Smart Beauty: 4 beauty gadgets pe care trebuie sa le ai acasa


14375154_1205856626111249_1351709828_oVa intrebati ce e nou in materie de beauty? Ei bine constant apare ceva nou care sa ne ajute sa fim mai frumoase. Sunt destul de greu de scos din rutina mea de beauty, dar sunt si foarte curioasa din fire, si cand vine vorba de gadgeturi care sa faca treaba buna, mor de curiozitate sa le incerc. Multe trucuri de frumusete se pot face cu manutele noastre, dar pentru unele, avem nevoie de instrumente. Si daca  alegem instrumentele potrivite, nu doar ne usuram semnificativ munca dar obtinem si rezultate mai bune.

Tocmai din acest motiv m-am gandit sa va povestesc cate ceva despre instrumentele care imi usureaza munca si cate putin despre rezultatele lor.

1. Rowenta Expertise So Curls- arma mea secreta de hair styling

Ei  bine trebuie sa recunosc ca nu mai e asa secreta, dupa ce ca am strigat in gura mare pe aici si pe youtube ca imi place si e bun. Si am primit atat de multe complimente si pe blog, si in viata reala pentru par in cat ondulatorul asta merita toti banii. Imi place foarte mult ondulatorul automat So Curls, si cred ca orice femeie care isi doreste sa arate bine si o coafura rapida, acasa la ea ar trebuii sa il achizitioneze. Este foarte practic si usor de folosit. Pentru mine e cel mai bun gadget cand vine vorba de aranjarea parului. Am parul lung si drept si imi este destul de greu sa il ondulez in mod obisnuit. Cu ondulatorul automat de la Rowenta parca e mai usor. In plus il ador pentru faptul ca nu am cum sa ma ard la degete cu el. Cu ondulatoarele obisnuite mereu imi ramaneau urme pe degete. Se poate seta usor in functie de temperatura dorita, si semnalele sonore te atentioneaza cand suvita e gata. E floare la ureche!

2, Philips Lumea Expertise 2005- sau cum a disparut parul

Philips Lumea 2005 este unul dintre frumoasele cadouri primite de ziua mea. Nu pot spune inca ca este o arma magica, pentru ca din pacate va fii nevoie de mai mult timp pentru a putea spune asta. L-am incercat doar o data si primul lucru pe care l-am constatat este ca parul nu mai creste la fel de repede si nu m-am iritat ca de obicei dupa epilat. Trebuie sa recunosc ca imi doresc sa scap de firele de par de pe picioare, din zona inghinala unde sunt mereu cu iritatii si de pe maini, dar trebuie sa recunoastem ca nu putem opri de tot un proces care are loc de atata timp in corpul nostru. Astfel trebuie sa intelegeti ca epilarea cu ipl nu te va scapa de tot de par, si asta indiferent ca o faci acasa sau la salon.

Philips Lumea ofera tehnologia IPL, derivata din cea folosita in saloanele profesionale, care poate fi folosita acasa, in siguranta, usor, fara costuri ascunse pentru ca nu trebuie sa ii schimbi lampa sau sa ii cumperi alte accesorii si ale carui rezultate nu intarzie sa apara chiar dupa primele sedinte.

Tehnologia IPL inhiba natural cresterea parului nedorit de pe corp prin aplicarea de pulsatii delicate de lumina foliculilor de par. Anumite portiuni vor ramane curate si parul nedorit nu va mai reaparea, insa depinde de pielea si firele de par a fiecaruia. In timp, sedintele vor deveni mult mai rare, insa operatiunea va trebui repetata cel puţin o data la cateva luni.

  3. Perie curatare fata SANITAS/LIDL-secretul tenului curat

Exfolierea si curatarea mecanica a tenului efectuata cu ajutor acestei perii, ajuta la indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii. Aceasta perie, folosita impreuna cu un produs de curatare bun, poate face minuni pentru tenul tau. Sa nu va inchipuiti ca peria mecanica are efectele unui exfoliant chimic. Exfoliantul chimic este cu totul altceva, si ar fii cazul sa le efectuati doar la saloanele profesionale. Exista foarte multe perii de curatare a tenului si printre cea mai buna si cel mai bine cotata se numara Clarisonic. Eu imi doream foarte mult o perie de curatare si intr-o calatorie pana la LIDL, am descoperit peria aceasta de la SANITAS. Am achizitionat-o si sunt foarte multumita de ea. Am sa revin chiar si cu un review mai detaliat in curand.

