Review: Charcoal Mask Cream Bornprettystore.com


img_5882Cea mai mare problema a tenului meu sunt punctele negre care pe langa ca nu pot scapa de ele usor mai arata si urat. Am incercat sa pastrez o rutina de curatare si peeling si masti si tot ce e posibil si nu am avut rezultate satisfacatoare. De aceea cand am avut de ales produsele de pe Bornprettystore.com am ales aceasta masca minune despre care am tot citit si auzit. Eram foarte curioasa ce poate sa faca si cand am primit-o am pus-o la treaba.

Anul trecut pe Insta story am facut o demonstratie si o prima incercare defapt a acestei masti minune despre care daca nu ati auzit, cu siguranta va va face curioase.

img_5855Eu am vazut masca asta pe site-urile din Romania la pret foarte mare si ma gandeam ce Doamne face de e asa de scumpa. Dar concluzia e ca ingredientele sunt aceleasi si in masca despre care am sa va vorbesc si in masca pe care o vand ei, asa numita Pilaten. Masca pe care am luat-o eu are in plus si Bambus pentru a regla excesul de sebum si mai exista varianta roz care are efect de albire, asta daca aveti pete pe ten si vreti sa scapati de ele.

img_6028-1

Masca de fata pentru indepartarea punctelor negre. – Indeparteaza petele de sebum si impuritatile din piele – Catifeleaza pielea din zona nazala si a barbiei – Nu lasa urme sau cicatrice Recomandam folosirea acestuia doar pe zonele care prezinta puncte negre (nas, barbie, frunte, obraji).Nu este indicat pentru folosire pe zonele sensibile ale fetei.

Ingrediente: Apa, Bambus, pulbere de carbon, acidul hialuronic, acidul glicirizic, niacinamida, carbomer, vitamina E, glicol, fenoxietanol

Pret- $3.99

Pentru Femei Barbati
Utilizare Masca se aplica o data sau de doua ori pe saptamana.
Zona utilizare Fata
Cantitate 95 g
Tip solutie Ingrijirea tenului & fetei
Beneficiu Curata in profunzime
Gama Black Mask

img_6029

Desi la inceput am fost foarte sceptica si ma gandeam ca cine stie ce contine masca si ce probleme voi avea cu tenul dupa aplicare nu a fost deloc asa. Indiferent ca o iei masca de aici, de pe ebay, bornprettystore sau orice alt magazin sa stiti ca sunt facute in China deci exista riscul sa contina ingrediente suspecte.

Imi place aceasta masca pentru ca am vazut rezultate. Dupa ce am aplicat-o am vazut deja o imbunatatire a tenului si pe masca au ramas punctele negre care au fost extrase din piele. Fata mea a ramas curata si am simtit ca e mai usoara, nu e la fel de incarcat si efectele au fost clar vizibile.

Eu am folosit-o pe toata fata prima data si nu am avut nici un fel de problema. Daca aveti tenul foarte sensibil va recomand sa o folositi doar pe nas si in zonele cu probleme.

Miroase placut, spre uimirea mea, eu ma asteptam la un miros urat sau ciudat, probabil din cauza culorii. Senzatia pe care o lasa e una racoritoare, deloc deranjanta.

Pretul este foarte mic in comparatie cu cel de pe site-urile din Romania asa ca nu va lasati pacalite. Pe Bornprettystore.com aveti transport gratuit si mai gasiti o gramada de lucruri faine care le puteti achizitiona.

Singura diferenta fata de o comanda pe un site de aici este timpul de expediere care poate ajunge pana la 3 saptamani uneori si faptul ca produsele ajung la posta vamala.

Ce nu mi-a placut la aceasta masca este faptul ca atunci cand o cureti masca situatia devine putin dureroasa. E atat de lipita de fata incat ia tot ce e sub ea. Aveti grija cu parul pentru ca e un fel de ceara de epilat la acest aspect si daca puneti pe sprancene clatiti repede si nu o lasati sa se intareasca. Eu am ramas fara musteata. :))

back-charcoal-mask Cum se foloseste Masca cu Carbune activ?
  1. In primul rand, se spala bine fata, si nu aplicati nici o crema sub ea, fata trebuie sa fie curata. Eu am curatat tenul de impuritati cu un demachiant si am aplicat apa calduta pe fata cu un burete. Dupa ce ati inmuiat bine zonele de pe care doriti sa indepartati punctele negre, uscati si aplicati masca.
  2.  Apoi, se aplica masca neagra uniform cu o pensula sau cu mana,  pe zona nasului sau a corpului. Eu am primit o pensula foarte buna pentru aplicat masca tot de la bornprettystore.com pe care va recomand sa o achizitionati daca luati si masca pentru ca va usureaza munca.
  3.  Lasati masca se usuce timp de 20-30 de minute, cat este nevoie.
  4.  Cand au trecut cele 20 – 30 de minute trageti usor masca de la marginea de jos in sus.
  5. Resturile de masca se pot spala cu apa calduta, dupa o prima aplicare veti observa ca punctele negre s-au rarit, ele vor disparea complet dupa mai multe aplicari.
  6. Spalati fata cu un jet de apa rece pentru a inchide porii.
  7. Aplicati o crema hidratanta sau crema pe care o folositi voi de obicei pentru a  ramane cu un ten hidratat si a sigila porii.

Se recomanda minim 2 sau 3 aplicari pe saptamana pentru a curati cat mai bine tenul.  A se feri contactul cu ochii.

Trebuie sa stiti ca aceasta masca nu este un tratament ci doar ajuta la inlaturarea punctelor negre. Nu o aplicati in exces pentru ca va puteti traumatiza pielea.  Per ansamblu eu ma declar multumita de ea si am sa o recumpar dupa ce se termina.

Voi ati folosit masca neagra? Daca nu va face macar curioase?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

IMG_2107

Un gând despre „Review: Charcoal Mask Cream Bornprettystore.com

Astept parerea ta: