Setul de pensule Zoeva Rose Golden Luxury Vol 2


29677062081_fb2392cfac_o.jpgIn urma cu ceva timp am postat pe instagram o poza cu minunatele pensule de la Zoeva- Rose Golden Luxury. V-am promis atunci pe Instagram ca va fac un articol despre pensulele mele de make-up si chiar v-am rugat sa-mi spuneti daca aveti anumite curiozitati.

Pensulele le-am primit saptamana trecuta.  Mi le doream de ceva vreme si parca aveam nevoie de o confirmare a faptului ca pensulele sunt bune. Confirmarea a venit cand am fost in Israel si una dintre prietenele mele de acolo le avea. Va dati seama ca a fost dragoste la prima vedere. A fost ziua in care le-am si adaugat in cos si am ezitat sa confirm comanda, datorita pretului piperat. 29677073781_5c9ddd0619_oExista doua seturi din Vol 2 si nu am stiut pe care sa le iau. Cele de fata, sunt un must have, cele de ochi, erau prea putine in setul care are si pensulele de fata. Asadar grea decizie. Am ales sa le iau pe amandoua, si practic acesta a fost al doilea cadou pe care mi l-am facut de ziua mea. picmonkey-collage2Primul set a costat 75 euro si contine 8 pensule esentiale pentru machiajul fetei. Daca va doriti pensule bune pentru contouring si un machiaj al fetei perfect atunci ati gasit ce cautati. Setul  contine atat pensule pentru aplicarea fondului de ten si produselor de fata cremoase (din par sintetic), cat si pensule mari pentru aplicarea pudrei sau blush-ului( din par natural). Pensulele au manerul de lemn, iar partea de sus este metalica, intr-o culoare roz-aurie grozav de frumoasa.

Pentru Fata:
104 Buffer: Pentru aplicarea si blenduirea fondului de ten
109 Luxe Face Paint: Conturarea si fixarea cu pudra
126 Luxe Cheek Finish: Aplicarea pudrei, blush sau bronzer
Eyes:
226 Smudger: Aplicarea fardului de pleoape si blenduirea acestuia
228 Luxe Crease: Blenduirea si tranzitia, pe pliul pleoapei
234 Luxe Smoky Shader: Aplicarea fardului si blenduirea pentru un finish smoky
317 Wing Liner: Aplicarea eyelinerului
322 Brow Line: Aplicarea produselor pentru definirea sprancenelorpicmonkey-collageSetul acesta a costat 75 euro si contine 12 pensule esentiale pentru machiajul ochilor, ceea ce inseamna o medie de 6.25 euro/pensula.

Pentru ochi:

142 Concealer Buffer: Aplicarea si blending corector
221 Luxe Soft Crease: Blending  pentru fardul de pleoape uniform de-a lungul pliului
227 Luxe Soft Definer: Aplicarea si blenduirea fardurilor in pliul pleoapei
228 Luxe Crease: Blenduirea si tranzitia, pe pliul pleoapei
230 Luxe Pencil: Aplicarea fardului si blending pentru dermatograf
231 Luxe Petit Crease: Accentuarea si crearea umbrelor pentru pliu
232 Luxe Classic Shader: Aplicarea fardului uniform si mai intensa pe pleoapa mobila
235 Contour Shader: Accentuarea conturului ochilor din fard
238 Luxe Precise Shader: Aplicarea precisa a fardului
310 Spot Liner: Aplicarea eyelinerului precis pe langa linia ochiului
322 Brow Line: Aplicarea produselor pentru sprancene
325 Luxe Brow Light: Aplicarea iluminatorului sub linia sprancenelor

Am apucat sa le folosesc deja si imi plac foarte, foarte mult aceste pensule. Probabil ca nu a-si fi avut nevoie de toate, si mai ales ca am doua dubluri, dar sunt foarte multumita. Pensulele acestea le puteti comanda si separat dar luand setul, pretul este mai avantajos.
29131786524_4c208d5836_o.jpgCe mi-a placut la ele?

Lasand la o parte faptul ca pensulele Zoeva sunt foarte promovate de bloggeritele din afara tarii, imi doream de ceva vreme un set de pensule de calitate pe care sa le folosesc doar pentru mine. Stiti foarte bine ca sunt atenta la detalii si imi plac lucrurile placute ochiului. Pensulele sunt foarte feminine si chic. Acestea au manerul de lemn, iar partea de sus este metalica, intr-o culoare roz-aurie grozav de frumoasa. Impreuna cu pensulele am primit si cele doua portfarduri de aceaiasi culoare, foarte frumoase. Pe langa detaliile fine, pensulele sunt atat de moi de parca ar fi facute din norisori. Cand am luat in mana prima data, pensula prietenei mele- Buffer, si am atins-o de mana, am stiut ca aceste pensule sunt pentru mine. Si apoi recomandarea unei prietene este cu siguranta motivul pentru care merita sa le iau.

Magazinul online din Germania livreaza si la noi in tara, iar transportul costa 9 euro-in jur de 50 de lei, iar ca sa comanzi ai nevoie de cont PayPal.

Daca vreti doar pensulele absolut necesare, le-as recomanda pe urmatoarele : 104 buffer, 109 Luxe face paint, 126 luxe cheek, 105 luxe highlight, 234 luxe smokey shader, 228 luxe crease, 310 – spot liner.

Care sunt pensulele voastre preferate? Aveti produse de la Zoeva care va plac sau le doriti?

For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

 

8 gânduri despre „Setul de pensule Zoeva Rose Golden Luxury Vol 2

  1. Mi-am comandat si eu un set…..evident, dupe! Insa din pacate nu le-am primit si va trebui sa cer refund si apoi sa le caut in alta parte! Sunt superbe pensulele astea!
    M-a machiat Maria cu ele si sunt senzationale!
    Sa le folosesti cu spor!

    Apreciază

  2. Ce frumoase sunt pensulele 😻 Arată foarte profi și elegant. Cred că te răsfeți puțin când îți aplici machiajul cu ele. Eu am un set de pensule de la Fraulein care-mi plac. Îmi satisfac nevoile foarte bine, dar plănuiesc să-mi extind puțin colecția de pensule. Te pup 💋

    Apreciază

    1. Daa! Sunt superbe! Oarecum o fita, dar si un rasfat. Sunt primele pensule in care am investit ceva. Am avut pensule ieftine si bune in acelasi timp si si acelea isi fac treaba. Pensulele de la Fraulein sunt bune. Mai circula pe net un set de pensule de blending, foarte ieftine, pentru fata si ochi. Cred ca poti cu vreo 20 dolari sa iti iei un set bun. Te pup si eu 😘

      Apreciat de 1 persoană

Astept parerea ta: