DIY | Cadouri creative de Craciun + Giveaway


Untitled

Suntem in luna Decembrie si pentru ca Decembrie este luna cadourilor si luna Craciunului, m-am gandit ca ar fi foarte dragut sa va dau cateva idei creative de cadouri, si sa va arat cum pregatesc eu cadourile pentru cei dragi.

Indiferent ca este vorba despre cadoul pentru cea mai buna prietena, mama, sora sau chiar iubit, aceste cadouri nu vor da gres. Si daca cauti cadoul perfect sau vrei ceva deosebit pentru cei dragi, vrei sa iesi putin din monotonia ce te inconjoara, inseamna ca ai ajuns unde trebuie.

Azi am pregatit pentru voi doua idei de cadouri mai interesante. Ideea sincer nu imi apartine, m-am inspirat si eu de pe Pinterest, dar consider ca sunt idei creative si dragute pentru cadouri. Acolo poti gasi o multime de idei pentru Craciun, retete, machiaje si tinute, dar si o gramada de idei de cadouri inedite.

IMG_3072Cadourile de azi vin ambalate in nimic altceva decat un borcanel si un ghiveci. Sunt sigura ca aveti prin casa un borcanel, daca nu atunci cu siguranta gasiti unul ieftin dragut, si daca doriti unul mai special gasiti in Pepco Romania, o gramada de borcanele dragute, gen Cookie Jar. Despre ghiveci la fel, il gasiti foarte usor, nu este scump si puteti sa va folositi imaginatia in moduri nebanuite.

Si pentru ca nimic nu se compara cu un cadou personalizat. Reutilizeaza borcanele pe care le ai si foloseste-le pentru a crea un cadou inedit, care va fi, cu siguranta, apreciat. Adauga in borcan lucrusoare care vrei sa le faci cadou si personalizeaza-l in functie de persoana care il va primi. Realizeaza o eticheta personalizata, in spiritul Craciunului, pe care sa o lipesti de borcan si acopera capacul acestuia cu hartie sau material textil cu un imprimeu vesel, pe care sa il legi cu sfoara sau cu o panglica.

Daca totusi nu te incanta ideea borcanului, atunci incearca aceiasi tehnica intr-un ghiveci sau o cutie frumoasa pe care sa o decorezi.

IMG_3020Dupa ce ati achizitionat borcanelul si ghiveciul, umpletile cu tot felul de cadouri dragute, in varianta travel size, sau ambalaje mici si frumoase, sosete pufoase, obiecte sau produse spa, oje, si dulciuri ambalate frumos. Pentru a le decora nu uitati de fundite, fulgisori, stelute si crengute de brad sau orice  aveti la indemana.

Cred ca nu exista om sa nu ii placa cadourile, dar in aceasta perioada este despre a darui si nu despre a primi neaparat. Asadar urmareste videoul de mai jos si pregateste un cadou personalizat pentru mama, pentru iubit, pentru prietena cea mai buna sau oricine altcineva. La sfarsitul videoului va asteapta si o surpriza!

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs?

● Sa dati subscribe canalului meu de Youtube
● Sa dati share acestui video pe pagina voastra de facebook, public
● Sa lasati intr-un comentariu pe YOUTUBE! la video, numele vostru si link-ul de share
● Am sa anunt castigatoarea pe Instagram @rominat , asadar daca doriti ma puteti urmari si acolo.

Mult succes!
Mai multe detalii am sa postez pe facebook si instagram.

Castigatoarea am sa o aleg in 21.12.2017, sper sa si reusesc sa trimit premiul inainte de Craciun, daca nu stati linistiti ca il veti primi oricum.

Nu uitati sa dati LIKE acestui video daca va placut si astept comentariile voastre, iar daca nu sunteti abonati la canalul meu de YOUTUBE, nu uitati sa dati SUBSCRIBE!

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

7 gânduri despre „DIY | Cadouri creative de Craciun + Giveaway

  1. Acum ma voi duce sa urmaresc clipul tau. Eu am de gand sa fac o coronita de Craciun cu multe globuri. Am vazut o idee interesanta pe Pinterest, cu o sarma subtire pusa in forma de cerc, multe globuri si iese o coronita draguta pentru usa casei. Pupici.

    Apreciază

Astept parerea ta: