Shopping in Londra


Vacanțele sunt printre cele mai frumoase moduri de a iți petrece timpul și de a invăța și a avea experiențe noi. Și oare cui nu îi place să meargă în vacanță? Eu cu siguranța ador să călătoresc. Cea mai recentă călătorie pe care am făcut-o a fost în Londra.Mi-a plăcut la nebunie, e genul de oraș în care aș putea locui. Și pentru că a călătorii nu este singurul meu hobby shopping-ul nu a lipsit nici el din peisaj.

Dacă ești pasionată de modă, trebuie să faci măcar o dată în viață o excursie de shopping la Londra. Este un fel de regulă nescrisă pentru iubitorii de fashion, mai ales de când acest oraș a căpătat statutul de capitală a modei.

Deși majoritatea timpului mi l-am petrecut vizitând și cutreierând străzile Londrei în ultimele zile mi-am făcut timp și să explorez magazinele din Londra. Vă dați seama că sunt mult prea multe magazine și că nu am reușit să le verific rafturile la toate și pe lângă asta nu puteam cumpăra tot ceea ce am văzut deoarece aveam și un bagaj mediu cu care trebuia să mă prezint la avion. Dar aceasta nu a fost o problemă prea mare in cele din urmă deoarece mi-am îndesat bagajul cu de toate și am plecat spre aeroport în speranța că am să mai cheltui ceva bani si la duty free. Zis și făcut!

Acum sa trecem la partea interesanta: magazinele. Eu am obiceiul de îmi planifica și face o listă cu lucrurile de văzut și făcut in orice călătorie. Sunt genul care dă un search pe Google și care întreabă în stânga și în dreapta despre cum e acolo și ce e de făcut. Astfe după ce m-am documentat am aflat că pe Oxford Street este strada unde găsești toate firmele cunoscute, dar accesibile, magazine de suveniruri, branduri tipic englezesti precum Topshop și cateva centre comerciale de unde poți cumpăra orice, de la cosmetice, produse pentru casă, haine etc.Magazinele mele preferate sunt Next, Topshop, New Look, Dorothy Perkins, Miss Selfridge si Primark.

Știam încă de când am plecat de acasă că vremea în Londra nu este foarte călduroasă. Tocmai din acest motiv mi-am lăsat căciula și fularul acasă că doar poate poate voi găsi ceva nou și interesant acolo. Nu m-am gândit eu că voi găsi in magazinele din Londra ceva foarte diferit de ceea ce găsești în România doar că îmi doream ceva din Londra și așa aveam și un motiv întemeiat să le cumpăr.  Astfel că prima oprire după ce am plecat de la Luton aeroport a fost Victoria Place Shopping & Eating, care este de fapt un centru comercial din Victoria Station, statia unde ne-a lăsat autocarul de la aeroport si de unde am cumpărat Oyster-ul și l-am încărcat. Tot din această stație am cumpărat o eșarfă mare și călduroasă despre care am fost întrebată pe instagram unde o puteți găsi.

Eșarfa am luat-o din magazinul Dorothy Perkins și a fost la reducere 12 pounds. Este foarte pufoasă si calduroasă și nu știu ce m-aș fi făcut fără ea. Tot din Victoria Place am cumpărat și o banderolă împletită, sub formă de turban, cu un accesoriu din mărgeluțe pe ea, pe care am purtat-o destul de des deoarece frigul mi-a zmotocit urechile.

Intr-una din cele 8 zile am fost la Convent Garden, unde găsiți multe cafenele, teatre în care rulează fel și fel de musical-uri, pub-uri si magazine. Acolo găsiți și Patiseria Laduree dacă doriți să gustați adevăratele macarons. Cosmetice de lux precum Chanel și Dior și magazine care mai de care. Acolo am găsit și Rituals, care este un brand cu produse de îngrijire, cosmetice care miros demențial. Am mai avut eu o cremă de corp de la Rituals si mi-a plăcut foarte mult. Pe lângă că era foarte hidratantă, mirosea și foarte bine și lăsa o senzație de comfort. De această dată mi-am cumpărat produse din gama Ritual Of Sakura care are miros de flori de cireș și lapte de orez. Le recomand toate produsele lor si partea buna este că trimit produsele și în România cu o taxă nu foarte mare iar dacă aveți cumpărături de peste 65 lire e gratuit. 