4. Periuta de dinti Electrica Oral b- dinti mai curati 

Dintii sunt printre primele detalii care iti sar in ochi, atunci cand vorbesti cu cineva. Din pacate traim intr-o era foarte dezvoltata, si inca mai sunt persoane care nu se spala pe dinti, si nu a consultat nici macar o data un dentist. Educatia inca mai are cateva lacune. Consider ca este nevoie sa ii invatam pe copii de mici cum sa isi ingrijeasca dintii. Ca si adult, consider ca imi ingrijesc dintii pentru sanatatea mea, pentru ca imi doresc dinti frumosi si curati, si pentru ca nu imi place sa raman cu arome de la cina in gura. Este recomandat sa ne spalam de macar 3 ori pe zi pe dinti, si daca nu cel putin dimineata si seara. Consider ca seara este cel mai important sa ne spalam, avand in vedere ca peste noapte bacteriile lucreaza in locuri nebanuite.  Obisnuiam sa ma spal cu o periuta de dinti obusnuita, de la Paradontax, care este pentru dinti sensibili. Am primit de curand o periuta electrica, si vreau sa spun ca este o inovatie, si nu inteleg de ce nu am luat-o mai devreme. Este o periuta foarte versatila, Oral B- Braun care ofera o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita. Este reincarcabila – dureaza pana la 5 zile intre incarcari si are capat de periaj ProWhite – inspirat din instrumentele folosite de medicii dentisti, pentru recapatarea albului natural al dintilor; Am sa revin si pentru aceasta cu un review, dar pana atunci nu ezitati sa cereti lamuriri.

Voi ce beauty gadgets folositi? Considerati ca sunt de ajutor aceste instrumente?
For more Sparkle Follow me:
Facebook    –    Youtube  –      Bloglovin    –    Instagram  –  Pinterest

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e5e/7641540/files/2014/12/img_2107.png

17 gânduri despre „Smart Beauty: 4 beauty gadgets pe care trebuie sa le ai acasa

    1. E foarte tentant. E bine de stiut in schimb ca nu face minuni. Reduce pilozitatea, si probabil ca in timp parul devine mai slab. Eu o sa il folosesc a doua oara in curand si sper sa faca ceva.

      Apreciază

      1. Eu vroiam sa incerc epilat cu laser ca e mai puternic si cica e vizibil. Dar apoi am citit cat de tare radiaza corpul si am zis ca nu vreau sa ma supun la asa ceva. Lumina pulsata nu afecteaza decat probabil foarte putin. O sa mai scriu despre el oricum. Te pup

        Apreciat de 1 persoană

      2. Sa mai scrii ca e încă actual subiectul și de când au apărut aceste aparate pe care le poți folosi acasă, fetele sunt încă interesate. Nu cred că oricine se avanta sa cumpere un produs care costă destul de mult, neștiind ce rezultate oferă. Sper să obții rezultatele dorite! :*

        Apreciază

      3. Da, tocmai! Si mai ales ca marea majoritate a fetelor l-au primit spre folosire de la Philips. Nu stiu cate din review-uri si pareri sunt subiective. Oricum ai dreptate, e actual. E si normal sa fie ca toate ne dorim sa scapam de par :))

        Apreciat de 1 persoană

      4. Absolut!:)))) Da.. Partea cu review-urile plătite nu o să se schimbe niciodată. Mă uit acum la review-uri ale noii ape micelare de la Garnier, în care toate spun cât de minunată e, că îndepărtează repede rimelul și nu lasă film uleios iar eu o folosesc dinainte să apară în Ro și nu spun că nu e minunată (e mai bună/puternică decât o apă micelară normală) dar lasă film gras iar mirosul e foarte puternic. Anyway m-am abătut de la subiect, dar ideea e aceeași.
        Aștept cu interes și părerea ta când va veni timpul. Știu că sunt candidați ideali (piele alba par negru) și fete care pur și simplu au o pilozitate de necombatut :)) De aceea sper să ai rezultatele pe care le dorești!

        Apreciază

      5. Nu am incercat inca apa micelara bifazica de la garnier si ma gandeam sa o fac. Acuma am 500 ml de la bioderma ca era la reducere :)) si ma gandeam sa o iau dupa, dar daca zici ca nu e buna nici nu o iau.

        Apreciat de 1 persoană

      6. E bună să știi. Fiind bifazica îndepărtează machiajul mai eficient decât una normală, însă nu e cum spun ei. Cel puțin eu nu aș putea să o folosesc pentru machiajul ochilor pentru că rimelul de la Maybelline e greu de demachiat și nu ii face față. Un alt minus e mirosul, eu m-am obișnuit dar prima data m-a lovit din plin așa, nici nu mă așteptam :))) Dar cel mai enervant e filmul gras pentru că cel puțin eu simt nevoia sa ma mai curat cu ceva după. Nu pot să-l las asa. Părerile sunt împărțite dar nu mi se pare normal să fie ridicata în slavi. Ar trebui prezentate atât plusurile cat și minusurile..

        Apreciază

  1. Sunt de mare ajutor gadgeturile apărute pe piața deoarece ne ușurează procesul de înfrumusețare. Dețin si eu o periuța electronica Braun pe care o ador si tot de la ei si Cleansing Brush pr care o folosesc mereu la curățarea si exfolierea feței.
    Merita investiția deoarece investim in Frumusețea noastră😁
    💋

    Apreciat de 1 persoană

Astept parerea ta: