Preferatele lunii Iulie


20705945_1539192249444350_237433532_oNu prea scriu eu liste cu produsele preferate, dar si cand le scriu atunci inseamna ca imi plac cu adevarat. Am filmat acest video de aproximativ 2 saptamani, dar apoi laptopul meu m-a lasat in pana.

In cele din urma am reusit sa rezolv problema si am inceput sa il editez. Astfel ca azi e momentul sa impartasesc cu voi care au fost cele mai folosite produse de mine in luna Iulie si de ce sunt ele preferatele mele.

Printre produsele favorite ale lunii Iulie se numara Vita liberata, Makeup Revolution Flawless Eyeshadow Palette, paleta W7 the cheeky trio care are niste produse de fata superbe, Kiehls daily reviving concentrate, Fondul de ten Wake me up de la Rimmel London, Fondurile de ten de la Nyx Total Control si serialul Game of Thrones pe care l-am urmarit in luna Iulie avand in vedere ca a aparut sezonul 7.

Am inserat mai jos videoblogul in care va spun ce imi place si de ce si alte detalii.

Mentionez ca acesta nu este un vlog sponsorizat de nici-unul dintre brand-urile folosite.

Sper sa va placa acest video.
Nu uitati sa dati LIKE daca v-a placut, astept si comentariile voastre, iar daca nu sunteti abonati la canalul meu de YOUTUBE, nu uitati sa dati SUBSCRIBE!

Voi care dintre produsele mentionate le-ati folosit? Aveti vre-un produs preferat si voi?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

2 gânduri despre „Preferatele lunii Iulie

Astept parerea ta:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s