Un alt magazin pe care nu l-am putut neglija este Primark. Acolo găsiți haine, cosmetice, accesorii si o gramada de chițibușuri la prețuri acceptabile și multă lume desigur. Este veșnic plin, magazinul este foarte mare si găsești în el brand-uri precum Atmosphere, Denim.Co, Young Dimension, Secret Possesion si altele. Oricum stilurile de imbrăcăminte sunt foarte variate și găsiți aproape tot ce vă dorește sufletul. Prețurile mici sunt foarte tentante si te fac să cumperi multe lucrușoare. Din Primark mi-am luat un burețel cosmetic cu un inel de suport foarte drăguț în care să îl țin când nu îl folosesc de la PS…, un blush stick coral care e nemaipomenit, o geantă de cosmetice foarte încăpătoare și foarte bine compartimentată și o baterie externă foarte drăguță și folositoare pe care nu am pozat-o. Aș fi vrut să mai cumpăr si alte haine și lucruri dar bagajul nu mi-a permis, așa că am fugit cât mai repede din magazin afară(dupa 1 oră jumate). img_6909

Ultimul magazin, dar nu cele din urmă este BOOTS care dacă ești blogger de beauty sau doar îți plac cosmeticele te poate face să îți pierzi mințile. Branduri precum NO 7, Gosh, Soap & Glory, Maybelline, Barry M, Benefit, Botanics și multe altele te amețesc de cap la propriu. Am fost tentată să cumpăr atât de multe, dar pentru că bagajul, și pentru că am hotărât să nu iau ceva ce am deja și ce nu am nevoie nu am căzut pradă tentației. Acum când mă gândesc m-aș duce înapoi să mai iau câte ceva dar nah. De acolo am ieșit cu două ape de gură de la The Breath Co. ,  Dr Spot de la Soap & Glory care este un gel pentru micșorarea porilor și calmarea iritațiilor și echilibrează excesul de sebum și cu un tratament pentru unghii Diamond Strainght de la Sally Hansen care se afla pe lista de cumpărături de mult și acum că nu mai am gel pe unghii e perfect. Despre tratamentul de unghii și Dr Spot promit să revin cu un review.  Și spre final pentru că v-am spus și mai sus că am așteptat să ajung în duty free, am intrat în  Victoria’s Secret unde am găsit ceea ce mi-am dorit și anume crema parfumata Fragrance Lotion  Temptation și Fragrance Mist, spray-urile lor de corp pe care le ador. Am ales de această dată Temptation și Sheer Love. Următorul pe listă e Amber Romance. Din duty free nu am mai luat nimic si m-am indreptat tristă spre avion.  Daca nu aveti drum in Londra sau alte orase unde gasiti magazinul lor, va recomand sa le cautati pe elefant.ro, aoro sau mai nou si in Vivo, Cluj Napoca pe galerie.

Am lăsat în spate Londra dar abia aștept să merg înapoi acolo. Data viitoare merg cu lista de cumpăraturi.

Ce magazine cunoașteți sau ați vizitat din cele de mai sus? Cum vi se par cumpărăturile mele, voi ce ați lua?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

IMG_2107

2 gânduri despre „Shopping in Londra

  1. Ce chestii dragute ti-ai luat! Sa le folosesti cu drag!
    Si eu am ajuns prin Londra anul trecut si mi-am luat tot felul de bunatati din Primark si SuperDrug. M-am indragostit de Oxford Street, plin de magazine faine, efectiv voiam sa intru in toate :))) Si mi-a placut si Camden Town, un cartier boem unde am vazut o multime de haine vintage, punk, suveniruri, si tot felul de „weird but awesome things”. Recomand 😀
    Kisses

    Apreciat de 1 persoană

    1. Multumesc! 😘 As fi luat mai multe dar nu stiu cum de am fost asa cumpatata!😂 Nu am ajuns in Camden town din pacate desi stiam ca e de vazut. Sper totusi sa mai ajung prin Londra si atunci cu siguranta am sa merg.

      Apreciat de 1 persoană

Astept parerea ta: