Ce poți face diferit in 2017


Nu are importanță cât de bun a fost anul 2016 pentru tine, desi sper ca ai avut un an bun. Dar pentru ca trecutul ramane trecut tot ceea ce contează acum este să facem 2017 sa fie un an mai bun.Există mereu loc pentru îmbunătățiri. Tocmai din acest motiv am pregătit mai jos câteva lucruri pe care să le faci diferit în anul 2017.

1. Învață să te iubești pe tine însuți

Cu toții avem defecte . Totuși teme de tine felul în care le privești pe acestea și trebuie să înțelegi că aceste defecte te fac pe tine sa fii ceea ce esti, acest suflet frumos care esti și doar tu poți să incetezi sa le numești defecte. Esti o femeie frumoasă chiar dacă tu probabil că nu vezi asta.

Tocmai din acest motiv trebuie să încetezi să te critici atunci când te privești în oglindă, să te admiri și să incepi îți oferi mai multe complimente. Dacă nu ai nimic bun de spus despre tine atunci trebuie să lucrezi la asta si nicidecum sa te torturezi in continuare cu ganduri negative.

Eu insumi stiu ca nu sunt perfecta! Am si eu cateva lucruri care nu-mi plac la mine dar asta nu mă face să fiu o persoană rea, acest lucru nu poate să ma faca sa nu fiu o persoana frumoasă si asta pentru că sunt ce trebuie sa fiu și pentru că am multe lucruri bune in mine.

2. Fi mai sociabilă 

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să iti părăsești prietenii ci doar că ar fi bine să încerci să cunoști persoane noi, să socializezi să cunoști mai mult, să explorezi mai mult. Vorbește cu alti colegi de facultate decat vorbesti de obicei, invita-ți colegii de muncă la o cafea. Găsește persoane interesante cu care să comunici fie prin e-mailuri fie prin mesaje persoane interesante cu care poti petrece timpul liber și să planificati diferite activități. Asta iti va face viata mai interesanta si mai activa.

3. Ascultă muzică

Muzica potrivită îți poate lumina ziua. De aceea în 2017 ai misiunea de a găsi muzică nouă, artiști noi care te-ar putea inspira. Oricat de mult ți-ar plăcea anumite melodii este timpul sa gasesti unele noi care să iți placă și mai mult și oricum cele vechi pot deveni obositoare sau s-au automatizat deja în mintea ta.

Muzica te poate binedispune, relaxa și in același timp îți dau o stare de bine în orice moment al zilei. Ceva nou te poate scoate din starea de rutina.

4. Trezeste-te la o oră diferită

Nu prea cunosc pe cineva care să fie mulțumit de programul lui de somn. Poate că în 2017 ar fi bine să inveti sa iti dozezi energia mai bine, să dormi cu o oră in plus dacă este cazul, ca să nu te simti obosita pe parcursul zilei sau poate doar să te trezești cu o oră mai devreme pentru a avea mai mult timp la dispoziție să faci tot ceea ce ți-ai propus. Schimbă-ți programul de somn astfel încât să fie în avantajul tău și să fii mai productivă.

5. Mananca mai sanatos

Majoritatea oamenilor își propun ca în noul an să elimine câteva kilograme, să se apuce de sport și să mănânce mai sănătos. Dacă și tu ți-ai propus asta atunci va trebui sa alegi alimente mai sănătoase. Vei fi nevoită să spui la revedere unor alimente care nu te ajută în dieta ta, alimente care probabil îți plac dar totuși va trebui să renunți la ele și să începi să experimentezi ceva nou si mai sanatos.

Experimentand s-ar putea chiar să găsești ceva sănătos care ți se potrivește și îți place foarte mult. Astfel s-ar putea ca această dietă să nu mai fie o problemă pentru tine.

6. Invata lucruri noi

Dacă îți dorești ca noul an să fie unul mai bun pentru tine atunci ar fii cazul să fii deschisă să înveți lucruri noi. Găsește o carte care să îți placă, uită-te la tutoriale pe youtube, învață să faci ceea ce ti-ai dorit să faci dintotdeauna accesând internetul sau utilizând orice alte metode de a învăța.

Caută cursuri gratuite în orașul tău care te pot învăța ceea ce-ți dorești sau te pot ajuta la job sau chiar doar pentru dezvoltarea personala. Cu cât vei învăța mai multe în acest an cu atât vei putea spune la sfârșitul lui că ai avut un an mai bun, un an din care ai rămas cu multe lucruri și învățături frumoase.

7. Inceteaza sa asculti rautatile celor din jur

Probabil că ți se spune des acest lucru dar chiar ar fi bine să încerci să nu te mai gândești la răutățile pe care le spun sau le fac cei din jur. În acest an e timpul să nu mai consumi energie gândindu-te la lucruri negative. Acești oameni care nu fac decât să jignească, să vorbească urât despre tine sau oricine altcineva sau mai stiu eu ce fac, nu au nimic bun de făcut în viața lor, se plictisesc așa că vorbesc despre alții sau iși ocupă timpul făcând rău altora. Nu încerca să schimbi ceea ce spun ei, nu încerca să schimbi oamenii, doar accepta-i așa cum sunt și mergi mai departe. Tu fii persoana pe care ai vrea să întâlnești.

Lucreaza in fiecare zi la echilibrul tau si dezvoltarea ta. Fii oprimistă si nu lăsa lucrurile negative să te afecteze mai mult decat trebuie. Fii naturala, fii tu însuți și fă ceea ce simți dar incearcă mereu sa rămâi într-o nota negativă. Nu e nimic mai placut decât să îți trăiești viața așa cum simți.

Nu le mai permite altora să te facă să te simţi vinovata pentru felul în care îţi trăieşti viaţa. Atâta timp cât nu faci rău nimănui, trăieşte-ţi viaţa aşa cum vrei.

Voi ce planuri aveti pentru noul an? Ati pregatit rezolutia pentru 2017 din timp?

Va doresc un an cât mai frumos si multe, multe evenimente frumoase si impliniri si va astept sa va alaturati calatoriei mele din acest an in care va promit sa ne dezvoltam frumos si sa invatam lucruri frumoase impreuna.

Astept rezolutia voastra in comentarii si va rog sa imi spuneti ce v-ar placea sa cititi pe blog, sa invatati in acest an.

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

IMG_2107

2 gânduri despre „Ce poți face diferit in 2017

  1. Cred ca daca ne focusam pe cat de mult posibil pe punctul nr. 7 (Inceteaza sa asculti rautatile celor din jur) am cam reusi sa facem mult mai multe si sa ne schimbam noi fiindca asta vrem cu adevarat si nu fiindca asa trebuie. Am impresia ca de foarte multe ori oamenii simt nevoia sa faca schimbari la ei, doar pentru simplul fapt ca lumea este suficient de rea incat sa nu isi vada de treaba ei.
    Eu nu mi-am propus foarte multe pentru 2017. Mi-am propus sa dau jos cateva kilograme, sa ma ocup mai mult de blog si sa reusesc sa calatoresc putin mai mult decat in 2016 😀

    Apreciază

Astept parerea ta: