fi purtat fie singur, fie in combinatie cu un alt ruj, pentru un efect ombre.
  • Au un aplicator precis, care te ajuta in aplicarea rujului, si acopera usor toata suprafata buzelor
  • Are o textura lichida, apoasa chiar si lasa o senzatie interesanta cand le aplici.
  • Rujurile desi par pigmentate,  ai nevoie totusi de 2-3 straturi pentru a ajunge la acoperirea dorita.
  • Sunt foarte rezistente, este recomand sa il indepartezi cu un demachiant bifazic sau ulei pentru a le indeparta de tot.

Avand in vedere ca tendintele spun sa purtam in aceasta nuanta culori metalice, rujurile sunt cea mai buna , metoda de a testa aceasta moda. Sper ca v-a placut articolul si sa va fie de folos si astept parerile voastre intr-un comentariu.

Voi ati încercat aceste rujuri metalice? Care nuanta dintre cele trei va place ?

For more Sparkle Follow me:

Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

 

7 gânduri despre „Review & Swatches| L`oreal Metallic lip paint

  1. Îmi place tare mult modul în care tratezi articolele și faptul că aduni o groază de informații utile! ❤ Cât despre rujuri aș fi zis doar de la privirea ambalajului că rozul mi-ar fi plăcut cel mai mult însă culoarea de roșu rămâne preferata mea. :*

    Apreciază

Astept parerea ta: