De ce e important sa ai un hobby?


FFFiecare dintre voi aveți ceva la care visați, ceva care vă place, ceva care vă vedeți făcând și ceva care vă este frică să faceți. Cu siguranță există ceva acolo, o energie care-ți dă târcoale și te face să-ți dorești să creezi, să lucrezi la un proiect care te face fericită. Eu o numesc pasiune, hobby si cred că fiecare om are nevoie de un hobby pentru a se simți împlinit. De când am pornit în călătoria aceasta de autocunoaștere, am descoperit în mine atât de multe resurse. Azi m-am gândit să le aștern pe blog și să le împart cu voi pentru că mi-am dat seama că fără aceste hobby-uri nu aș fi eu.

Eu, cea care creează, care poate, eu care isi dorește să facă mai mult și eu care face ceea ce-i place. Cu siguranță nu aș fi fost eu cea care sunt azi, cea care are un blog căreia îi place să scrie, să creeze și cea căreia îi place să încerce lucruri noi și are o sete mare de curaj de cunoaștere si explorare. StockSnap_S43FN6C0T0.jpg

Un hobby este o activitate care îți face plăcere, prin urmare, îl alegi în functie de înclinatiile tale și de ceea ce îți dorești. Am cunoscut câteva persoane care și-au ales hobby-urile fără să se gandească prea mult la ce anume le place să facă, ci pur și simplu au ales o activitate pe care prietena sau prietenul respectiv o practică. Normal că majoritatea au ajuns să înțeleagă că nu e ceea ce le place și au renunțat și doar două prietene cunosc care s-au regăsit în ceea ce au făcut și continuă să practice și până în ziua de azi.

Eu cred că suma tuturor pasiunilor este ceea ce te definește pe tine. așa că du-te caută încearcă să te găsești. Fă ceea ce îți place și fă din ceea ce îți place casă, un loc in care să fii tu însuți. Scormoneș-te după cele mai ascunse gânduri creative și când le găsești pune-le în aplicare iar apoi pentru a fi cu adevărat fericit împarte-le și cu ceilalți.

Pasiunea și creația ta nu poate fi cu adevărat desăvârșită decât în momentul în care le împarți cu ceilalți și arăți lumii ceea ce-ai creat. Și nu mă refer aici, să încerci să demonstrezi că poți face ceva. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Amintește-ți doar că o regulă importantă după care să îți trăiești viața este să înveți și pe ceilalți ceea ce știi tu deja. Tot ceea ce creezi și știi tu este un dar pe care trebuie să folosești ca atare.

Știu cât de greu este acest proces de autocunoaștere și știu că sunteți bombardate cu idei și sfaturi din toate părțile. Tocmai din acest motiv vă îndemn să filtrați informațiile primite și să le adaptați vouă.

Văd zilnic oameni care habar nu au ce înseamnă autocunoașterea și nu au nici un fel de studii în acest domeniu, dar se cred peste noapte guru și încep să vorbească despre dezvoltarea personală. Și știi ce este cel mai grav? Ei iau o idee din psihologie și încearcă să o aplice unui public mare. Oare nu suntem noi diferiți și fiecare are propria sa identitate? Și atunci cum poate funcționa o teorie și aceleasi practici pentru milioane de oameni? Cum ar fii să avem toți același hobby, să facem toți același lucru?

Poți să încerci nenumărate programe și tehnici, dacă nu ți se vor potrivi, vei înceta să mai aplici și vei fi doar dezamăgită. Propunerea mea este să îți creezi propriul program. Și da ai voie să te inspiri. Până atunci însă consider că este important să îți cunoști pasiunile și pentru asta am creeat un ecurs pe care l-am atașat mai jos, și care să vă ajute să vă cunoașteți pasiunile și să le duceți mai departe la stadiul de afacere, de ce nu?

     Click aici pentru cursul online:

De ce e important să ai un hobby?

Îți doresc mult spor în a creea și a face ceea ce-ți place! Și nu uita orice ar fi, fii tu însuți!

Tu ce hobby-uri ai? As fii foarte fericită să aud părerea voastră despre acest curs online.

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

2 gânduri despre „De ce e important sa ai un hobby?

Astept parerea ta: